[*]
Fobia.
Moderator: Junior Moderator
Re: Fobia.
Gdybym coś takiego przeżyła to ostro bym się do szczurów zraziła 
[*]
[*]
Wolność? Po co wam wolność? Macie przecież telewizje.
bardzo mi przykro...
[*]
[*]
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
współczuję...[*]
a tak btw może jednak 30 szczurów w tym chłopcy i dziewczyny to za duże stado jak na małe pomieszczenie? przecież one cały czas chodzą podminowane drugą płcią i jest więcej niesnasków...a jak się znajdzie któryś jakiś silny i zaatakuje słabszego to tak się kończy...ja już przy moich 12 widzę, że nie chcą zaakceptować nowych. a w większym pokoju, tam gdzie byłaś na kazimierzu nie było najmniejszego problemu...jakby czuły, ile ich może się pomieścić...
a tak btw może jednak 30 szczurów w tym chłopcy i dziewczyny to za duże stado jak na małe pomieszczenie? przecież one cały czas chodzą podminowane drugą płcią i jest więcej niesnasków...a jak się znajdzie któryś jakiś silny i zaatakuje słabszego to tak się kończy...ja już przy moich 12 widzę, że nie chcą zaakceptować nowych. a w większym pokoju, tam gdzie byłaś na kazimierzu nie było najmniejszego problemu...jakby czuły, ile ich może się pomieścić...
zeMną:CumbobLunetaMufkaMulinaPiankaOwcaWałekIncognitoKopciuchSrebritkaIvermektynaGremlinRzepicha
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
zaTM:AdziaDużaFruziaBudyń4KluskiAllelekWałkiNiebieskiChoryDowódcaPomidorowyPszeniczyMlekoKoalaPlamkaTrututSkinerEspriAgutKoKoDoremiSomaliaKapadocja
- szczuruleczka
O Matko ;S To jakaś masakra! <cenzura> szczury!! Biedactwo ;(( Koszmar, neiw eim co to ;(
Współczuję...
Biegaj Maleństwo za TM ;**
['] ['] ['] [']
Współczuję...
Biegaj Maleństwo za TM ;**
['] ['] ['] [']
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']