Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
shit, Ziuta właśnie strzeliła takie kupsko że musiałam je natychmiast wynieść (nie wspominając że było wielkości kociego boba ) a i tak wali w całym pokoju
siedzę jak na szpilkach i czekam na telefon bo moje dzieci dziś do Wrocławia przyjeżdżają
dzieci w domu. lata to jak nienormalne i trzeba mieć oczy dookoła głowy, podobno Fia miała zapędy dominatorskie ale u mnie wydaje się że Mara jest bardziej odważna, przebojowa i ciągle tłucze Fię, turla ją po klatce jak piłkę
odważne potwory, tylko na widok kocich nosów wtykających się w kraty straciły pewność siebie
a teraz śpią bo się zmęczyły i pojadły ryżu.
no coś czuję że się będzie działo jak Lilka zobaczyła dziewczynki przez kratki to się rozfuczyła i nabaloniła i mnie obsikała jak babole były małe to łaczenie praktycznie się nie odbywało, pare minut na neutralu a potem do klatki a teraz stare i nietolerancyjne się zrobiły
na wybiegu dziewczyny zamieniły się rolami, Mara przestała chojraczyć i siedziała pod poduszką albo koło mnie i dawała się miziac a Fia latała jak potłuczona a potem poszła do klatki leżeć, raczej na rękach nie usiedzi
Fia
na ostatnim zdjęciu widać pogryziony ogonek, u StasiaiMalgosi tego nie było, może w drodze się pożarły? Mara ma tylko jeden ślad na ogonku. szczur poduszkowy
http://s883.photobucket.com/albums/ac35 ... 0_3216.jpg nie ma to jak się bezpiecznie ukryć..!
Śliczne dzieciaki , a Fia rzeczywiście ma interesujący i piękny ten pyszczek; wygląda na niezłego zakapiorka!
A jak się czuje teraz Ronja?
Ronja ogólnie nie czuje się źle ucho jej w niczym nie przeszkadza, trochę zaczęło krwawić dziś (coś pękło może?) ale ropa się już tak nie leje, najgorzej jest chyba z zakraplaniem bo wrzeszczy na sam widok buteleczki z kroplami ja wpuszczam kropelkę ona trzepie głową, lekarstwo ląduje na mnie, i tak dalej