Maluchy Pchełki :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- L'urine-Boruta
Re: oddam 9 maluchów w dobre ręce:)
też się bałam z puszczeniem młodej. wiedziałam przecież, gdzie stara łazi i jak łazi
a młoda? niefortunnie gdzieś coś i dupa... ale puściłam obie narazi i młoda za Lurką poszła;))

Sheepiee 23.12.2011
L'urine ur. 5.10.2010r. - 1.02.2013r.
Gandzia: ur. 14.01.2011r. - 4.04.2013r.
- marie_chan
Moja mała Arisa przekonała do siebie wszystkich lokatorów klatki i już jestem o nią spokojna gdy wychodzę
Też skacze, normalnie nie mogę się na nią napatrzeć gdy tak bryka po klatce
Po pokoju jeszcze nie biegała, ale zamierzam ją wypuścić ze wszystkimi w najbliższym czasie
Szkoda że za bardzo nie mam jak jej zdjęć porobić, telefonem strasznie niewyraźne wychodzą, a normalny aparat u rodziców mam... Może koleżanka pożyczy swój, to wtedy wstawię foty małej 

Obecnie: Zuzia, Jula, Yuki
W nowych domach: Miś, Akemi ABRAXAS, Arisa, Kirara HAPPY FEET
Za TM: Sakura, Malutka ;(
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=26524
W nowych domach: Miś, Akemi ABRAXAS, Arisa, Kirara HAPPY FEET

Za TM: Sakura, Malutka ;(
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=26524
Jeśli wszystkie maluchy znalazły domki, proponowałabym zamknąć temat. Ułatwi to poszukiwanie szczurków innym.

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Poproś jakiegoś moda żeby dopisał do tematu "został ostatni" ... 

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
a jak mam do Niego napisac?? bo nie orientuje się w tym..
- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Ostatni maluszek w dobre ręce ! :)
Juz masz zmieniony temacik
A jak napisac? Piszesz PM do jakiegoś moderatora, w tresci podajesz link do swojego tematu i podajesz tytuł na jaki chcesz zmienić. No i tyle
To tak na przyszlosc 

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
o jej dziękuję bardzo na prawdę:)
A jak mam znaleźć moderatora? w razie czego?? żebym wiedziała.
A jak mam znaleźć moderatora? w razie czego?? żebym wiedziała.

lol.
moderatorem jest każdy oznaczony na zielono użytkownik [np paul_julian albo jordan]
koniec offtopa.
moderatorem jest każdy oznaczony na zielono użytkownik [np paul_julian albo jordan]
koniec offtopa.
no dobrze, rany nie wiedziałam....jesteś może dłużej na tym forum to wiesz...;] i po co to "lol"
ehh....;]
ehh....;]
Anetka nie przejmuj się 
Jak sprawa z maluchem ostatnim, jest ktoś nim zaintersowany?
Ja rozdzieliłam tago i ediego do osobnych klatek. O 4 nad ranem była bójka z piskiem, ale nie takim strasznym, więc ich zostawiłam. Jednak po 9 wszytsko latało i mały skrzeczał-piszczał. Nie mogłam tego słuchać więc rozdzieliłam ich. Moze źle zrobiłam- trudno.
Razem biegają, nic im sie nie dzieje, pod bluzą razem leżeli, ale z otwartymi oczami. Teraz wsadziłam ich do transporterka i postawiłam obok telewizora. A że lecą rozmowy w toku, i jakies pierdoły to są spokojni
Właśnie zauwżyłam, że spią..jeden za drugim

Jak sprawa z maluchem ostatnim, jest ktoś nim zaintersowany?
Ja rozdzieliłam tago i ediego do osobnych klatek. O 4 nad ranem była bójka z piskiem, ale nie takim strasznym, więc ich zostawiłam. Jednak po 9 wszytsko latało i mały skrzeczał-piszczał. Nie mogłam tego słuchać więc rozdzieliłam ich. Moze źle zrobiłam- trudno.
Razem biegają, nic im sie nie dzieje, pod bluzą razem leżeli, ale z otwartymi oczami. Teraz wsadziłam ich do transporterka i postawiłam obok telewizora. A że lecą rozmowy w toku, i jakies pierdoły to są spokojni

Właśnie zauwżyłam, że spią..jeden za drugim

hehe no to fajnie:) Myślę że maluchy potrzebują więcej czasu, w końcu to samce, walczą o swoje i pokazują "kto tu rządzi"
a mój ostatni samczyk jeszcze nie znalazł domku.....czekam, może ktoś się zgłosi, a jak nie to zostanie u mnie:) W sumie już troszkę sie do niego przyzwyczaiłam
:P

a mój ostatni samczyk jeszcze nie znalazł domku.....czekam, może ktoś się zgłosi, a jak nie to zostanie u mnie:) W sumie już troszkę sie do niego przyzwyczaiłam

A Moje nie wiem jak wasze, ale przeaźliwe boją się brania na ręce. Owszem, wejdą same ale gdy lekko porusze zaraz zwiewają. Wasze tez tak ? Dodam że Kefirowi przy braniu na ręce zdarza się zapiszczeć..
, Cyna, Soda Nafta [*]
hmmm...może jeszcze muszą się oswoić bardziej:) mi też tak robiły...ze właziły same, a jak sie chciało złapać to juz uciekały;] daj im czasu:)