Czapeczkowo czyli nielegalne szczury
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Czapeczkowo czyli nielegalne szczury
Cześć Dorotko [*] Niezapomniane są dla mnie chwile, w których odkryłam, że szczur potrafi być inteligentniejszy od człowieka - a to właśnie dzięki Tobie, ze 2 lata temu, gdy byłaś młodym gó***, Twoja Pańcia wyjechała, a ja opiekowałam się stadem. Postanowiłaś wtedy, Dorotko, wybrać się na spacer, a mnie się spieszyło i bardzo chciałam, byś wróciła do klatki. Ale natura szczura jest przekorna, uważałaś, że spacer Ci się należy i już. 3 godziny sprytnie wymykałaś mi się ze wszystkich nastawionych "pułapek". I widać było, że się przy tym doskonale bawisz
W końcu Ci się znudziło i łaskawie dałaś zanieść się do klatki. Żegnaj Dorotko 
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
(*) Dorotko, baw się dobrze tam gdzie jesteś
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Lekkiego biegania za TM , Dorotko
[*]
Przykro mi , merch
[*]
Przykro mi , merch
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
[*] Bardzo mi przykro 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
[*]
Dorotko, hasaj sobie...
Merch, bardzo mi przykro.
Merch, bardzo mi przykro.
[^]
Dorotce na drogę
chociaż od niektórych serc nigdy nie odejdzie daleko
Dorotce na drogę
chociaż od niektórych serc nigdy nie odejdzie daleko
to nieprawda, ze nie ma ludzi niezastapionych, nie ma nawet szczurow niezastapionych. Doroty nie zastapi nic iz pewnoscia nigdy jej nie zapomne.
Pewną pociechą są mi irenkowe maluszki , zwlaszcza, ze to Dorotkowe prawnusie, i na dodatek chlopak jest ideologicznie slusznym szczurem , standardowo - standardowy " dziczy" agut. Dzis jak sie z nimi bawilam w koncu przyszly imiona dziewczynka bedzie sie nazywala Ontario, chlopak Ohio. Swoja droga stwierdzilam ze nazwy stanow zjednoczonych calkiem fajnie brzmia jako imiona : Arizona , Oregon, Luizjana, Idaho ( dla chlopca) , moze tak pokusze sie na miot tematyczny " ameryka"?
Pewną pociechą są mi irenkowe maluszki , zwlaszcza, ze to Dorotkowe prawnusie, i na dodatek chlopak jest ideologicznie slusznym szczurem , standardowo - standardowy " dziczy" agut. Dzis jak sie z nimi bawilam w koncu przyszly imiona dziewczynka bedzie sie nazywala Ontario, chlopak Ohio. Swoja droga stwierdzilam ze nazwy stanow zjednoczonych calkiem fajnie brzmia jako imiona : Arizona , Oregon, Luizjana, Idaho ( dla chlopca) , moze tak pokusze sie na miot tematyczny " ameryka"?
ładne imiona 
ze mną: leszek, kendrick
Dla Dorotki ( ' )
Merch bardzo fajne imionka.
Merch bardzo fajne imionka.
- zuzka-buzka
Merch, ja naliczyłam więcej niż tych twoich rzekomo "8" miotów, ale dobra.

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/785 ... c7a9f.html -świetne jest to zdjęcie. tak słodko wygląda;]
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]

Zuzka , napisalam 8 w ciagu ostatnich dwoch lat czyli od pazdziernika 2009
policz raz jeszcze, podalam liczbe miotow zakonczonych sukcesem ( urodzone i odchowane młode).
mialo byc pazdziernika 2008,
W 2008 roku byly tylko dwa mioty D w maju i E w sierpniu
W 2008 roku byly tylko dwa mioty D w maju i E w sierpniu