Klatka załatwiona napisałam przedchwilkąnoovaa pisze: I to jest plus... w między czasie porozglądaj się za klatkami

Moderator: Junior Moderator
Klatka załatwiona napisałam przedchwilkąnoovaa pisze: I to jest plus... w między czasie porozglądaj się za klatkami
zuzka-buzka pisze:Jeszcze do góry doczep tę starą klatkę, bo taka "królikowa" fajna jest, ale za niska. 40cm to zdecydowanie za małoAle jak doczepisz tą starą do góry to będzie cód miód i orzeszki!
Tak to prawdanoovaa pisze:Właśnie tak się robi, bo szczurki powinny mieć klatkę wyższą niż szerszą, większość czasu spędzają na górze i na wspinaczkach.
Ile ja już dzięki Wam do ich klatki (starej) zrobiłam. Głównie te zabawki, domki z papieru i balona i schody z tekturynoovaa pisze:U mnie niestety hamaki wytrzymują max godzinę... bo mam taką jedną małpę co wszystko zeżre.. ale możesz sobie zerknąć w mój temat (link w podpisie) jak wygląda nowe, ukochane łóżeczko mojego stadka.... W ogóle pooglądaj klatki innych użytkowników.. niektórzy mają na prawdę fajne pomysły na wystrój