moje szczupaki kochane
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: moje szczupaki kochane
No nie mogę z Bąbardziątek!
I jak tu trzymać się zakładanej liczby ogonów, bez konsekwencji dla zdrowia własnego i otoczenia, bo przecież przejśc obojętnie obok się nieda..ba! Nie chce się nawet, a mimo zakazów i własnych ograniceń chce się i to bardzo. Siedzi bowiem taki mały diabełek na ramieniu i kusi, nęci, namawia.. Życie jest cięzkie..

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
zajawka na potworka:

co za brzydactwa, co za małe brzydactwa !
to jeszcze nie szczury to dopiero ich anatomia
aż żałuję, że je dziś wyciągałam, teraz będę się martwić, że poczwarki są za małe
fakt, że ćwirki wyjmowałam dopiero po trzech dniach, ale ...
no !...
z wrażenia nawet nie policzyłam dokładnie płci, rozkład jest chyba równy, może przewaga dziewczynek...
a tak czytając Wasze komentarze przyszło mi do głowy, może ja wcale nie będę zakładać wątku adopcyjnego ? Może wszystko rozstrzygnie się en famille, hę
Szczupaki-makaroniarze:
mina podstępna - Grenadyna
a niektórych naszło natchnienie ekwlibrystycznie - Uryk
i Bertolda z kawałkiem zielonego łupu
Za kciuki już teraz dziękuję.
Ech, im bliżej tym większe mam wątpliwości
Osiągnęliśmy z Hermanem taką małą stablizację, tak sobie równo czas płynie, że aż trudno uwierzyć, że to nie miałoby trwać i trwać ...
i choć rozum mówi, że guzy rosną nieubłaganie, to bywają chwile kiedy potrafię sobie wmówić , że przestały ...
Dziś przyniosłam szczupakom chłodnik, Hermanowi na szafkę w osobnym spodku, dziewczynom do klatki, szykowałam jeszcze porcję dla Stanzy i Wita, kiedy przyszłam Herman już zjadł, ledwo go podniosłam, zaczął mi zasypiać na mostku. Ale musiałam wypuścić dziewczyny - zsadziłam Hermana. Jak tylko wróciłam wpakował mi się po koszulkę i tak przesiedzieliśmy. Zwinięty w kołyskę mył sobie nóżki, kłapał

co za brzydactwa, co za małe brzydactwa !
to jeszcze nie szczury to dopiero ich anatomia

aż żałuję, że je dziś wyciągałam, teraz będę się martwić, że poczwarki są za małe

fakt, że ćwirki wyjmowałam dopiero po trzech dniach, ale ...
no !...
z wrażenia nawet nie policzyłam dokładnie płci, rozkład jest chyba równy, może przewaga dziewczynek...
a tak czytając Wasze komentarze przyszło mi do głowy, może ja wcale nie będę zakładać wątku adopcyjnego ? Może wszystko rozstrzygnie się en famille, hę

Szczupaki-makaroniarze:

mina podstępna - Grenadyna

a niektórych naszło natchnienie ekwlibrystycznie - Uryk

i Bertolda z kawałkiem zielonego łupu

Za kciuki już teraz dziękuję.
Ech, im bliżej tym większe mam wątpliwości

i choć rozum mówi, że guzy rosną nieubłaganie, to bywają chwile kiedy potrafię sobie wmówić , że przestały ...

Dziś przyniosłam szczupakom chłodnik, Hermanowi na szafkę w osobnym spodku, dziewczynom do klatki, szykowałam jeszcze porcję dla Stanzy i Wita, kiedy przyszłam Herman już zjadł, ledwo go podniosłam, zaczął mi zasypiać na mostku. Ale musiałam wypuścić dziewczyny - zsadziłam Hermana. Jak tylko wróciłam wpakował mi się po koszulkę i tak przesiedzieliśmy. Zwinięty w kołyskę mył sobie nóżki, kłapał

mały kosmita, Ur akrobatka z tyczką i Grenadynowe złe oko
zazdroszczę chwil z Hermanem, oby było ich jak najwięcej!

zazdroszczę chwil z Hermanem, oby było ich jak najwięcej!

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Kolejna porcja maluchów o jaaa! Nie mogę tu zaglądać, bo mam cały czas chęć na malucha, a wiem, że nie mogę.
9 duszyczek za TM [*]
ol., to na tortury zakrawa - takie nęcenie małymi glizdkami! Ale męcz nas, dręcz nas
!
Żeby tak doba się chciałą wydłużać z każdym przygarniętym ogonkiem!
Po brzuszkach sądząc Stanza mała, ale bardzo skuteczna w produkcji mleczka
!
Miziaki dla szczupaczków!

Żeby tak doba się chciałą wydłużać z każdym przygarniętym ogonkiem!
Po brzuszkach sądząc Stanza mała, ale bardzo skuteczna w produkcji mleczka

Miziaki dla szczupaczków!
jakie maluchy
niech zdrowo rosną

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
4 dziewczynki i 4 chłopcy ! i wygląda na to, że całkiem sporo kapturków
jutro raczej nie będę miała dla nich czasu więc taki krótki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=ua6StyUCU4I
i - jedziemy jutro ...

jutro raczej nie będę miała dla nich czasu więc taki krótki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=ua6StyUCU4I
i - jedziemy jutro ...
-
- Kontakt:
ol.,cóż za tanecznie uzdolnione małe ciałko!!!
Lambada,a może dziki taniec brzucha?
Ale ta glizdka wymiata!Na parkiet chce,a nie do cyca!

Ale ta glizdka wymiata!Na parkiet chce,a nie do cyca!

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Heh... 2 dni i już Lambada?
Pewnie za 4 dni wkleisz nam filmik z Makareną
Urocze Glizdy, aż mnie skręca takie śliczne

Pewnie za 4 dni wkleisz nam filmik z Makareną

Urocze Glizdy, aż mnie skręca takie śliczne

- Paul_Julian
- Kontakt:
Jakie wiercipięty śliczne!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Trzymam mono mocno kciuki i myślami jestem z Wami 

mocno zaciskam kciuki cały dzień 

ze mną: leszek, kendrick
Lambada cudowna, ale moje myśli bardziej przy Hermańskim... Trzymam kciuki od rana do odwołania!
Małe na filmiku rozczulające, no i takie żywotne
Foteczki też świetne
: Berta fajnie się rozsiadła przy pekińskiej ; śliczna jest
A Herman pięknie wygląda, gdy tak trzyma w łapulce ten makaron.
Z Urliki prawdziwa cyrkówka, nawet się nie przejmuje wysokością tylko wcina!
Dziś musi pójść jak najlepiej!
Jesteśmy z Wami, ślemy pozytywne myśli oraz dużo dobrej energii i kciukamy- za dobry dzisiejszy dzień i następne również! 

A Herman pięknie wygląda, gdy tak trzyma w łapulce ten makaron.

Dziś musi pójść jak najlepiej!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889