Moje Pyśki <:3 )~~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Potwory z Szafy
http://img716.imageshack.us/i/dsc06066800x600.jpg/ kupa szczurów=kupa szczęścia 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- szczurzyca.
- Kontakt:
Jessica, to taka ciepła kula futra. o, przepraszam, tam na samym dole leży Bianeczka bez futra

jutro odbieram Ronię, nie mogę się doczekać. ona jest taka śliczna na zdjęciach, musi być niewiarygodnie piękna na żywo
kiedy Hanka&Medyk, Pariscope oraz IHime potwierdzą swój wybór w Merchowym miocie, poproszę Stasia i Małgosię o możliwość kradzieży zdjęcia i pochwalę się naszą Missisipi
i trzymajcie kciuki za Sardi w miocie D Rattie's Love, żeby urodziła zdrowe kluchy i żeby jedna z nich trafiła do nas
macie propozycje imienia na D dla samiczki? my wymyśliłyśmy na razie tylko Delma i Delicja
coś słabo, myślę już tyle czasy, a dalej mam tylko dwa 

jutro odbieram Ronię, nie mogę się doczekać. ona jest taka śliczna na zdjęciach, musi być niewiarygodnie piękna na żywo

kiedy Hanka&Medyk, Pariscope oraz IHime potwierdzą swój wybór w Merchowym miocie, poproszę Stasia i Małgosię o możliwość kradzieży zdjęcia i pochwalę się naszą Missisipi

i trzymajcie kciuki za Sardi w miocie D Rattie's Love, żeby urodziła zdrowe kluchy i żeby jedna z nich trafiła do nas

macie propozycje imienia na D dla samiczki? my wymyśliłyśmy na razie tylko Delma i Delicja

['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
kciuki zaciśnięteszczurzyca. pisze: trzymajcie kciuki za Sardi w miocie D Rattie's Love, żeby urodziła zdrowe kluchy i żeby jedna z nich trafiła do nas

- szczurzyca.
- Kontakt:
śniło mi się, że Sardi urodziła, ale był tylko jeden klusek i został z Justką, taki jaśniutki. na szczęście moje sny zawsze spełniają się na odwrót
dziękuję za kciuki, Jess. 

['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
- szczurzyca.
- Kontakt:
no i stało się. Ronia jest u mnie
kochana, chociaż przerażona. ale co się dziwić-to pierwszy dzień. zdjęcia dodam później, a opis jak się poznamy. 
mój słodki, zastraszony ciapek. tak, mowa o Apollu. jak próbowałam go włączyć w stado były wrzaski, wywracanie się na plecy, paraliż. nie wiem co z tym zrobić, on już jest taka strachajła.
jedynie z Bianką żyje w zgodzie, no i z drugim gościem bez jajek, w końcu wspólna tragedia najlepiej łączy szczury. a kastracja to przecież straszna tragedia, nie?
Ernest za to korzysta z życia. gwałty, kradzieże żarcia i nie tylko, bójki..
ale jest wspaniały i dziewczyny go bardzo lubią, więc z nim problemu nie ma. siedzi oddzielony z Apollem tylko dlatego, żeby ten nie był sam. ach..
Bianeczka, biedna Bianeczka..
wygląda jak po wojnie. nieraz widziałam jak inne szczury przez sen, niechcący drapią mojego golaska. przemywałam rivanolem, w końcu to niechcący, a przez jej brak sierści tak to wygląda. dzisiaj wyciągnęłam ją na mycie rivanolem, ale coś mnie przeraziło. jej ogonek był cały we krwi, wyglądał drastycznie. na szczęście jak przemyłam nie zauważyłam poważnej rany. za to na nodze.. tak to było dość poważne. małe, ale głębokie. również przelałam rivalonolem. oddzieliłam ją i nie wiem co robić. nawet jeśli przestana gryźć, ona będzie cała poharatana. może utworzę dwa stada. tylko z kim ją oddzielić? może z Apollem, skoro tylko ja akceptuje i jest taki przerażony? aj, no sama nie wiem. zaraz się będziemy ważyć, bo możliwe, że jest w ciąży..
wczoraj było 225g, a trudno jest ją zważyć, bo to taka mała pchła - nie usiedzi na miejscu, co jest dziwne, bo ciągle śpi. tylko kiedy JA chcę, żeby siedziała spokojnie, ją ogarnia adhd 
i na koniec względnie dobra wiadomość - jedna syjamka zostaje ze mną. z jednej strony mi przykro, bo sheila nie może jej wziąć, a z drugiej jestem szczęśliwa, bo się przywioązałam do tych małych wiercipiętek.
ciesze się, że jedna ze mną zostanie.
zdjęcia, zdjęcia.. jak znajdę czas i siły, bo są, ale jeszcze na aparacie. załamałam się utratą zdjęć z mojego laptopa., którego zepsułam.

mój słodki, zastraszony ciapek. tak, mowa o Apollu. jak próbowałam go włączyć w stado były wrzaski, wywracanie się na plecy, paraliż. nie wiem co z tym zrobić, on już jest taka strachajła.

Bianeczka, biedna Bianeczka..

i na koniec względnie dobra wiadomość - jedna syjamka zostaje ze mną. z jednej strony mi przykro, bo sheila nie może jej wziąć, a z drugiej jestem szczęśliwa, bo się przywioązałam do tych małych wiercipiętek.

zdjęcia, zdjęcia.. jak znajdę czas i siły, bo są, ale jeszcze na aparacie. załamałam się utratą zdjęć z mojego laptopa., którego zepsułam.

-
To znajdź czas i siły, zdjęciazdjęciazdjęcia!!!
Zdjęcie warte tysiąca słów! 

trzymam kciuki aby sytuacja w stadzie się unormowała
- szczurzyca.
- Kontakt:
z tymi siłami to chodzi o mój internet
cudem się powstrzymuję, żeby nie pójść do garażu po młotek i nie wtłuc temu przeklętemu modemowi
a czas.. zaraz wyjaśnię.
myślę, że to wiele wyjaśni. przez tą świnkę nie mam na nic czasu, bo muszę się dokształcać w odchowie młodych
ale cóż.. oby tylko były zdrowe. wybaczycie brak zdjęć?
kombinuję, może chociaż część dodam. do tego mam popsutego laptopa, wszystkie zdjęcia szlag trafił.
mam tylko te najświeższe.
postaram się dodać.

myślę, że to wiele wyjaśni. przez tą świnkę nie mam na nic czasu, bo muszę się dokształcać w odchowie młodych

szczurzyca. niby dobrze, że wzięłaś świniaka, ale mogłyście z mamą chociaż porozmawiać czy nie wydaliby Wam ciężarnej za darmo, czasami może się to udać, a jak już Ci na świnkowym ktoś napisał, niestety na jej miejsce przyjdzie kolejna, być może ciężarna świnka..
- szczurzyca.
- Kontakt:
już na świnkowym odpisałam, że oddali ja za pół darmo. tam ludzie nie mogli za darmo, bo to nie ich sklep, ale dodatkowo dali 20% na resztę zakupów.
- szczurzyca.
- Kontakt:
o edycjo 
.. czyli tak jakby wyszła prawie za darmo.

.. czyli tak jakby wyszła prawie za darmo.

Właśnie widzę, dobrze, że udało się chociaż tak dogadać
. Swoją drogą, śliczne masz te swoje dziewuszki .. 

- szczurzyca.
- Kontakt:
proszę! 
pokazałabym Wam Ronię, ale jest strasznie nieśmiała. na widok aparatu znika mi pod bluzą
większość zdjęć jest Apolla i Ernsta, bo tylko ich wzięłam do Myślenic na kilka dni i z nudów robiłam zdjęcia.
Ernesto: na ostatnich zdjęciach widać, jak dostał w nos podczas kłótni rodzinnej.

Apollo, gruby kloc

Bianeczka

była u nas Kulkowa i szczury załapały się na darmowego gerberka
zdjęcia z Kulkiem dodam jak uzyskam zgodę, a jeśli nie to ocenzuruję 

teraz psie darmozjady:
Drago, inaczej zwany: masakra lub debil. oba opisują go idealnie

Axiś, oberwało mu się od któregoś szczura przez kraty, był zbyt nachalny.
kiedyś Barnaba go tak perfidnie udziabał, aż sie krew polała. biedny, ale nic go nie powstrzymuje przed siedzeniem całą noc i wlepianiem się w szczury jak w telewizor 

Kika, jej życiowe motto: "mam wszystko gdzieś, dajcie mi tylko jeść i spać!"

pokazałabym Wam Ronię, ale jest strasznie nieśmiała. na widok aparatu znika mi pod bluzą

Ernesto: na ostatnich zdjęciach widać, jak dostał w nos podczas kłótni rodzinnej.

Apollo, gruby kloc

Bianeczka

była u nas Kulkowa i szczury załapały się na darmowego gerberka

teraz psie darmozjady:
Drago, inaczej zwany: masakra lub debil. oba opisują go idealnie

Axiś, oberwało mu się od któregoś szczura przez kraty, był zbyt nachalny.

Kika, jej życiowe motto: "mam wszystko gdzieś, dajcie mi tylko jeść i spać!"

Aua, aż muszę chyba zgrać zdjęcia Młodego, żebyś zobaczyła pulchnego szczura
(nooo, może w końcu jakaś motywacja się znajdzie
)
Wymiziaj tam wszystkie i nie wyzywaj szczurów od 'kloców' nadaremno

Wymiziaj tam wszystkie i nie wyzywaj szczurów od 'kloców' nadaremno