Opioidowe nałogi

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
aleksa

Re: Opioidowe nałogi

Post autor: aleksa »

słodziak :*:)

U mnie tylko Herka bawiła się piórkami też je tak fajnie łapała w łapki i gdy przypadkowo pokiziało się ją piórkiem po nosku to kichała xD
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
Awatar użytkownika
Effie

Post autor: Effie »

Tahti... czarnulek się jeszcze zamarzył?? ;) No myślę, że chłopaki sie ucieszą z dodatkowego towarzystwa :) A w takiej klacie wielkiej czarny towarzysz się na pewno jeszcze zmieści bez problemu. Bo Ty chyba z tego co kojarzę masz tą wielką siedmioszczurową klatkę.
Obrazek
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Post autor: tahtimittari »

Tak, tak mam wielką klatkę, więc z umiejscowieniem dodatkowego ogona nie ma problemu ; )
Tak się zbieram do tego czarnego - zobaczymy co to będzie.
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

http://yfrog.com/5d20100922007j fajne ujęcie ! :)
http://yfrog.com/2m20100922012j jak on ładnie wygląda , kiedy tak słodko stoi na łapkach :-*
Ja na Twoim miejscu to bym uważała na palce podczas takich zabaw; one bardzo szybkie są , te nasze ogony - coś o tym wiem :P , wolę więc ciągnąć za sznurek z piórkiem albo trzymać piórka na końcówce od wędki :D
Tahti , o jakim czarnym mowa? :D ::)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Dobrze mówisz, uwiążę je na jakiejś nitce, coby mnie nie udziabały.
Zastanawiam się mocno nad przygarnięciem czarnulka jakiegoś. ::)
Awatar użytkownika
unipaks

jeśli możesz , to nie zastanawiaj się mocno , żeby nie bolało ;D ;) przygarniaj! ;D
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Awatar użytkownika
Effie

Niiiieeeee! Czekaj na rexiki od Noki... :D Mam przeczucie że to będą najcudniejsze ciurki jakie kiedykolwiek na forum były... w końcu widziałam i mamusię i potencjalnych tatusiów ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Effie pisze:Niiiieeeee! Czekaj na rexiki od Noki... :D Mam przeczucie że to będą najcudniejsze ciurki jakie kiedykolwiek na forum były... w końcu widziałam i mamusię i potencjalnych tatusiów ;)
no własnie o tym myślałam.. ::)
Awatar użytkownika
Effie

w końcu z przewidywań Giętkiej i Mal to już niedługo dzieciaki przyjdą na świat...
Obrazek
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

No, z tematu gietki nas przegonili to teraz tu się przenosimy ze ślinieniem do nienarodzonych jeszcze dzieciątek? :D
Ja Wam mówię, że to na pewno Tobiasz jest tatą! A jak Tobiasz, to dzieciaki będą najnajnaj! :)
Awatar użytkownika
Effie

Ja mam nadzieję, bo marzę o haszczusiowej double rexikowej panieneczce... Ale dla Tahti też dobrze by było, żeby się czarnuszeka po mamusi trafił, pewnie też rexik ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

3 dni mnie nie było,a tu tyyyyleee.. ::) kiedy ja Wam w tych tematach poodpisuję ;D
Nowych fotek panów moich nie mam (teraz mnie obsiadają, tulą i podskubują, się stęskniły moje miziaki.. ja za nimi też ogromnie - no ale w góry przecież nie wezmę :-[ ) ale za to mogę zaofftopowac i się pochwalić zdjęciami z Gór Stołowych,jeśli ktoś reflektuje ^-^
Jutro wieczorem znowu zmykam, miałam jechać do Krakowa wcześniej, ale mi wszystko zmokło, się zbłociło i
w rezultacie jadę pojutrze wcześnie rano i od razu potem w Gorce :D Takie intensywne chwile przed początkiem roku akademickiego. Jeszcze muszę panów do koleżanki podrzucić na te kilka dni. Ledwo do nich wróciłam,a już tęsknię. Fenek mi próbuje właśnie warkoczyki pożreć, wariat mały ;D
Awatar użytkownika
unipaks

Wrzuć fotki mam szczególny sentyment do Stołowych :)
Biedne te Twoje nałogi , znowu podrzutkami zostają! :P ;) Wyczochraj je porządnie ode mnie przed wyjazdem! :-*
Awatar użytkownika
tahtimittari
Kontakt:

Dobra, to się pochwalę Górami :D
Od końca - dzień 3, mgła, deszcz, błoto. aparat schowany był, bo by zamókł, więc tylko komórkowe:
Obrazek skały na Szczelińcu
Obrazek Obrazek Obrazek tutaj zamglona droga ze Szczelińca na Siklawy Posny. Jeszcze niebieski szlak, nim się dobrze szło, potem na żółtym to miałam wrażenie, że spłynę z błotem wraz ;)
Obrazek tu mnie urzekło, jak wielkie tam są skały i drzewa.. niestety zdjęcia aż tak tego nie oddają :(
Obrazek i moje trepy po zmaganiu z deszczem ;D

Dzień 2:
Obrazek przed wschodem.. ciemno i zimno
Obrazek Obrazek wschód z tarasu widokowego na Szczelińcu
Obrazek Obrazek jeszcze wcześnie rano
Obrazek Piekiełko
Obrazek Obrazek a te zdjęcia robione są z kolei z Nieba
ObrazekObrazek w drodze na Błędne Skały
Obrazek hmm.. ???
Obrazek Kurza Stopka
Obrazek gdzieś po drodze z Błędnych Skał do Pasterki
Obrazek poległam :D

z Dnia 1 fotek nie ma, ponieważ przyjechałam tam wieczorem i na Szczeliniec właziłam już po ciemku

o, a takie cudo w schronisku znalazłam Obrazek :D

Mam nadzieję, że taki nieszczurowy wpis też wzbudzi zainteresowanie ^-^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”