Primek wyrosniety, a tak neidawno taki mały był
Klimatyczna Szajka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Klimatyczna Szajka
Dziadziusia wez do weta , niech obejrzy mu te łapinki 
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
-
klimejszyn
- Kontakt:
najpewniej weźmiemy Gavinka jutro do weta. w sumie wzięłam go na ręce, na bluzę i widziałam, że odpycha się tymi łapkami tylnymi, po klatce jak się czołga, to czasem stara się pomóc sobie nimi.
a teraz.. foty mamy
przepraszam, że niektóre nieostre, inne zbyt ostre, ale nie jestem fotografem, nie wszyscy chcieli pozować, a zdjęcia robiłam w sumie na szybko. ale są i to chyba najważniejsze
zaczniemy od chłopców.
Amon :

Anubis :

Ares :

Blues :

Fluffy :

Gavin :

Jazz :

Kamel :

Nermal :

i dziewczynki.
Atira :

Cookie :

Demera :

Elisa :

Hera :

Hinnoya :

Keiko :

Kreta :

Lilka :

Muna :

Nanami :

Pelka :

Pepper :

Roti :

Zora :

a teraz.. foty mamy
przepraszam, że niektóre nieostre, inne zbyt ostre, ale nie jestem fotografem, nie wszyscy chcieli pozować, a zdjęcia robiłam w sumie na szybko. ale są i to chyba najważniejsze
zaczniemy od chłopców.
Amon :

Anubis :

Ares :

Blues :

Fluffy :

Gavin :

Jazz :

Kamel :

Nermal :

i dziewczynki.
Atira :

Cookie :

Demera :

Elisa :

Hera :

Hinnoya :

Keiko :

Kreta :

Lilka :

Muna :

Nanami :

Pelka :

Pepper :

Roti :

Zora :

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
http://img848.imageshack.us/i/blues800x600.jpg/ piękny! Niebieściaki mają taki urok
http://img689.imageshack.us/i/fluffy800x600.jpg/ Fluffy taki Ciapciak
i ta piękna rudzinka
świetne stadko!
http://img689.imageshack.us/i/fluffy800x600.jpg/ Fluffy taki Ciapciak
i ta piękna rudzinka
świetne stadko!
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
-
klimejszyn
- Kontakt:
no od paparazzi przerwę długo mieli, to nie ma co narzekać
a Gavinka, z powyższego zdjęcia, jutro zabieramy do weta. ale ciemno to widzę.. zaczął się przerwacać na bok, apetyt ma i to straszny, ale je tylko miękkie, gotowane obiadki. wszedł do miski z makaronem i jogurtem, przewrócił się i caluśki upaprany wyszedł
eh, zobaczymy jak to jutro będzie..
bez szczurków...
ajaj to ja źle zinterpretowałam
w takim razie dużo dużoo zdrówka
w takim razie dużo dużoo zdrówka
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
Przede wszystkim trzymam mocno kciuki za Gavinka
Walcz, królewiczu 
Ależ Ci haszczaki fajnie wyjaśniały
Zorka...
Super sesja, liczymy na więcej takich jak tylko będziesz miała czas.
Ależ Ci haszczaki fajnie wyjaśniały
Zorka...
Super sesja, liczymy na więcej takich jak tylko będziesz miała czas.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
kciukamy za Gavinka 
-
klimejszyn
- Kontakt:
byliśmy dzisiaj z Gavinkiem u weta. dostał zastrzyk na wzmocnienie. pani dr powiedziała, że chłopak ma wolę życia i narazie nie będziemy go usypiać, najlepiej pozwolić mu samemu spokojnie odejść, kiedy już będzie gotowy.
daję mu ciepłą wodę z soczkiem malinowym ze strzykawki, bo nie ma jak pić z poidełka. dostaje jogurciki, przed chwilą dżemik rozrobiony z odrobiną ciepłej wody. dałam mu ogórka, ciężko mu go chrupać, choć troszkę skubnął, jednak dałam mu go po to, że jakby w nocy chciało mu się pić, to sobie poliże.
w tylnich nóżkach jest siła, bo jak go biorę na ręce to się nimi odpycha, jednak ogólnie jest słaby. czołga się, przerwaca, ale jak mu przytrzymam kuperek żeby się nie wywracał, to śmiga.
jak przykładam mu strzykawkę z wodą do pyszczka, to kiedy chce - pije, a jeśli nie - odpycha łapką.
dostał swój koszyk, taki na zabawki, wyścielony ręczniczkiem miękkim (zdecydowanie łatwiej mu się po tym chodzi, bo na kuwecie z trotkami się ślizgał i łapki się rozjeżdżały), butelką z ciepłą wodą, dodatkowo pół koszyczka nakryłam ręczniczkiem, ciepło od butelki sie ładnie rozeszło i ma cieplutko.
Nermal szuka Gavinka. ale niestety musiałam ich oddzielić, bo Nermal po biedaku czasem chodził, a jest ciężki, no i jak dawałam Gavinowi pićku, to go tarmosił żeby wylizać. ale mam dobre wieści. Nermal nie będzie sam. pojedzie do naszej cudownej Muchy i tam będzie miał kolegę
Gavinka teraz bacznie obserwujemy.
daję mu ciepłą wodę z soczkiem malinowym ze strzykawki, bo nie ma jak pić z poidełka. dostaje jogurciki, przed chwilą dżemik rozrobiony z odrobiną ciepłej wody. dałam mu ogórka, ciężko mu go chrupać, choć troszkę skubnął, jednak dałam mu go po to, że jakby w nocy chciało mu się pić, to sobie poliże.
w tylnich nóżkach jest siła, bo jak go biorę na ręce to się nimi odpycha, jednak ogólnie jest słaby. czołga się, przerwaca, ale jak mu przytrzymam kuperek żeby się nie wywracał, to śmiga.
jak przykładam mu strzykawkę z wodą do pyszczka, to kiedy chce - pije, a jeśli nie - odpycha łapką.
dostał swój koszyk, taki na zabawki, wyścielony ręczniczkiem miękkim (zdecydowanie łatwiej mu się po tym chodzi, bo na kuwecie z trotkami się ślizgał i łapki się rozjeżdżały), butelką z ciepłą wodą, dodatkowo pół koszyczka nakryłam ręczniczkiem, ciepło od butelki sie ładnie rozeszło i ma cieplutko.
Nermal szuka Gavinka. ale niestety musiałam ich oddzielić, bo Nermal po biedaku czasem chodził, a jest ciężki, no i jak dawałam Gavinowi pićku, to go tarmosił żeby wylizać. ale mam dobre wieści. Nermal nie będzie sam. pojedzie do naszej cudownej Muchy i tam będzie miał kolegę
Gavinka teraz bacznie obserwujemy.
bez szczurków...
- szczurzyca.
- Kontakt:
to kciukam za Gavinka! a gdzie chodzicie do weta, jeśli można spytać? 
i super, że Muszka weźmie Nermala!
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
-
klimejszyn
- Kontakt:
normalnie chodzimy do dr Lewandowskiej, ale że nie chciałam Gavina na drugi koniec Krakowa ciągnąć, byliśmy u jednego z bliższych na os.Zielonym, byłam tam już kiedyś, ladnie wyleczyli mi ogona z zapalenia płuc, tłumaczą wszystko i mają dobre podejścieszczurzyca. pisze:to kciukam za Gavinka! a gdzie chodzicie do weta, jeśli można spytać?
bez szczurków...
kciukamy za Gavinka 
- Mucha321
- Kontakt:
Ananas po śmierci Ivana strasznie posmutniał. Został sam. Tzn. na wybiegu spotyka się z chłopakami, ale do willi nie może wrócić, bo boję się, że spadnie próbując się wspiąć na najwyższą półkę.
a nie mam szczurka w podobnym wieku, co Ananas. Nermalek spadł nam z nieba.
Oby szybko znalazł się transport..
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
-
klimejszyn
- Kontakt:
Mucha, transport mamy w piątek !!
Nermal też przyzwyczajony jest do niskiej klatki, bo u mnie w takiej siedzieli, on śmiga po półkach, koszyczkach, ale nie potrzebuje wysokiej
Nermal też przyzwyczajony jest do niskiej klatki, bo u mnie w takiej siedzieli, on śmiga po półkach, koszyczkach, ale nie potrzebuje wysokiej
bez szczurków...
-
klimejszyn
- Kontakt:
stop, jednak w niedzielęklimejszyn pisze:Mucha, transport mamy w piątek !!![]()
bez szczurków...