Nie no,ja to muuuszę zobaczyć!!!Sysa pisze:i tak zupełnie znienacka w naszym domu mamy nową gustowną lampkę obflejoną gerberkiem.(...) zamiast nagarniać sobie jedzenie to nakrywa miskę kołnierzem i wwala sie pyskiem w jedzenie
![]()

Moderator: Junior Moderator
Nie no,ja to muuuszę zobaczyć!!!Sysa pisze:i tak zupełnie znienacka w naszym domu mamy nową gustowną lampkę obflejoną gerberkiem.(...) zamiast nagarniać sobie jedzenie to nakrywa miskę kołnierzem i wwala sie pyskiem w jedzenie
![]()
No zdycham ze śmiechu i od tych obrazów,jakie w związku z tematem podsuwa mi wyobraźnia!!!ol. pisze:
tak sobie pomyślałam (...) że teraz jak łyskowe ladaco zwis z prępów zrobi to tylko pociągnąć za ogon i - stanie się światło![]()
też upraszam o zdjęcia szczurzego abażura![]()
Hip hip hurra! I tak trzymać!Sysa pisze: Essie czuje sie dobrze. Ma apetyt. Nie straciła humoru i nieustannie liże nas po rękach. ...
Beza tyje. Na szczęście.
zobaczysz jak szybko wróci do formy! zdrówka golaskuSysa pisze:Essie czuje sie dobrze. Ma apetyt. Nie straciła humoru i nieustannie liże nas po rękach. Cała Essie.
a właśnie, bo przecież zapalony iskacz z łysolinkiWszystkie szczury zostały wyiskane, zwłaszcza Bąbel, bo i go dużo i jest kochany