8 niespodzianek z merchowego pola (NIE MA wolnych maluchów)
Moderator: Junior Moderator
- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: 8 niespodzianek z merchowego pola (NIE MA wolnych maluch
Ja się nie mogę oprzeć wrazeniu, że te aniołki sa jak podarowane z nieba ...
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Ja też jestem za metryczką. I za zdjęciami!
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
- StasiMalgosia
No przecież dopiero co były zdjęcia
i to w jakiej ilości. Na następne musicie trochę poczekać, dziś i jutro raczej nie będę miała na to czasu (no może jakiś filmik wstawię). A na pocieszenie jako bonus babcia i prababcia maluszków
babcia Leyla:

i prababcia Gabrysia

A nad metryczkami też się zastanawiałam, ale wszystko zależy od tego czy Izabela ma rodowody I i J, bo nie chcę Sebastianowi głowy zawracać.

babcia Leyla:

i prababcia Gabrysia

A nad metryczkami też się zastanawiałam, ale wszystko zależy od tego czy Izabela ma rodowody I i J, bo nie chcę Sebastianowi głowy zawracać.
Obie przepiękne. No i niech ktoś powie, patrząc na te zdjęcia, że szczury są be, że się brzydzi.
SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;
Dokładnie pariscope.
Szczególnie Gabrysia ślicznie wyszla na tym pierwszym zdjeciu. No po prostu madrośc i słodkosć szczura w jednym.
No i Leyla w pozie sfinksa na klatce. 

- szczurzyca.
- Kontakt:
ślicznotki, one są obie tak piękne, że nie można wybrać, która ładniejsza 

['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Szlachetne kształty i wdzięk! Wyjątkowo piękne panie. 

Do twarzy jej z tym brokułem 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
- szczurzyca.
- Kontakt:
jutro liczymy na zdjęcia
albo chociaż opisy maluchów, bo ja tutaj wchodzę co pięć minut do wątku, z nadzieją, że jest coś o maluszkach
i chyba nie tylko ja, prawda? 

['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Prawda, prawda - ja nawet o tak dziwnej porze sprawdzam czy jest coś nowego 

- StasiMalgosia
Dziś jest spotkanie szczurze w Warszawie więc pewnie dziś nie będzie czasu na wstawienie zdjęć.
A wczoraj mała Utha zaliczyła pierwszą wizytę u weta, okazało się że jest uczulona na Brokuły
spuchła jej głowa jak bańka, naszczęście szybko się to odwruciło i jak weszła Gośka do gabinetu to już opuchlizna się wycofała. Gośka też musiała walczyć o zwrot maluszków (bo do towarzystwa i jako obiekt porównawczy pojechał Indiana) z Susu której tak się spodobały że nie chciała ich oddać 
Więc na zdjęcie musicie liczyć jutro
przepraszamy ale ostatnio mamy dużo pracy i co ok 4 dni wizytę u Weta.
W sumie to wszystkie maluszki zdrowe piękne i zadowolone że mają hamak w klatce biagają piszczą skaczą biją się i robią ogólną demolkę
szkoda że już za chwilę od nas odjadą 
A wczoraj mała Utha zaliczyła pierwszą wizytę u weta, okazało się że jest uczulona na Brokuły

Więc na zdjęcie musicie liczyć jutro

W sumie to wszystkie maluszki zdrowe piękne i zadowolone że mają hamak w klatce biagają piszczą skaczą biją się i robią ogólną demolkę

-
Dobrze wiedzieć, będziemy unikać w diecie. I UtahStasiMalgosia pisze:A wczoraj mała Utha zaliczyła pierwszą wizytę u weta, okazało się że jest uczulona na Brokuły

[*]:Dziunia,Gienia,Gaja+UtahMerch'sField,OmegaEM,Amiga,Destra+DaithiRL,Aguta,Albi,Fufa,Yumi,Belzebub,Wacław,Krówka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
Są:Miotła,LuxTorpeda,Teodora,Ciapka,Piszczałka,Rubi,Tesla,Gniotka
No właśnie, a propos smutnych rozstań i radosnych powitań, kiedy dokładnie można będzie porwać maleństwa?
- StasiMalgosia
nooooo może za miesiąc 
a na serio to samcolki od poniedziałku (ale możemy je przetrzymać jesli ktoś chce i nie zostanie jedne sam)
a samiczki to od 21.02

a na serio to samcolki od poniedziałku (ale możemy je przetrzymać jesli ktoś chce i nie zostanie jedne sam)
a samiczki to od 21.02
Uff, dobrze, że małej nic poważnego się nie stało (kto by pomyślał, że szczur na brokuły może być uczulony
)
Metrykę miotu jakąś stworzyłam, chociaż jeszcze nie jest kompletna. Jeśli mi się uda, to ją jutro uzupełnię. Tylko powiedzcie mi, proszę, jak ją potem mam tu wkleić? Bo jestem noga komputerowa i nijak nie wiem. Pisałam ją w Open Offisie

Metrykę miotu jakąś stworzyłam, chociaż jeszcze nie jest kompletna. Jeśli mi się uda, to ją jutro uzupełnię. Tylko powiedzcie mi, proszę, jak ją potem mam tu wkleić? Bo jestem noga komputerowa i nijak nie wiem. Pisałam ją w Open Offisie
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio