Zwariowana rodzinka Białej
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Zwariowana rodzinka Białej
ahh będą, będą.. bo widzę, że już nie mam szans się wywinąć
<lol>

Nooo dobra to lecimy
Jak przygoda nasza się rozpoczeła już wszyscy wiedzą
Przez te 2 lata sporo działo się w zwariowanej rodzince
Było wiele radości ale bywały też i smutki...przeżywaliśmy pożegnania i tragedie oraz powitania i przypływy fal szczęścia.
Szczury przez te 2 lata wiele mnie nauczyły i wiele dały... przede wszystkim założycielka i inicjatorka mojej przygody z ogonami Szczu
Między innymi to dzięki niej poznałam wspaniałą osobę, która stała się moim przyjacielem na dobre i złe, i codzień upewniam się w tym, że jeszcze istnieje coś takiego jak prawdziwy przyjaciel
Dziękuję za to Szczu i Mru
Dzięki szczurom poznałam wielu wspaniałych ludzi i pogłębiłam cudowne znajomości.
Przez te 2 lata intensywnie rozwijała się moja wiedza na temat szczurów ich potrzeb i zachowań, ale oczywiście jest to dopiero cząstka w morzu niezmiennie fascynującej mnie wiedzy
Ale aby tyle nie gadać przedstawiam moje obecne stadko....
TOSIA ( Antonina )

Tosia to mój kochany Kubuś Puchatek o małym rozumku
Jest cudowna i bardzo proludzka
Jak była malutka musiałam po pokoju rozstawiać poduszki bo ze wszystkiego spadała
Teraz jak wszystkie dziewczynki śpią Tosia chodzi a jak wszystkie chodzą Tosia śpi
Jak dziewczynki zjedzą, tosia się budzi .."ooo coś dobrego dają"
Borsuk

Borsuk to moja miłość od pierwszego wejrzenia
Zakochałam się w jej pysiu i musiała być moja.. borsunio jest bardzo delikatna.. lubi pieszczoty ale nie bardzo wylewne, ostatnio buziol ją mocno denerwuje...
Viśnia

Visienka to mój wymarzony syjamek rex
Czyli czytaj ekhm sredniej jakości rex himek
Ale jest cudownym dzieciakiem, uwielbia człowieka i szczury, ale raczej zabawy niż mizianie...
Bronia

A Bronia to najszczęśliwsza pomyłka w moim życiu...szczur o cudownym charakterze, proludzka miziasta niczego się nie boi...
Czesia

Czesia to kolejna miłość i przeznaczenie
Jest samiczką bardzo spokojną i delikatną.. nikomu się nie narzuca, nie rzuca się w oczy ale kradnie serce swą delikatnością i skromnością
I małymi odnużkami
Buziak

Buziak...buziak to dziewcze nieplanowane ( bynajmniej świadomie) Ale serducho daje mi wiele radości jest niesamowicie pozytywnie naładowana i wiecznie brykającym dzieckiem... choć charaktetek ma zacięty i spróbowała rzeczy których inne szczury nawet nie próbowały dotykać
Zosia

Zosia... to w ogóle ciekawa historia
Zosia to szczur Ogoniastej, jej miłość i przeznaczenie....
Ale Zosia bardzo szybko skradła nam wszystkim serducha, dziewczynka robi się coraz odważniejsza i zaczynamy się coraz lepiej poznawać i rozumieć
A na zawsze w moim sercu zostaną : Szczurzu, Klara, Ziucia, Mrówka, Hela
Ufff to chyba dziś na tyle
Oczywiście są jeszcze piesy
Saba, Uri i Ola

Jak przygoda nasza się rozpoczeła już wszyscy wiedzą

Szczury przez te 2 lata wiele mnie nauczyły i wiele dały... przede wszystkim założycielka i inicjatorka mojej przygody z ogonami Szczu

Między innymi to dzięki niej poznałam wspaniałą osobę, która stała się moim przyjacielem na dobre i złe, i codzień upewniam się w tym, że jeszcze istnieje coś takiego jak prawdziwy przyjaciel

Dziękuję za to Szczu i Mru

Dzięki szczurom poznałam wielu wspaniałych ludzi i pogłębiłam cudowne znajomości.
Przez te 2 lata intensywnie rozwijała się moja wiedza na temat szczurów ich potrzeb i zachowań, ale oczywiście jest to dopiero cząstka w morzu niezmiennie fascynującej mnie wiedzy

Ale aby tyle nie gadać przedstawiam moje obecne stadko....
TOSIA ( Antonina )

Tosia to mój kochany Kubuś Puchatek o małym rozumku

Teraz jak wszystkie dziewczynki śpią Tosia chodzi a jak wszystkie chodzą Tosia śpi

Borsuk

Borsuk to moja miłość od pierwszego wejrzenia

Viśnia

Visienka to mój wymarzony syjamek rex

Bronia

A Bronia to najszczęśliwsza pomyłka w moim życiu...szczur o cudownym charakterze, proludzka miziasta niczego się nie boi...
Czesia

Czesia to kolejna miłość i przeznaczenie

Buziak

Buziak...buziak to dziewcze nieplanowane ( bynajmniej świadomie) Ale serducho daje mi wiele radości jest niesamowicie pozytywnie naładowana i wiecznie brykającym dzieckiem... choć charaktetek ma zacięty i spróbowała rzeczy których inne szczury nawet nie próbowały dotykać

Zosia

Zosia... to w ogóle ciekawa historia

Ale Zosia bardzo szybko skradła nam wszystkim serducha, dziewczynka robi się coraz odważniejsza i zaczynamy się coraz lepiej poznawać i rozumieć

A na zawsze w moim sercu zostaną : Szczurzu, Klara, Ziucia, Mrówka, Hela
Ufff to chyba dziś na tyle

Oczywiście są jeszcze piesy

Saba, Uri i Ola

No wreszcie!!
Cudeńka moje!
Druga połowa mojego stada

Cudeńka moje!

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Ucałowania dla Zosieńki Waszej 

Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
Tosia
biała poduszeczka ^^
a czemu Bronia to pomyłka? wcisnęli Ci szczura
?

a czemu Bronia to pomyłka? wcisnęli Ci szczura

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Alken... pomylono szczury przy odbiorze, ktoś w wawie zabrał moją a ta ( czyt. Bronka
) przyjechała do mnie 

nie wiem jak miała wyglądac tamta ale na pewno nie była ładniejsza 

ze mną: leszek, kendrick
Alken, no pewnie bo Bronka jest pod kazdym względem NAJ 

Jordan,
Mieszkamy w wolierze ona ma wymiary jesli mnie pamięć nie myli ok 54/75/130... ale musze pomierzyc raz jeszcze
Postaram się o jakieś fotki
Ale to może już po przemeblowaniu i wprowadzce Zosi 
Mieszkamy w wolierze ona ma wymiary jesli mnie pamięć nie myli ok 54/75/130... ale musze pomierzyc raz jeszcze

Postaram się o jakieś fotki

Na awatarze IPO z On-kiem? 
Piękne masz zwierzaki.

Piękne masz zwierzaki.

9 duszyczek za TM [*]
Aferson tak
Też bawicie się w IPO ?

Nie, z husky to raczej nierealne (trenujemy zaprzęgi), ale interesuję się psimi szkoleniami, obserwuję jak znajomi z terrierami typu bull bawią się w obronę sportową. 

9 duszyczek za TM [*]
Noo to od kilku godzin jesteśmy w trakcie łączenia
Dziewczynki chyba są związane jakąś umową z Ogoniastą bo póki co zupełna cisza
co jakiś czas są małe przepychanki ale nic głosnego i groznego, także jesteśmy pełne ndziei i oby tak dalej 
Z Zosi taka mała pchełka
A o to zdjęcia klatki po przebudowie
Dzieło Ogoniastej :* :*

Dziewczynki chyba są związane jakąś umową z Ogoniastą bo póki co zupełna cisza

Z Zosi taka mała pchełka

A o to zdjęcia klatki po przebudowie

Dzieło Ogoniastej :* :*