Czapeczkowo czyli nielegalne szczury
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Czapeczkowo czyli nielegalne szczury
Joel poszedl do dzieci , Irenka jednak odmowila mu praw do ojcostwa.
Kluchy Irenkowe są absolutnie cudowne,i chociaz juz spore to wciaz wydaja mi się bardzo kruche.
Cud narodzin okupiony stresem.
Dorotka gaśnie,moje najcudzniejsze cudo gasnie i chyba nie wielemoge na to poradzic ,jakto będzie bez niej, znów koniec świata, jak po Czapce, Celi, Czesi, Felusiu i wielu innych.
Strasznie dziwne sa te szczury,zyja takszybko zaszybko nawet na nasze szybkie zycie, Zubejda jest juz duza...
Czas w cyklu dwuletnim....
Cud narodzin okupiony stresem.
Dorotka gaśnie,moje najcudzniejsze cudo gasnie i chyba nie wielemoge na to poradzic ,jakto będzie bez niej, znów koniec świata, jak po Czapce, Celi, Czesi, Felusiu i wielu innych.
Strasznie dziwne sa te szczury,zyja takszybko zaszybko nawet na nasze szybkie zycie, Zubejda jest juz duza...
Czas w cyklu dwuletnim....
Dorotka, nie daj się, jeszcze nie...
Czas jest nieubłagalny dla wszystkich, czasami mnie to przeraża
Czas jest nieubłagalny dla wszystkich, czasami mnie to przeraża
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Irenkowy synek , berkshire agouti wlasnie otworzyl oczka, coreczka chyba russian blue agouti self ma jeszcze zamknięte.
- StasiMalgosia
O jak szybko
Merch wstawiłabyś jakieś zdjęcia dzieciaków, strasznie jestem ciekawa tych małych grubasków.

Merch wstawiłabyś jakieś zdjęcia dzieciaków, strasznie jestem ciekawa tych małych grubasków.
Ojej, Dorotko, nie dawaj sie tak łatwo 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
jakie okruszki 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
tłuścioszki 

Chyba nie uda mi się zatrzymać Dorotki, w zasadzie ona juz odpłyneła, tylko częścią jest ze mną pod kołderką , częścią ktora nie jest juz w pelni nią. A na tapacie mała Dorotka w zębach Celi, w klatce jej prawnuki , dwa lata i cos, dzwonek..... za wczesnie , nie zdązyłam, tylu rzeczy nie zdążyłam i jak to będzie bez Ciebie Dorotko?
jak by tu cofnac czas
i zatrzymac
nie duzo,
wystaczylby moze miesiąc
moze
tylko dwa tygodnie....
Zostań
Wróć
Bądź jak dawniej...
jak by tu cofnac czas
i zatrzymac
nie duzo,
wystaczylby moze miesiąc
moze
tylko dwa tygodnie....
Zostań
Wróć
Bądź jak dawniej...
Cholera, nie... 

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Ja pamiętam, że Gema "wczoraj" trzymałam w jednej ręce, siedział na niej pierwszego dnia w domu.merch pisze: Strasznie dziwne sa te szczury,zyja takszybko zaszybko nawet na nasze szybkie zycie(...)
Dziś jest wielki.
A to przecież było... "wczoraj".
.....

Filipek [`], Kuodzio Synek M.[`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz[`], Noel[`], Lijam[`], Adrian[`], Robert[`], Artur[`], Gem[`], James[`], Chris ['], Alan ['], Nicky, Lennon, Paul, George
Opaki
Dorota juz chyba na lepszym ze światów, mam nadzieje, ze odnalazla juz swoją babcię , mamę i resztę rodziny i znajomych.
Tylko tu tak smutno bez niej i dziwnie. A jeszcze w nocy tuliłam jej kruche ciepłe ciałko.
Tylko tu tak smutno bez niej i dziwnie. A jeszcze w nocy tuliłam jej kruche ciepłe ciałko.