[Warszawa] maluchy dumbo- aż czternaście kluseczek
Moderator: Junior Moderator
Re: [Warszawa] maluchy dumbo- aż czternaście kluseczek
Kurde, jakie one boskie są..
ekkkkhhhhmmmmmm
przypominam o chlopaaaku dlaa izuuuni ktora ponoc ma sie pominięta nie czuc, a tam się nie widzę tylko puste mieeeejscaaa
przypominam o chlopaaaku dlaa izuuuni ktora ponoc ma sie pominięta nie czuc, a tam się nie widzę tylko puste mieeeejscaaa

ADHD z ogonem i jajcami 

edycjo niecna!
to te dwa chlopaki wolne, nie wolne?? bo jak dwa chlopaki są wolne to moge wziac dwa, tylko wymiziane
to te dwa chlopaki wolne, nie wolne?? bo jak dwa chlopaki są wolne to moge wziac dwa, tylko wymiziane

ADHD z ogonem i jajcami 

- sasza&masza
- Numer GG: 9176574
No to chyba już wszystkie maluchy znalazły cudowne domki 

Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
iza tak jak ci napisałam zgłosiłaś się jako ostatnia przed Tobą jest jeszcze zyberka która chce wziąć dwa samce. jeżeli ona się nie zdecyduje wtedy jak najbardziej jeden z chłopców pojdzie do Ciebie. ale póki co czekam na odpowiedz od zyberki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=26519 Yang i uczelniana banda
- Olunia12321
Hej. dziewczyny jeszcze jakies sa ? 

Misiaczki Pysiaczki : xentypka
Za TM: Fionka <3 Florka <3 Fifka <3 Moje małe słoneczka [*][/color][/size][/b]
Za TM: Fionka <3 Florka <3 Fifka <3 Moje małe słoneczka [*][/color][/size][/b]
-
Ja bym chciał pana nr.1, można zarezerwować? Czy się nie łapię z powodu, że jestem ostatni na liście.
A które czarnuszki są wolne? Bo chciałabym wybrać między nimi. Kurcze, bo nie miałam internetu, no i nie wyszło jak chciałam.. 

Mal, po prostu zamieszanie wstretne jest
ok wiec jesli zyberka sie nie zdecyduje na dwoch chlopakow, ja haskulca kradnę i juz nie marudzę i dzieki za wyjasnienie

ok wiec jesli zyberka sie nie zdecyduje na dwoch chlopakow, ja haskulca kradnę i juz nie marudzę i dzieki za wyjasnienie

ADHD z ogonem i jajcami 

- WildHeart
- Numer GG: 5104941
- Kontakt:
zamieszanie wprowadzacie przekrzykujac sie kto co bierze, a nie czytajac tego co Mal pisze.
Babli a jak chciałaś? bo ty masz tutaj pierwszeństwo w wyborze. Została jedna dziewczynka czarna ta z poszarpaną łatą na brzuszku.
Perruche jest uwzględniona na liście więc też proszę mi tu krzyku nie podnosić tylko CZYTAĆ ( lista jest bodajże na stronie 5 potem chyba na 11 lub 12)
Co do zamieszania starałam się napisać kto co i jak najprościej jak się dało, ale jestem chora praktycznie nie podchodzę do kompa i naprawde nie mam zdrowia żeby prostować każdy post wprowadzający zamieszanie.
Jeżeli zyberka się nie odezwie to chłopcy 1 i 2 są wolni czyli przechodzą dla osób kolejnych na liście.
Perruche jest uwzględniona na liście więc też proszę mi tu krzyku nie podnosić tylko CZYTAĆ ( lista jest bodajże na stronie 5 potem chyba na 11 lub 12)
Co do zamieszania starałam się napisać kto co i jak najprościej jak się dało, ale jestem chora praktycznie nie podchodzę do kompa i naprawde nie mam zdrowia żeby prostować każdy post wprowadzający zamieszanie.
Jeżeli zyberka się nie odezwie to chłopcy 1 i 2 są wolni czyli przechodzą dla osób kolejnych na liście.
- sasza&masza
- Numer GG: 9176574
to moze poprostu sprawdz całe pw i wszystko, i napisz zeby nie było niejasności i głupich sprzeczek. 

Dog&cat: Vega i Zuza
-
Jak zyberka nie będzie brać, to coraz bardziej realne jest, że się załapię.
Blany też chyba coś pisała o rezygnacji.
Blany też chyba coś pisała o rezygnacji.
Off top:
sasza&masza dziewczyno prosze Cię z tego co widzę to największy zamęt mam tu dzięki Tobie
back to the topic:
jeżeli zyberka się nie odezwie to dwa pozostałe hasiorki idą dla izy i dla lukasza tak wynika z mojej listy.
Co do dziewczynek wszystkie są zaklepane. ale tak jak ostrzegałam mogą być pewne zmiany jeżeli chodzi o to co dla kogo bo Babli nie wybrała swojego drugiego malucha.
sasza&masza dziewczyno prosze Cię z tego co widzę to największy zamęt mam tu dzięki Tobie
back to the topic:
jeżeli zyberka się nie odezwie to dwa pozostałe hasiorki idą dla izy i dla lukasza tak wynika z mojej listy.
Co do dziewczynek wszystkie są zaklepane. ale tak jak ostrzegałam mogą być pewne zmiany jeżeli chodzi o to co dla kogo bo Babli nie wybrała swojego drugiego malucha.
-
No to muszę kupić jakaś klatkę, chyba kupie coś takiego
http://allegro.pl/klatka-dla-szynszyla- ... 18063.html
W tej to nawet ze 3 by się pewnie zmieściły.
http://allegro.pl/klatka-dla-szynszyla- ... 18063.html
W tej to nawet ze 3 by się pewnie zmieściły.