Sheruunowe Potwory
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Sheruunowe Potwory
Gacek wygląda dziś gorzej niż wczoraj.
Cholera.. strasznie się boję...
Cholera.. strasznie się boję...
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Nikt nas nie odwiedza, ale i tak napiszę
Byłem dziś znowu u weterynarza z Gacuchem, bo 'jajka' spuchły mu do takiego stopnia, że wyglądały jakby miały pęknąć. Okropne.
Zebrała się tam ropa, trzeba było naciąć skalpelem i wycisnąć.. Przez połowę zabiegu wytrzymałem trzymając Gacka, i tak nie mogłem patrzeć.. Raz tylko zerknąłem, ale widok nie był przyjemny - zielona, gęsta maź... Ew.
Musiałem oddać go w inne ręce, bo zrobiło mi się słabo.
Dostał jeszcze dwa zastrzyki i jutro idziemy znowu...
Biedactwo
Był bardzo dzielny.

Byłem dziś znowu u weterynarza z Gacuchem, bo 'jajka' spuchły mu do takiego stopnia, że wyglądały jakby miały pęknąć. Okropne.
Zebrała się tam ropa, trzeba było naciąć skalpelem i wycisnąć.. Przez połowę zabiegu wytrzymałem trzymając Gacka, i tak nie mogłem patrzeć.. Raz tylko zerknąłem, ale widok nie był przyjemny - zielona, gęsta maź... Ew.
Musiałem oddać go w inne ręce, bo zrobiło mi się słabo.

Dostał jeszcze dwa zastrzyki i jutro idziemy znowu...
Biedactwo

Był bardzo dzielny.
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
ojoj
Bidulek 
Trzymam kciuki bardzo mocno żeby szybko wrócił do zdrówka

Trzymam kciuki bardzo mocno żeby szybko wrócił do zdrówka

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Echh, ropnie po kastracji nie są wcale takie rzadkie... teraz trzeba dawać mu antybiotyk przez 10 dni. 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

O kurczę to hłopak się załatwił... ładnie nie wygląda wiadomo, ale przede wszystkim musi go to bardzo boleć. Trzymam kciuki za wyleczenie malucha. 

9 duszyczek za TM [*]
Obj jesteście dzielni, że znosicie to wszystko! Głaski dla Gacucha, żeby się szybko wylizał.
Dziękujemy za kciuki, najwyraźniej pomogły, bo dziś byliśmy na ostatnim płukaniu, teraz tylko antybiotyk doustnie w domku będzie
Uratowałem dziś z zoologa chomika.
Zaszedłem po opakowanie żwirku (cała kasa odłożona na zamówienie żwirku poszła na leczenie Gacka) i jak zawsze zajrzałem do zwierząt w akwariach. W ostatnim, na szarym końcu, siedział uroczy czarny chomik syryjski. Zainteresował mnie, bo był już wielki wyglądał na wystraszonego moją obecnością za szybą.
Dowiedziałem się, że jest za stary, ludzie tylko lecą na maluszki, a poza tym syryjki są już niemodne i będą musieli go oddać z powrotem do hurtowni. Od razu zaoferowałem przygarnięcie - chwilę później wyszedłem z pudełkiem i obgryzającym je chomikiem
Chłopak jest naprawdę uroczy! Całkiem czarny, ma tylko biały, zwężający się paseczek od brody przez szyję.
Nieufny do człowieka, każde wyciągnięcie ręki powoduje, że kładzie się na plecy i z przerażeniem czeka na odejście 'intruza'.
Raczej będę musiał go oddać, bo nie mam warunków na chomika - moja duża klatka, w której mieszkały myszy, została sprzedana wraz z wyposażeniem i nie mam teraz nic, poza małą klateczką.. za małą dla syryjka.
Chociaż już się zakochałem
Będę musiał mu stworzyć wątek adopcyjny..

Zdjęcia słabe, bo z telefonu.

Uratowałem dziś z zoologa chomika.

Zaszedłem po opakowanie żwirku (cała kasa odłożona na zamówienie żwirku poszła na leczenie Gacka) i jak zawsze zajrzałem do zwierząt w akwariach. W ostatnim, na szarym końcu, siedział uroczy czarny chomik syryjski. Zainteresował mnie, bo był już wielki wyglądał na wystraszonego moją obecnością za szybą.
Dowiedziałem się, że jest za stary, ludzie tylko lecą na maluszki, a poza tym syryjki są już niemodne i będą musieli go oddać z powrotem do hurtowni. Od razu zaoferowałem przygarnięcie - chwilę później wyszedłem z pudełkiem i obgryzającym je chomikiem

Chłopak jest naprawdę uroczy! Całkiem czarny, ma tylko biały, zwężający się paseczek od brody przez szyję.
Nieufny do człowieka, każde wyciągnięcie ręki powoduje, że kładzie się na plecy i z przerażeniem czeka na odejście 'intruza'.
Raczej będę musiał go oddać, bo nie mam warunków na chomika - moja duża klatka, w której mieszkały myszy, została sprzedana wraz z wyposażeniem i nie mam teraz nic, poza małą klateczką.. za małą dla syryjka.
Chociaż już się zakochałem

Będę musiał mu stworzyć wątek adopcyjny..

Zdjęcia słabe, bo z telefonu.
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
-
- Kontakt:
Chomiki są głupie, ale słodkie.
Fajny chomiś, pewnie szybko znajdzie domek. 

- sr-ola
W sumie z syryjskimi nie ma o tyle problemu, że żyją samotnie, więc odpada problem z łączeniem, stadem, itd. Idealna opcja dla większości ludzi- z małym metrażem i np. rodzicami nietolerancyjnymi na więcej gryzoni 
Na niektórych zdjęciach uwierzyłabym, że to szczurek

Na niektórych zdjęciach uwierzyłabym, że to szczurek

Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
jaki uroczy
wspaniale że go uratowałeś 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
O matko teraz zauważyłam... miało być chłopak, cholerna literówka.Aferson pisze:O kurczę to hłopak się załatwił... ładnie nie wygląda wiadomo, ale przede wszystkim musi go to bardzo boleć. Trzymam kciuki za wyleczenie malucha.
Jak Gacuś i jego ropień? Już lepiej?
9 duszyczek za TM [*]
-
- Kontakt:
Co tam u Was słychać
? Jak się sprawują chłopcy?

Od wczoraj Kiwi i Kokos są u mnie. Jesteśmy w trakcie łączenia, wczoraj cały dzień biegali razem po pokoju. Pendrive i Ciel się strasznie puszyli, nawet mnie Cielak ugryzł, jak odciągnąłem go od Kokosa, na którego syczał
Dziś wsadziłem ich do wielkiego kartona i siedzieli tam kilka godzin, potem wylądowali w klatce i jest spokój. XD
Kiwi to anioł, nie szczur. Jego ulubione zajęcie to leżenie u mnie na ręku i bycie głaskanym
Kokosik za to stroni od dotyku, ale jak się wystraszy, przychodzi i zasiada na ramieniu.
Ogólnie to są kochaaani! <3

O proszę! Jaki miziak!

Kiwi to anioł, nie szczur. Jego ulubione zajęcie to leżenie u mnie na ręku i bycie głaskanym

Kokosik za to stroni od dotyku, ale jak się wystraszy, przychodzi i zasiada na ramieniu.
Ogólnie to są kochaaani! <3

O proszę! Jaki miziak!

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
-
- Kontakt: