Ogoniaści Poznaniacy- Za Kapturem Panny Sznurem :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Spidi ma Fuksa,że Baloo ma Cekina! Istny Eden
Och, Jess, zaglądam tu w tak trudnej dla Was chwili. Ślę ciepłe myśli i żałuję, że nie potrafię bardziej pomóc. 

-
Może to już czas... Jak rozważaliśmy uśpienie psa to doszliśmy do wniosku że lepiej dzień za wcześnie niż dzień za późno, żeby się nie męczył, nie cierpiał. Chociaż serce mówi inaczej, bo nadzieja przecież umiera ostatnia...
Mizianko przekazuję Spidusiowi. Ech
Mizianko przekazuję Spidusiowi. Ech

Jessico ściskam mocno... cóż więcej 

Ciężko podjąć taką decyzję, no bo jak...
Ściskam mocno...

Ściskam mocno...
- sr-ola
Jessica, sama najlepiej wiesz, czy Spidi śpi spokojnie czy ciężko oddycha. Czy nic już nie je czy chociaż skubnie coś z palca.
Bądź silna za Was dwoje..
Bądź silna za Was dwoje..
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
właśnie pojechał do lekarza z siostrą. wczoraj byliśmy też dostał zastrzyki. waży 350gr a ważył kiedyś 600, lekarz powiedział,że jest naprawdę bardzo słaby i może w każdej chwili zasnć
ale nie cierpi więc jeżeli da radę dam mu możliwość odejścia w domu w kochających objęciach 
zobaczymy co lekarz powie dziś. jak ja się boje
tak bardzo go kocham. jak może go nie być? to mi się w głowie nie mieści...

zobaczymy co lekarz powie dziś. jak ja się boje

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/

Tak jak piszesz daj mu odejść na Twoich rękach, w domu, gdzie czuje się bezpieczny
Trzymaj się mocno, to wymaga siły ale dasz radę dla niego
Jesteśmy z Wami!
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Od paru dni czytam i nie wiem, co napisać... tak bardzo mi szkoda Spidusia
Mam nadzieję, że jeśli ma teraz odejść, to odejdzie w domu, bez bólu, szczęśliwy wśród swoich.
Dużo siły życzę - Tobie, bo Spidi już ma Ciebie i to nawet w takiej chwili jest jego największą siłą i szczęściem.

Dużo siły życzę - Tobie, bo Spidi już ma Ciebie i to nawet w takiej chwili jest jego największą siłą i szczęściem.
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
ciepłymi myślami otulam tą delikatną istotę i Ciebie
smutny, smutny czas
smutny, smutny czas
Biedny Spiduś, masz rację lepiej żeby został w domu w ukochanym otoczeniu
za TM: Zuzia, Muniek, Ziuta, Pasztet, Bestian, Szefowa, Strzałka, Piskałka, Indiana, Cykałka, Gremlin, Krecik, Księżniczka, Cytryny, Chmurka, Panika, Watka (Maluszynka)
Ważne, że nie cierpi. Rzeczywiście lepiej dla niego, gdy w tych chwilach będziesz przy nim Ty i będzie mógł być w otoczeniu ciepła i miłości...
Przytulam, choć na odległość, trzymaj się Jessica
Przytulam, choć na odległość, trzymaj się Jessica
- tahtimittari
- Kontakt:
Co za cholerny świat
Niech czuje Twoją bliskość do samego końca.
Przesyłam Wam gorące uściski

Niech czuje Twoją bliskość do samego końca.
Przesyłam Wam gorące uściski

Dziś o 15:10 w wieku 2lat i 3 miesięcy przestało bić malutkie kochające serce Spidusia

Jedyny,Wyjątkowy,Najpiękniejszy. dla niektórych zwykły kapturek dla nas nie zwykły Mały Przyjaciel. Oaza spokoju, bez problemu akceptujący wszystkich. wychował Fuksa i Edena ogrzewał swoim ciałkiem. kto będzie teraz iskał nam palce? kto zapulsuje oczkami podczas głasków? związany z Nami jak żaden inny. ten jeden na milion, żegnaj kochany

o Tobie opowiem moim dzieciom. w mej pamięci i sercu na zawsze. kocham Cie.[*]

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
Smutno, kiedy odchodzi taki przyjaciel..
[*]
[*]
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-

Ogromnie Ci współczuję. Spiduś od początku był moim ulubieńcem i mimo, że go osobiście nie znałam to bardzo bardzo go polubiłam. Będzie mi go brakowało.
Domyślam się co Ty musisz czuć po takiej stracie

Jedyne pocieszenie w tym wszystkim to to, że odszedł wśród swoich, w domu wśród miłości i ciepła...
[*] dla Spidusia, kochanego pięknego kapturka[/b]
Ściskam mocno...