Moje Pyśki <:3 )~~

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Re: Potwory z Szafy

Post autor: Jessica »

http://img138.imageshack.us/i/dsc06357800x600.jpg/ :D "spadaj z tym aparatem Mała! bo wstane!.... no dobra nie chce mi się, rób to zdjęcie i znikaj" O0
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

Jessica pisze:http://img138.imageshack.us/i/dsc06357800x600.jpg/ :D "spadaj z tym aparatem Mała! bo wstane!.... no dobra nie chce mi się, rób to zdjęcie i znikaj" O0
;D ;D ;D
Mictlan pisze:Biedna.. U mnie czasami lubią Froda podrapać, ale jakoś tak mocniej to tylko raz się pogryźli, Odynowi wtedy krew z nosa leciała z 20minut... ::)
no, nie! ale, że Froda!? ja im pokażę! :D
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

świnka właśnie urodziła dwa maluchy! :D nazywają się Bo i Nus niezależnie od płci. jeśli będą to samczyki (oby nie) to poszukamy domku. a teraz proszę o kciuki za zdrowie maluchów i za to, żeby to były dziewczynki! ;)
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

Gratuluję! Niech świniaczki rosną zdrowo! :-* :-*
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Pająk

Post autor: Pająk »

To tez trzymam kciuki! No dziewczynki, dziewczynki!
Obrazek
Horda: Pestek [*], Eshin, Skyre, Szary prorok, Avalon, Merkury [*], Parszywek, Ćwirki dwa (Dunder i Piorun), Malygos HF
sheila.

Post autor: sheila. »

Super ! Oby urosły duuuuże i zdroweee ! :D
Może jakieś zdjęcia świnek ? ::) >:D
sheila&mysia <3
Awatar użytkownika
Mictlan

Post autor: Mictlan »

Jaaa, świnki :D. Od zawsze chcę mieć świnkę wietnamską, ale alternatywą okazały się świnki skinny ^^. Może kiedyś, kto wie.. 8)
Awatar użytkownika
klauduska
Kontakt:

Post autor: klauduska »

a ja widziałam na żywo i pieściłam twoją Amerykankę Missi i robiłam to wcześniej niż ty ;) ;) :P :P
i zawiozłam ją potem do centrum, gdzie tym razem na szczęście nie dostałam mandatu za parkowanie .. ;)
IHime

Post autor: IHime »

Kiedy maleństwo się zamelduje? Bo Palmyra mnie tu podszczypuje i o siostrę pyta. :D
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

gratuluję :-* niech Świnki rosną zdrowo
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

O rety! Dawaj fotki prośków, koniecznie! ;D ;D
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

Szczurzyca jak tam mała, łączysz ja już ze swoimi szczurkami. No i może jakieś zdjęcia :P :D
Obrazek
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

ojej, lecę robić zdjęcia :D dobrze, że jest kuzyn, to zrzucę na jego laptopa. u mnie zejdzie cały dzień, zanim załaduję jedno zdjęcie.. ::)
mała już jest w stadzie. :D przepraszam, ale byłam tak zajęta tym łączeniem, że nie miałam jak napisać. alfka nie chciała jej przyjąć, a reszta od razu ją wylizała i wyiskała. a drugą alfkę (są u mnie w stadzie dwie, nie potrafię powiedzieć, która to ta prawdziwa) Missi przewróciła i sobie ustawiła :o nie wiem jak to możliwe... taki okruszek przewrócił i podporządkował sobie wielkie bydle! ;D teraz śpi z Apollem i Dżumką w hamaczku. mówię do niej Miśka, jest strasznie kochana. a nie mieliście może spokojniejszego egzemplarza? ;D ona ma zabójcze adhd, nie mogę za nią nadążyć! ;)
to postaram się cyknąć zdjęcia.
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

A ja miałam przyjemność Missi wyściskać osobiście i rzeczywiście - małe adhd. A jaka przepiękna! :)
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
StasiMalgosia

Post autor: StasiMalgosia »

Spokojniejszy egzemplarz zostawiliśmy sobie ;) Ale fakt Missi to zdecydowanie największe ADHD wśród rodzeństwa, istna kopia narwanej mamuśki.
Fajnie że mała już połączona, szybko poszło, no to teraz trzymam za słowo i czekam na fotki ;D
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”