Brygada Er - Er - To już koniec brygady
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Pięć szczęść
Yuki przegięła! Tym razem posunęła się za daleko!
Nie dość,
że mnie nie lubi,
że jest wredna,
że Różyczce psychikę psuje, biedna odkąd Yuki jest u nas, ma bardzo niską samoocenę,
że wszystko niszczy,
że gryzie nawet przez sen,
że przez nią reszta szczurów nie ma hamaków,
że zjadła mi dziurę na środku oparcia łóżka,
.....
że rzuca miskami z jedzeniem ...
Wszystko jej wybaczę! Nawet to że szczury jedzą z kuwety (i tak tam nic nie ma).
Ale ona rzuca tymi miskami coraz bardziej ... Już nawet jak wysypana, pusta, to łapie w zęby i podrzuca do góry żeby jej miska po chwili na łeb spadła ....
.... wczoraj przegięła ... zamachnęła się miską tak, że biały ser z klatki, aż na środek pokoju wyleciał ... Cały pokój uświniony w białym serze, bo biała szatanica chciała sobie w koszykówkę zagrać! :/
Yuki dostała karę ... w miskach zrobiłam po 2 dziurki i zostały przydrutowane do klatki !!!
..już mi lepiej
Nie dość,
że mnie nie lubi,
że jest wredna,
że Różyczce psychikę psuje, biedna odkąd Yuki jest u nas, ma bardzo niską samoocenę,
że wszystko niszczy,
że gryzie nawet przez sen,
że przez nią reszta szczurów nie ma hamaków,
że zjadła mi dziurę na środku oparcia łóżka,
.....
że rzuca miskami z jedzeniem ...
Wszystko jej wybaczę! Nawet to że szczury jedzą z kuwety (i tak tam nic nie ma).
Ale ona rzuca tymi miskami coraz bardziej ... Już nawet jak wysypana, pusta, to łapie w zęby i podrzuca do góry żeby jej miska po chwili na łeb spadła ....
.... wczoraj przegięła ... zamachnęła się miską tak, że biały ser z klatki, aż na środek pokoju wyleciał ... Cały pokój uświniony w białym serze, bo biała szatanica chciała sobie w koszykówkę zagrać! :/
Yuki dostała karę ... w miskach zrobiłam po 2 dziurki i zostały przydrutowane do klatki !!!

..już mi lepiej

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Chciałbym zobaczyć jak rzuca tym serem... 

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Sporty uprawia i to wyjątkowo egzotyczne, a Ty kręcisz nosem
! Proponuję zmienić miskę na ceramiczną - albo się nauczy podnosić ciężary, albo odpuści i będzie spokój!

- maua_czarna
...a ja bym nie chciała tego sprzątaćSheeruun pisze:Chciałbym zobaczyć jak rzuca tym serem...

Co za szatanica jedna!
To jedna z tych co nie odpuszcza ... mogłaby sobie tą miską krzywdę zrobić ...albo się nauczy podnosić ciężary, albo odpuści
A w sprzątaniu pomogli mi Adaś z Remusiem

Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Domowe odkurzacze, zupełnie jak raczkujące dzieci. 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

nie wiem czy pisałaś, ale ile Remi waży? ;> bo takie gadanie na Adasia, że gruby, a jego kumpel mi wcale też na chudzinkę nie wygląda... 

Remi ma 495g .. Więc to malutko 

malutko lucjan wazy 480g ale jest dopiero od dzisiaj u mnie 
gratulacje zzzielenienia

gratulacje zzzielenienia

i ja gratuluję wstąpienia w szeregi forumowej policji

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
O rety.
Gratuluję moda. 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

Hehe dziękuję...
ale czy ktoś po za jordanem zauważył zdjęcia!?
ale czy ktoś po za jordanem zauważył zdjęcia!?