jakie dać mu imię? czyż nie jest przepiękny?

dziękujemy za niego i za gratis
Moderator: Junior Moderator
dają radęsmeg pisze:Tylko ta pochylnia strasznie stroma, dają radę po niej schodzić?
szczerze ja też niezocha pisze:chociaż bez przetłumaczenia, nie wiedziałabym czy dobrze czy źle )
Powiem tyle że szczerze współczuję ludziom dla których pies to "tylko" pies, bo nie wiedzą co to znaczy psia przyjaźń, czasem cenniejsza od relacji z niektórymi ludźmi... Co to znaczy wtulić się w psie futro, witać z psem po rozłące (ta psia radość), tarzać się z psem po podłodze i wygłupiać, bawić się w zapasy, ukrywać w ubraniu smakołyk i pękać ze śmiechu jak pies wsadza pysk pod bluzkę i łaskocze wąsami... Pies nie jest "tylko" pies, to jest "AŻ" Pies. Przez duże "P".Jessica pisze: dla jednych jest "to tylko pies", dla mnie wspaniały Przyjaciel.
szczera nie klamana miłośćCyklotymia pisze:Powiem tyle że szczerze współczuję ludziom dla których pies to "tylko" pies, bo nie wiedzą co to znaczy psia przyjaźń, czasem cenniejsza od relacji z niektórymi ludźmi... Co to znaczy wtulić się w psie futro, witać z psem po rozłące (ta psia radość), tarzać się z psem po podłodze i wygłupiać, bawić się w zapasy, ukrywać w ubraniu smakołyk i pękać ze śmiechu jak pies wsadza pysk pod bluzkę i łaskocze wąsami... Pies nie jest "tylko" pies, to jest "AŻ" Pies. Przez duże "P"
moje też obgryzają wszyscyCyklotymia pisze:Ej, też chcę mieć szczura który obgryza paznokcie. Swoje, bo do obgryzania moich to każdy pierwszy!