Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Chodziło mi, czy one będą chodzić po gołych prętach. Jeśli tak, to lepiej pomyśl jak to zakryć, bo szczuraki mogą się nabawić choroby stóp lub mieć różne nieciekawe obrazy kończyn. U mnie raz Oskar łaził po klatce i przez te pręty wyrwał sobie pazur. Ileż krwi było, a ja w panice. Lepiej unikać takich wypadków
Będę miała na nie oko i jakby coś się działo to zareaguję, nie martw się. Wspinają się wszystkie od tygodnia i nic podejrzanego nie zauważyłam i nasze poprzednie szczuraski też uwielbiały się wspinać po prętach.... Ale dzięki, że piszesz to będę bardziej zwracała na to uwagę
Dzięki Jessica! Nochalki wygłaskane a tu kolejna porcja zdjęć.. ale zrobione tydzień temu. Szczurki rosną bardzo szybko i są coraz pewniejsze siebie. Teraz już maja dłuższe spacerki po dużym pokoju i mają skrytkę pod szafą.
Wczoraj do klatki trafił hamak. Początkowo spały w nim tylko Szefowa i Pisakałka ale rano cała piątka spała w hamaczku
No mam taką nadzieję, chociaż 3 panów na moje 5 Moje to jeszcze podlotki ale niedługo wyrosną i nie wiem czy tak łatwo sobie Twoi przystojniacy poradzą w czarowaniu szczurzych dam Chociaż pewnie nieźle sobie radzą skoro macie tylu gości w rożnych stron Polski
Mizianko wykonane Teraz ubijamy kotlety więc panika i wszystkie się tulą w hamaku Dobry słuch mają. Boją się też ekspresu do kawy i czajnika Ale przeżyły już wiercenie w ścianie więc najgorsze za nimi