Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Dziękuję za życzenia świąteczne Prezent w postaci zdjęć jest po Świętach... mam nadzieję, że mi to wybaczycie. Szczurki się nie przeżarły ale mały wodny psikus im zrobiliśmy bo bardzo zaczepiały Michała i się troszkę zemścił Ale tylko troszkę.. krzywda im się nie stała!
Pisałam o tym, że musiałam wyrzucić hamak... a wraz z wyrzuceniem hamaczka skończyły się moje problemy alergiczne. Teraz mają wielki słój po oliwkach wiszący w klatce. Najpierw go badały ale po dwóch czy trzech dniach stał się cennym miejscem wypoczynkowym i teraz wszystkie 5 dziewczyn bije się o miejsce Zazwyczaj mieszczą się cztery.. czasami trzy a pozostałe dwie przytulają się w jednym z domków. Słój to ulubione miejsce Strzałki, która może wyluzowana prawie się położyć na grzbiecie i spokojnie umyć brzuszysko i ogonek. Strzałka specjalnie czeka na moment kiedy słoik jest pusty i wtedy może sobie pozwolić na kąpiel. A my się czaimy na moment kiedy uda jej się zrobić zdjęcie w tej pozycji
Ostatnio nasze szczurzynki bardzo się tłuką ale może to ten wiek kiedy mają szalone pomysły. Sprawdzam czy nie ma dziabów ale tylko raz poważniej dostała Piskałka. Sądząc po jej upierdliwości domyślam się, że po prostu zasłużyła sobie na niego, ale zawsze szkoda szczurka
A przy okazji zmieniliśmy imię Pepper na Cykałka - jakoś nam bardziej pasuje do nieśmiałej szczurzycy
A zgapiaj zgapiaj Zuzolka;) Im więcej zabawy dla Twoich ogonków, tym lepiej Jedna pani wybrała sen w samotności i komforcie... ale za to bez puszystych i mięciutkich koleżanek
pyziolek Indiany ciekawska Piskałka zagląda w obiektyw tu widać szalone wykręcone wąsiki Piskałki Indiana zaraz wkradnie się do kieszeni moich spodni ale najpierw oględziny czy jeans da się ugryźć
W końcu udaje się im robić zdjęcia poza klatką Miłego majowania!
pyziolek Indiany ciekawska Piskałka zagląda w obiektyw tu widać szalone wykręcone wąsiki Piskałki Indiana zaraz wkradnie się do kieszeni moich spodni ale najpierw oględziny czy jeans da się ugryźć
Świetne są w tym słoju; też bym chciała takie oliwki! Na pierwszej fotce słoikowej sesji w interesujący sposób ułożyły im się ogonki
Wymiziać dziewuszki proszę!
Pozdrowienia od moich ogonków! Dziś przeraźliwie się lenią i ziewają pełną paszczą, aż chce się spać kiedy się na nie patrzy.
Furburger słoik jest łatwy do wykonania tylko go trzeba podwiesić w kilku miejscach Moje szczurzynki go uwielbiają... tylko trzeba mieć duży słoik Masz rację Piskałka ma fajny ryjek i moherowy nosek
Tahi ja dziś wysyłam prawdziwe promyczki słońca z Gdańska, jest pięknie i czuć wiosnę.. tylko ogonki śpią jak zabite
Dziękuję za miła opinię Entreen przekazałam fotografowi i teraz jest dumny ze zdjęć he he. A swoją drogą to dobra metoda namówienia go na więcej fotek, działa i postaram się dać więcej wkrótce. Mam dowód na to, że szczury zjadają mi szafę!
Ale masz dobre oko unipaks Ja zauważyłam te ogonki dopiero kiedy wstawiłam zdjęcia... skrzyżowana broń! Trzej amigos i takie tam A oliwki otrzymaliśmy zamiast czekolady na Boże Narodzenie. Futrzaczki wymiziane
Dziękuję mini, też mamy słabość do ryjkowych zdjęć!
tu się nawet załapałam w tle
znów Indiana, jest najlepszą modelką wśród moich szczurzyc
Piskałka znalazła ziarenko na podłodze
Indiana skrada się na kolana, a potrafi wleźć wszędzie!
Indiana na krześle kuchennym... jak ona to robi? Akrobatka!