ZDJECIA klatek
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: ZDJECIA klatek
A o to baza Atomówek:
przód:

od góry:

Półki na póki co drewniane, będą takie, aż się nie wykończą. Może się wydawać, że mało jest hamaczków. Hamaki, owszem - były, dużo ich było, jednak Młode i tak wspinały się po kratach. Postanowiłam więc ograniczyć ilość rzeczy do obsikania
Teraz, kiedy jest ich mniej, Atomówki chętniej korzystają ze wszystkiego.
przód:

od góry:

Półki na póki co drewniane, będą takie, aż się nie wykończą. Może się wydawać, że mało jest hamaczków. Hamaki, owszem - były, dużo ich było, jednak Młode i tak wspinały się po kratach. Postanowiłam więc ograniczyć ilość rzeczy do obsikania

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
skąd ja znam tą klatkę?
ja dziś dokładam te właśnie półeczki ale najpierw obkleję je ceratą

KITE hehehe
No ja też zastanawiałam się czy oklejać. Ale stwierdziliśmy, że docelowo i tak mają być z pleksi, więc sobie darowaliśmy

No ja też zastanawiałam się czy oklejać. Ale stwierdziliśmy, że docelowo i tak mają być z pleksi, więc sobie darowaliśmy

->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
Hej, ale po co plexi i zabawa w obklejanie drewnianych półek ceratą - nie lepiej kupić w tesco parę koszyczków za max 4 zł sztuka?
U mnie takie wiszą i się sprawdzają. Łatwe do umycia i wyglądają estetycznie. 

9 duszyczek za TM [*]
W sumie, to też myślałam o tych koszyczkach.. ale raczej w formie domków. Trudno mi teraz powiedzieć jak to będzie. Penie jeszcze na nie jeden pomysł wpadnę 

->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
u mnie dziś doszły 2 takie tescowe koszyczki. ale skoro mam już te półki w domu, mam do nich mocowania i ceratę też posiadam to czemu nie? przybiję gwoździki na spodzie i przyczepię hamak
A to jak masz wszystkie materiały to do boju.
I szybko pokazuj efekty. 

9 duszyczek za TM [*]
A ja nie jestem za koszyczkami.. Na półkach szczury tylko sikają, a w koszyczkach? Normalnie KUWETA. Jak wisiał choć jeden koszyczek, to wszystkie szczury właśnie w nim kupkały, biegały po tym, spały na tym.. A weź to potem umyj, taką zlepę. Fu.
A u mnie na koszyczkach są tylko okruszki z karmy.Blanny pisze:A ja nie jestem za koszyczkami.. Na półkach szczury tylko sikają, a w koszyczkach? Normalnie KUWETA. Jak wisiał choć jeden koszyczek, to wszystkie szczury właśnie w nim kupkały, biegały po tym, spały na tym.. A weź to potem umyj, taką zlepę. Fu.

KITEgirl super Ci wyszło, tak kolorowo.

9 duszyczek za TM [*]
KITE, ładna ta cerata
czekam na efekt końcowy 

->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
półki są porozstawiane na brzegach klatki bo na środku zwyczajnie klatka jest szersza i nie chcę się trzymać a mi nie chce się szukać kogoś z wiertarką aby je przykręcić więc trzymają się "na słowo honoru". jak miałam starą klatkę samoróbkę to kuweta była wyściełana ceratą i nie było problemu. nowe ogonki są spokojne, nic nie gryzą. tylko mi milka oszalała i chyba dość ma rocka bo co zakleję kabel to znowu przegryza 

Ja też nie mam wiertarki, ale to drewno jest dość miękkie, więc można te śruby wbić młotkiem 

->Mini pociechy<-
->Mini pociechy<-
ja mam tak koszyczki i hamaki porozwieszane że szczerze mówiąc upchnęłam te półki "na chama". a jeszcze duży sputnik musi się zmieścić