Na łapkę można dawać okłay na opuchliznę, tylko trzeba pilnować, aby maluch ich nie wylizywał.
Moderator: Junior Moderator
ok pojade ale wydaje mi sie ze lekarz w takiej sprawie mało poradzi on jest zamały jeszcze a jezeli nie pomoze a tylko zaszkodzi ?? to chyba kolejnego weta to bym udusiła gołymi rękami. zobaczymy moze do jutra zejdzie troszke ta opuchlizna oile to opuchlizna czykam jeszcze na odp od dr Alicji i zobaczy sie. ta łapa ani nie jest czerwona ni nic po prostu gula i tyle . mam sprawdzać czy nie jest ciepła za bardzo czy nie jest zimna.Aferson pisze:polizmnie idź ze szczurkiem do dr Kuszaja - on jest dobrym wetem od szczurków. Przyjmuje koło Galerii Słonecznej i Centrum Zoologicznej na czystej. Adres i telefon podałam Ci w wątku radomskich wetów. Możesz pojechać jeszcze na Maratońską ale tylko do dr Chłopeckiego reszta kompletnie nie zna się na szczurach i mówi to otwarcie. Tylko tam są kosmiczne kolejki to umów się na konkretną godzinę. Skonsultuj się z tymi dwoma wetami, bo na podstawie zdjęć ciężko jest określić co zwierzakowi dolega, nawet jak to jest świetny wet.
a jego to boli czy nie? powłóczy łapkami, a jak przy dotyku?tahtimittari pisze:Nakasha, gdyby łapeka była zwichnięta lub złamana,to szczurka by wyraźnie bolało.