lovekrove pisze:Axen97 pisze:Nietoperrrek,ja nie jestem niezależny od rodziców....
Skoro jesteś niby taki niezależny, to czemu się wykręcasz mamą, że nie da Ci ich oddać?
heh, on właśnie napisał, że jest zależny od mamy

Moderator: Junior Moderator
lovekrove pisze:Axen97 pisze:Nietoperrrek,ja nie jestem niezależny od rodziców....
Skoro jesteś niby taki niezależny, to czemu się wykręcasz mamą, że nie da Ci ich oddać?
Nie znęcaj sie nad nimi w takim razie. I Twojej rodzinie będzie lżej, bo nie będą musieli wydawać tych marnych paru groszy, które do tej pory wydaje. Jeśli nie masz pieniędzy na ich utrzymanie ODDAJ JE! Zrobisz przysługę wszystkim: sobie, forumowiczom, którzy za wszelką cenę chcą jak najlepiej dla szczurów oraz tym biednym stworzeniom nad którymi się (może nie w pełni świadomie) znęcasz.Axen97 pisze:No sorry,ale trudno płaci się pieniędzmi,których nie ma.
Jakbyśmy pożyczyli nawet 100 zł do końca tygodnia to nie starczy na 4 osoby + 30 zł na szczury no nie?
I w tym jedna osoba pali 1 paczke petów dziennie,a druga 1 paczke na 2-3 dni.
A przepraszam...To Ty masz szczury,czy Twoja mama???To Ty bierzesz za nie odpowiedzialność,przyjmując pod swój dach,czy twoja mama,bo synek ma kaprys,a później nie radzi sobie z konsekwencjami???Axen97 pisze:Tak jak mówiłem:pójdę w lutym do tego weta!
A że szczurom wet jest potrzebny to tłumaczcie nie mnie,tylko mojej mamie.