Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
A oto z przyjemnoscia jako nowy na tym forum przedstawiam wam mojego mloego szczurka stefana Szczurek bardzo energiczny, ciekawski i chetny do zabawy. dostałem go od znajomej ktorej para szczurków doczekała sie młodych. tak wiec kupiłem klatke no i zabrałem szkraba do domu. Bardzo sympatyczny szczurek pozdro
Spraw mu kumpla, np poprzez adopcję z forum - szczury to zwierzaki silnie społeczne i tylko kontakt z osobnikami ich gatunku spowoduje u nich odpowiedni rozwój. Nie martw się - nie będzie przez to mniej zżyty z Tobą, a wręcz będzie Ci wdzięczny że ma się z kim pobawić i przytulić jak Ciebie nie ma w domu. Oczywiście drugi szczurak musi być tej samej płci
Moj Maly Wariat Dostał dzis Nowa Wieksza o Jedno Pietro Klatke narazie sie chyba troszke niepokoi w niej bo biega wąha wszystko i nie moze znalesc sobie moejsca. ale to chyba normalne. jest tam dopiero jakies 10 minut
100x60x80 wymiary Klatki. własnie zastanawiam sie nad adopcja kumpla dla Stefana tym bardziej ze mam dostepn do mlodych jeszcze szczurów z tego samego miotu wiec braciszka bym mu sciagnoł
teraz dopiero zobaczyłam, że masz od znajomych malucha. mam nadzieję, że ta "para szczurków" już jest od siebie odłączona i to samo reszta samczyków i samiczek!
a propo rasy moglby mi ktos powiedziec jaka to dokładnie rasa? bo nie znam sie na rasach za bardzo a to dopiero moj drugi szczur w ciagu całego zycia;) jakies 7 lat temu miałem szczurka i imieniu dziobak hehe. wiec jesli ktos zna sie na tym lepiej i moglby powiedziec jakiej stefano jest rasy byłbym wdzieczny