Dziewczynki kochane

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Newbie

Re: Dziewczynki kochane

Post autor: Newbie »

ha, co do latania..
o Coli już nie będę wspominać, poznała cały pokój, choć jest całkiem spory (jak im wczoraj sprzątałam to zostawiłam reklamówkę na podłodze ze śmieciami z klatki to i tam wlazła :P )
a Pepsi i Fanta.. no cóż
dalej jest problem, bo jak zejdzie któraś na podłogę to krzyku co niemiara.
ale doszłam do wniosku, że skoro nawet jak się spotkają pod kocem to też wrzeszczą jakby je ktoś ze skóry obdzierał, a tak naprawdę nic się nie dzieje.
więc weszła dziś Fanta za Colą do wersalki.. i omal nie umarłam ze strachu. wrzeszczały, piszczały, ale stwierdziłam że dam im trochę czasu. w końcu nie wytrzymałam i wyjęłam obydwie po kilku minutach i obie są całe i zdrowe. chyba muszę prestać panikować :P
a Pepsi maluch jeszcze się boi po podłodze śmigać. ale maleńka jeszcze jest, ma czas :)

tylko dokonałam okropnego odkrycia.. a mianowicie spustoszenia jakiego dokonała Cola w wersalce. wszystko by było fajnie i pięknie gdybym nie wynajmowała mieszkania :( no cóż, jak będę się wyprowadzać będę musiała tapicera ściągnąć :P
Obrazek
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

lol. ja mam nadzieję, że moi panowie sobie darują próby wejścia do kanapy, bo to jest naturalna skóra i chyba bym wyszła z siebie, jakby coś z tym zrobili! ;)
dziwne, że tak piszczą w sumie.
chociaż mój Tie popiskuje czasem jak go głaszczę, kiedy śpi. biedny jest bardzo, bo go dotykam ;). Tycik troche zdziczał przy nich. nie wiem czemu przestał się na mnie wylegiwać i jak go sobie posadzę na brzuchu jak leżę albo na kolanach to zaraz zwiewa.. co prawda kładzie się gdzieś blisko mnie, ale to i tak dziwne..

ale w klatce twoje panny śpią wszystkie razem?
jak tam poszukiwania transportu idą?
Newbie

aj, z transportem kicha, nie wiem kiedy ktoś będzie jechał, jak coś to dziewczyny mają się odezwać, ale pierwszy pewny transport dopiero w połowie lutego

ja moich dziewuch też nie rozumiem. śpią prawie zawsze wszystkie razem. w klatce jest spokój, dopiero jak wychodzą to się drzeć zaczynają i to wszystkie. zauważyłam też że nawet niekoniecznie muszą się styknąć żeby piszczeć, wystarczy że przechodzą obok siebie (zazwyczaj jeżeli jest to połączenie Cola + ....) chociaż Pepsi z Fantą też potrafią się nieźle we dwie wydzierać pod kocem

no takie wariatki, dobrze, że przy okazji krzywdy sobie nie robią
Obrazek
Newbie

no to fotek czas :D

tym razem brak zdjęć "małej" Pepsi, nie wiem jak to się stało, ale nawet rozmazanych jej zdjęć tym razem nie ma :P
za to pokazała mordkę dzika Cola, która swoją drogą coraz mniej dzika jest, czasami sama na człowieka wchodzi :)

Obrazek Cola + tulipany (nie wiem dlaczego, ale zamaniła sobie żeby obrywać płatki i zanosić do wersalki :P chyba suwenira taka :D )
Obrazek mordka Colki wystająca ze szmacianego domku :D (modeleczka moja :P )
Obrazek noi znowu Cola. zostawiłam otwarty transporterek na podłodze (Fanta odbywa z nim kary za wygryzanie łóżka) a ona poszła tam spać :)
Obrazek Fanciucha moja piękna. :serducho: wzięła jedzonko, wspięła mi się na nogę i zaczęła wcinać. bo nie można normalnie zjeść, trzeba trochę powydziwiać :D
Obrazek Ciąg dalszy jedzonka. tym razem na bezpiecznym gruncie :P
Obrazek ukochana norka dziewczynek. śpią w niej wszystkie (jeszcze się jakoś mieszczą spaślaki moje słodkie) ale tyko Fantę widać :)
Obrazek Colka głodomorek wcina na nowym hamaczku :)
Obrazek i na koniec nowa klatka - gigant. Tak wiem, jakoś pusto w niej, półeczki czekają na polakierowanie, a dziś dopiero ją dostarczyli, więc jeszcze nie wymyśliłam co by tam im jeszcze dowiesić :)
Obrazek
Awatar użytkownika
mikanek

Post autor: mikanek »

fajna klaciocha! Wyczochraj ode mnie modelki :)
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 :D
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

Niech się dobrze mieszka w nowej klateczce :)
jeżeli brak pomysłu na wystrój warto przejrzeć dział w której użytkownicy prezentują swoje "wille" :) pomysłów tam tyle,że ciągle kusi by coś zmieniać i szaleć z wystrojem :)
wygłaszcz panienki ::)
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Newbie

no więc oficjalnie moje zaszczurzanie się kończy. Mój facet mi zapowiedział, że jeżeli coś nie wypali z adopcją labuśki to więcej szczurów nie bierzemy. Noi niestety wykrakał, mała doczekała się wcześniejszego transportu do innego, nowego domku :( Chyba że ktoś ma teraz na wydaniu taką mniej więcej półtora miesięczną dziewczynkę - to mu powiem że to tamta ;)
eh :(
Obrazek
Newbie

Fanta: ostatnio jakaś skręcona, wszędzie jej pełno, ale grzeczna niunia na szczęście :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek <Batmaaaaan :P>
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Cola: jakaś taka coraz spokojniejsza, chociaż jak nie ma ochoty na pieszczoty to w powietrzu już próbuje uciekać :P

Pepsi: ostatnio odważniejsza, już na podłogę schodzi i do wersalki też włazi :P

i "grupowe" :P
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
sheila.

Post autor: sheila. »

baaaatman najlepszy ! >:D
buzi buzi dla dziewczynek ! :-*
sheila&mysia <3
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Post autor: smeg »

Faceci to chyba zostali stworzeni do ograniczania naszego GMR :P Dziewczyny nieźle u Ciebie buszują :) Mizianko dla nich :)
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

Twoje panny widzę, że szaleją tam :). BARDZO dobrze :D
wymiaziaj ich od moich panów, którzy się najedli i śpią, ale już ich biorę na łóżko :)
ilona1

Post autor: ilona1 »

Nie wiem, jak mogłam nie zajrzeć tyle czasu na Twój temacik. Dzisiaj zobaczyłam Fantę na fotkach i oczywiście mi się łezka zakręciła. Ze szczęścia oczywiście ;) Strasznie się cieszę, że dziewczynka jest grzeczna i dobra dla siostrzyczek, bo Haszczak u Klaudii rozrabia i trochę mi wstyd za niego. No i zazdroszczę super klatki. Też bym taką chciała ::)
Wymiziaj wszystkie gryzianki ode mnie :-* :D
Pozdrawiam

PS. Obiecuję częściej odwiedzać dziewczyny :D
Newbie

aj Ilona, liczymy na poprawę! Bo u nas się dzieje... muszę przyznać, że na początku Fanta trochę ofermowata była, spadała z szafek itp a teraz... nauczyła się otwierać klatkę! łobuziara jedna ;)

wczoraj po zajęciach przyjechałam do mamy porzucając moje księżniczki wstrętnemu losowi (czyt.mojemu facetowi), wrócę do nich dopiero po 20 a już tak za nimi tęsknię! (to już chyba stało się chorobą :P )
Obrazek
Awatar użytkownika
`naatka

Post autor: `naatka »

to zdjęcie przy parapecie jest sooooooooooo słit!
w ogóle twoje dziewczęta są słodziutkie ;D
Obrazek
Ze mną od końca września'10
szczurzaszczuralubiszczurę.
ilona1

Post autor: ilona1 »

No widzisz obiecałam i jestem. A Ty uważaj bo jak "Wstrętny Los" to przeczyta, to dopiero może się stać "wstrętny" >:D
Cieszę się, że Fantusia jest grzeczna, bo Haszczak znów narozrabiał i znów mi wstyd za niego. Chociaż na "wywiadówkach" u Fanty się nie wstydzę. Jak wrócisz to je tam wymiziaj wszystkie ode mnie i poczochraj tego "Losa Wstrętnego", za to, że się zajął dziećmi ;D ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”