pierwsza go ukradnę*Delilah* pisze:Ewoś jest już MÓJJJJJJJJJJJJ!!!!
Cyklostadko: Strachkwas i Tobiasz Trzeci.
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Cyklostadko
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
-
Cyklotymia
Pavulon*Delilah* pisze:Ewoś jest już MÓJJJJJJJJJJJJ!!!! Cyklo strzeż się mnieFilmik naprawdę rozbrajający, czym go nafaszerowałaś, że taki podatny się zrobił na uściski
?
Domyślam się tutaj wkładu Twej medycznej ręki:D
Wiedziałem, że 'na trzeźwo' taki nie jest 
O rany boskie, on się brata nie wyrzeknie nigdy w życiu! Echo jest kropka w kropkę taki jak Ewok. Nie dość, że odmiana ta sama, to i charakter. Obecnie całe stado łączy się z nowym szczurem - 4 miesięcznym Cavo. I o ile reszta przyjęła Kawkę tak Echo czasem jeszcze się przepycha z nim. Ale potrafi też położyć się obok niego na boku i mieć wszystko gdzieś. Dzisiaj tak sobie stałam nad duną i przez pięć minut miziałam Echo po brzuchu, a on go tylko coraz bardziej odsłaniałCyklotymia pisze:Hahaha, a Ewoś to tylko taki miziak i ciapa dla człowieka - goni strasznie Precla, zaczepia resztę chłopaków, podskakuje, wkurza się, przewraca na plecki, iska jakoś tak dwa razy szybciej i mocniej niż taki spokojny i opanowany Tobiaszek...Mnie już dwa razy skubnął, raz jak rozdzielałam go i Precla (nie do krwi, ale mocno), drugi raz jak gonił Precla, czarnuch mu nawiał, a że miał moje kolano pod nosem to się na nim wyżył i zrobił... dziurkę w piżamie xD No co za szczur
Myślałam że pęknę ze śmiechu
Pavulon
Może moim kręcityłkom zarzucę
Fajny filmik, czekamy na więcej jak znajdzie się czas, ochota 
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
uwielbiam filmiki made in CYKLOAgatow pisze: Fajny filmik, czekamy na więcej jak znajdzie się czas, ochota
HHAHAHA, wiedziałam ,ze Pavulon. Chyba też sobie zaaplikuję;)
Jessica, na pewno mnie nie wyprzedzisz ,bo mam bliżej
:D:D
Jessica, na pewno mnie nie wyprzedzisz ,bo mam bliżej
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
-
Cyklotymia
Wróciłam do domu po weekendzie a tu WWW ma krwawiącą ranę przez cały pyszczek... Świeżą, musiały się pożreć tuż przed moim przyjściem, no cholera... :< Co za gamonie zębate... :< I nawet nie wiem który to taki ostrozęby i którego ochrzanić!
biedny WWW.
niech się rana szybko goi. co za Łobuzy małe 
-
Cyklotymia
Podejrzewam Ewosia (!!!), bo się WWW peszy jakoś na jego widok i schodzi mu z drogi. Widzę że sobie Ewok zaczyna wywalczać pozycję alfy, bo rozstawia inne ciury po kątach. Ale nie mogę się na niego gniewać jak rozpłaszcza mi się na rękach i wylizuje palce i daje się miziać po brzuchu, dokładnie tak jak Echo od Raili
A dzisiaj Precelek mnie rozczulił, otworzyłam klatkę to pierwszy do mnie wyleciał, wtulił się w zgięcie łokcia i rozpulsował oczkami... Potem nie chciał się stamtąd ruszyć, co chwilę tylko na zmianę ziewał i mył sobie pyszczek, za każdym razem coraz wolniej, wolniej aż w końcu usnął
Na razie tulofoty hamakowe dwie

Tu z genialną miną Precla
I na deser najbardziej debilna mina Tobiasza jaką tylko był w stanie zrobić...
No padłam jak zobaczyłam to zdjęcie, szkoda że nieostre, ale ten mój aparat sobie dobiera ostrość wedle sobie tylko znanych kryteriów, zupełnie jakby chciał zrobić mi na złość...

Tadaaam!
Wygląda tu jak ryczący knurek 
A dzisiaj Precelek mnie rozczulił, otworzyłam klatkę to pierwszy do mnie wyleciał, wtulił się w zgięcie łokcia i rozpulsował oczkami... Potem nie chciał się stamtąd ruszyć, co chwilę tylko na zmianę ziewał i mył sobie pyszczek, za każdym razem coraz wolniej, wolniej aż w końcu usnął
Na razie tulofoty hamakowe dwie

Tu z genialną miną Precla
I na deser najbardziej debilna mina Tobiasza jaką tylko był w stanie zrobić...

Tadaaam!
-
Cyklotymia
łooo...kochany Misio-PysioCyklotymia pisze: A dzisiaj Precelek mnie rozczulił, otworzyłam klatkę to pierwszy do mnie wyleciał, wtulił się w zgięcie łokcia i rozpulsował oczkami... Potem nie chciał się stamtąd ruszyć, co chwilę tylko na zmianę ziewał i mył sobie pyszczek, za każdym razem coraz wolniej, wolniej aż w końcu usnął![]()
Wycałuj porządnie wszystkie brzucholki
Kciuki trzymam za wuwusiową mordeczkę..niech się szybciutko zagoi
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Tobiaszek, prosiaczek 
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
biedaczek WWW, któryś mu urody pozazdrościł
ale nie wiedział, że blizna prawdziwego faceta nie szpeci
W. ślicznota z Ciebie !
http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... nt=2-5.jpg - ten podstępny wyraz twarzy dumbusiowych reksików
ale nie wiedział, że blizna prawdziwego faceta nie szpeci
W. ślicznota z Ciebie !
http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... nt=2-5.jpg - ten podstępny wyraz twarzy dumbusiowych reksików
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
He,he!!!ol. pisze: http://s28.photobucket.com/albums/c219/ ... nt=2-5.jpg - ten podstępny wyraz twarzy dumbusiowych reksików
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38