kwarki- szczury niebieskookie

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
odmienna

Re: kwarki- szczury niebieskookie

Post autor: odmienna »

Nie będzie półek, hamaków, ani innych d...szwanców!
Nie wiem Anko... jedyny pożytek z tego działania, to zaspokojenie niskich instynktów zemsty u opiekunki; draństwo wypuszczone- wraca do paskudnych obyczajów. :'(

Przeczytałam w temacie maluszkow z merchowego Pola, jak merch sugeruje krupnik dla smarkaczy.
Zdałam sobie sprawę, że moje Dolaruu, nie jadło takiego od przeszło dwóch lat ( bo odmienna, takich rzeczy nie gotuje :-\ ); owszem, jadło każdy składnik osobno, ale krupniku nie.
A stareńki jest :-* i może mu się smaków dzieciństwa zachciewać.
Zatem poszłam po kurzą nogę i z ogromnym poświęceniem ugotowałam.
I wiecie co? wszyscy mieli właściwie w noskach- woleli kukurydzę, tylko Dolarek chłeptał zupko-rosołek, jakby to bógwico było... Obrazek Obrazek tak mu spasowało, że nawet się później jabłkiem zainteresował ( co, jak na niego niezwykłe jest ): Obrazek

(a jutro: minie pół roku od strasznej Katastrofy smoleńskiej- ale będą to też półroczne urodzinki Aggeuszka i Booza - że też im przyszło w taki dzień się narodzić !Obrazek :P
)
merch

Post autor: merch »

no , bo czym skorupka za mlodu,

Ja zawsze krupnik gotuje jak dzieci są i moje szczry go kochaja , jak widac nie zapominają., moze i ja krupnik ugotuje swoim, bo dzieci u mnie dawno nie bylo a na co dzien to rzadko gotuje , dzieci Irenki na razie tylko na mleku mamy są
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
ol.

Post autor: ol. »

Skoro na roczek życzy się lat stu - to półroczek nie godzi się mniej niż dwieście :D
A więc cudnym czarnym - dwieście razy półrocznej krzepy i wiecznego szaleństwa duszy !
A wraz tymi życzeniami, jedna mała prośba, szeptana mi na ucho przez Witalisa, żeby dopuścili do siebie choćby na chwilę możliwość potrójnego braterstwa :-* przecież wiadomo, że jak raz to zrobią, to się przekonają, że Ariel
z tej samej jest baśni ;)

Pokontemplowałam i ja przejście wielkich białych cumulusów przez Kwarkowe niebo ...
Pomknęły dalej, ale błogosławieństwo Blesiaczka na pewno uczyni ich drogę bezpieczną i pomoże znaleźć przystań równie szczęśliwą :)
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

No proszę , pół roczku już mają Aggeusz z Booz'em! :) Najlepsze życzenia z tej okazji od nas :-* ale zdrówka ,oraz jednego fajnego, zgodnego stadka przede wszystkim! :)
Buziaczki dla wszystkich Kwarków , podwójne dla Arielka a potrójne dla "dostojnych" jubilatów :-* :-* :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Achh, Dolarrro, uroczy senior:)

Najlepszego dla panów A&B, oraz więcej miłości dla Ariela im życzymy 8)
ObrazekObrazek
odmienna

...a, bo ja to wiem, czy Ty Anko, wiesz co piszesz? zwłaszcza w temacie, Łaciatego Przemądrzalca? ale, kto tam za Wami ludźmi dróg dojdzie???...
jakby co, nic, a nic Jej (znaczy: Opiekunce Naszej 8) )nie wierzcie;
będzie gadała, że nie dajemy jej normalnie wrócić do domu i się „ogarnąć” ::) ! ...
ciekawe: o co Jej chodzi?
czy to nasza wina, że jest rozczochrana a łapy i pazury ma brudne od owoców?
Obrazek Obrazek ObrazekTylko troszkę Ją usprawiedliwia, że pracowała na Danonka; A te jabłka z marchewką, z których ma brudne pazury, robiła dla nas.
Tylko co z tego?
Ja- Booz: ObrazekObrazek]zwany Bobo, zdecydowanie wolę ciasteczka...nawet, jeśli muszą być kradzione....
TAK! Wolę ciasteczka!
I Usz też!!!
( a co woli Ariel, mnie nie pytajcie! g... mnie to obchodzi!)

....
a!ha! I tego, ze gada o mnie „czub”, też zbyt poważnie nie bierzcie; bo cóż to znaczy: „czub” w ludzkim języku? Nic ponad to, że wiem, o co mi chodzi..... to ta ol. od kumpla naszego Hermańskiej namieszała....
(Hermańska: buziole! :-* :-* :-* )
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

http://img101.imageshack.us/i/dsc02252v.jpg/ rudawe się jakieś podwozie mu robi :D I ta nóżka słodko podniesiona :)
ol.

Post autor: ol. »

:D :D :D
więcej Booza ! więcej Booza !
;D

może mi wygadywać ile mu się podoba - zawojował totalnie !
:-*
Awatar użytkownika
Sysa

Post autor: Sysa »

Szczury przemówiły! ;D
Super wieści i się z nimi zgadzam! ;)
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Booz!!!Boski Booozzz!!!Twe serce na klacie zdobyło moje serducho bezgranicznie!!! ;D ;D ;D <mdleje...>
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
odmienna

do zamknięcia, szczur narazie u Odmiennej. jeśli będzie potrzeba zamieści się nowe ogłoszenie z dokładnym opisem chłopa
Oj, bardzo by pasowało ogłoszenie dać, ale się boję.
Chłopak, to przystojny, roczny, czarny kapturek i zdaję sobie sprawę, że chętnych na niego byłoby tak wielu, że mogłoby dojść do przepychanek, a nawet do jakichś czynów gorszących. No i boję się, że w ferworze walki, ktoś mógłby się pomylić. Porwać nie tego szczura co trzeba, albo co gorsza, dla pewności- obydwa! ::)
Kto bowiem w takich okolicznościach zwróciłby uwagę, że Kiciuś (tak ponoć nazywała go Poprzdnia Opiekunka, ale w kwarkowie się nie przyjmie, bo jak wołam „Kiciuś”- przybiega Koszarawa :D .) ma na bródce śliczny nieregularny „szewek” (to, co odmienna w kapturkach uwielbia najbardziej) ?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Mam nadzieję, że się mu tutaj spodoba, bo pasuje:
2 białe kule: Obrazek+ 2 czarne pociski + 2 biało- czarne super dziwadełka.
Zobaczymy. Na razie muszę go trochę poznać i ośmielić.

Poza tym: ponoć Sfinks, to niezwykle tajemnicza postać, ale czyż, to nie amator w porównaniu z moim Uszkiem? Obrazek
Może tutaj Agguś, wygląda mniej dostojnie, ale nadal tajemniczo: Obrazek

.....
(nawet sobie nie obiecuję nadrobić zaległości w tematach :(przecież wszystkie są "na czerwono" i w każdym stron tyle przybyło....na bieżąco sobie poczytam na razie :P )
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Odmienna się doszczurzyła !! :D
Gratulacje! Czarne kaptury są najlepsze.

Białe i czarne kule równie urocze.
Jakieś propozycje imienia ? :)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

same pięknoty :)
Kaptury mają w sobie to coś :) moje lekkie grubaski wyglądają jak dwa pingwinki 8) ;D
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

O jaaaa, nowe pchełki! :D Pięknoty przeogromne! :)
Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

http://img707.imageshack.us/i/dsc02295d.jpg/ - piękniaste kaptury za serducho łapią
http://img339.imageshack.us/i/dsc02268s.jpg/ - jakby Ci to powiedzieć... że kule to się zgodzę, ale z tą białością... ;)
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”