Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
dziękujemy, dziękujemy gratulacje należą się moim dziewczynkom jakie to słodkie, ugodowe, spokojne panienki. i już prawie zapomniałam o tym że kael od głośnika jest znowu przegryziony i to tak że do naprawy się nie nadaje
I pomyśleć, że Milka i Tea są po takim agresorze. A panienki takie potulne. Bardzo dobrze, nikomu nie życzę takiego trudnego szczura jakim jest ich tatuś... ale pomimo wszystko bardzo go kocham, za to, że miziak z niego jest.
Haha to akurat dla Ciebie plus, że miziaki się zrobiły. Szkoda, że moje nie są miziaste. U mnie tylko faceci to miziaki, laski wolą eksplorować mieszkanie i wszystko rozwalać... wpychać się do szafek.
O jej jak słodko!!!!! Mówiłam ci że z Lex nie będzie problemów zdjęcie świetne
a co do przegryzionego kabla to na 100% jestem pewna ze to sprawa Herki ... u mnie też gryzła
Ze mną Ahri, Fatum i Niva
Za tęczowym mostem Lexie [*], Heureux [*], Yumi [*]
strasznie ale to strasznie mnie denerwuje milka. znajdzie milion sposobów by zejść z klatki bądź biurka a potem muszę ją łapać po całym domu bo panienka nie raczy wrócić
ogólnie mam duże pogorszenie objawów, nawet dla ciurów ostatnio cierpliwości nie mam
klatka stoi jakieś 15 cm od biurka, mają deseczkę w klatce, po niej wychodzą i mają mostek na biurko, z biurka na łóżko. to ich królestwo, klatka, biurko i łóżko
Emila ja bym na twoim miejscu jak najszybciej nauczyła bliźniaczki reagowac na imię czy na co innego np. na gwizdanie jak moje to nei bedziesz miała juz problemów z wypuszczaniem
dobrze aleksa ale za przyjście daje się nagrodę kiedy moje nie chcą jeść po za wybiegiem.
hera ukradła dziś z biurka kwity za przelewy za koszulkę forumową i zooplus. jak komicznie skakała potykając się o karteczki
haha bo to sekretarka xD i gdzie schowała? u mnie to zawsze do łóżka chowała albo ewentualnie za xD
co do smrodku to wyśle ci ten preparat do czyszczenia klatki i nei wiem co wiecej poradzić ja lubiłam ich smrodek nie mam nic na koncie zeby odpisać niestety