Bardzo ładny ten szczurek,bardzo podoba mi sięIHime pisze:Zamieszkał z nami nowy szczurek! Taki nietypowy:

Moderator: Junior Moderator
Bardzo ładny ten szczurek,bardzo podoba mi sięIHime pisze:Zamieszkał z nami nowy szczurek! Taki nietypowy:
Będzie do nas paskował.szczurzyca. pisze:Pająku, jest jak reszta.. nawet nie wiem czy nie "gorszy" od Avalona!
wchodzi do miski, spada z hamaczków, nie potrafi wejść do domku tak, żeby go nie przewrócić..jednym słowem: miodzio!
13.01 idziemy ostatni raz do weterynarza na przegląd, od wczoraj mają ściągnięte klosze z głów, więc jest świetnie! foch minął.
Po prostu w słowniku szczurów nie istnieje pojęcie "oddać". Jest to rekompensowane dużym bogactwem słów opisujących zabieranie, jedzenie i niszczenie. Są też szczury znające 163 synonimy słowa "spać'IHime pisze:Zajarzenie prostej sztuczki to 10-20 minut. Zajarzenie, że piłkę trzeba oddać - niewykonalne.
ależ one się wcale nie nudzą - opisujesz tu szczurki zajęte Bardzo Ważnymi SprawamiIHime pisze:Za to duże się na wybiegu nudzą i nie pozwalają nawet na chwilkę spuścić się z oka. Włażą, gdzie nie wolno, gryzą, co popadnie, albo przerabiają ciuchy na mnie.
Ulalalalala, już prawie weekend i lada chwila tylko godziny będą nas dzieliły od przyjazdu Białego Misia vel Lampka vel Łódzkiego.ol. pisze:ależ one się wcale nie nudzą - opisujesz tu szczurki zajęte Bardzo Ważnymi Sprawami![]()
Jednak "produktywność" z Twoim udziałem też mnie bardzo zaciekawiła, wypatruję pokazu![]()
a tego Majaka
wypatruję jeszcze bardziej intensywnie