panienki na podhalu :)
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Mucha321
- Kontakt:
Re: panienki na podhalu :)
Pewnie, że wyjdzie! <KCIUKI>

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=26993   niestety !!!  ;/ [*]
 ;/ [*]

;/ [*]
 ;/ [*]Re: panienki na podhalu :)
Znalazłem u czarnej , pod pacha jakąś bulkę mam nadzieje ,że to nie żaden guz :/ 
Znowu trzeba będzie odwiedzić weta :/

Znowu trzeba będzie odwiedzić weta :/
Dzisiaj jadę uśpić białą niestety nie jestem w stanie jej wyleczyć , chyba już nie mogę patrzeć jak się męczy , starość nie radość . Jakiś śmiertelny okres chyba  dzisiaj właśnie był pogrzeb mojej sąsiadki jej psa zabiło auto i jeszcze moją biała trzeba uśpić …..;/

- Mucha321
- Kontakt:
Została sama? 

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
+ RESZTA TOWARZYSTWA

+ RESZTA TOWARZYSTWA

No własnie mam z tym duży problem jeszcze rośnie jej pod pachą jakiś guz / tłuszczak i kompletnie nie wiem co robić (RADY!!) Nie chce brać ją na operacje której pewnie nie przeżyje , została mi jeszcze tylko jedna klinika w której nie umarł żaden z moich szczurów . Zastanawiałem się czy jej nie oddać ale nie wiem czy dam rade to zrobić , jakoś nie mam zaufania do ludzi 

No czekam i czekam i nikt nie raczy mi coś doradzić  
Chciałbym żeby została tu gdzie spędziła całe swoje życie bardziej chyba chodzi o mnie za bardzo sie do niej przywiązałem ,nie wyobrażam sobie oddać ją w pudełku nieznanej osobie ;/
We wtorek jade z nią do weta znalazłem szoferkę XD

Chciałbym żeby została tu gdzie spędziła całe swoje życie bardziej chyba chodzi o mnie za bardzo sie do niej przywiązałem ,nie wyobrażam sobie oddać ją w pudełku nieznanej osobie ;/
We wtorek jade z nią do weta znalazłem szoferkę XD
fajne fotki w "baseniku" z muszelkami 

z nami:Rex, Atom, Muody 
za TM:Leon, Erna, Berta, Mika, Kropek, Milka, Korek, Misiak, Myk, Pawik, Kruszyna, Siwek, Garp...:*

za TM:Leon, Erna, Berta, Mika, Kropek, Milka, Korek, Misiak, Myk, Pawik, Kruszyna, Siwek, Garp...:*
hehe no aleś mnie pocieszyła  XD
 XD 
ja tu szukam rady hehe nie no dzieki przynajmniej mi humor poprawiłaś
 hehe nie no dzieki przynajmniej mi humor poprawiłaś 

XD
 XD ja tu szukam rady