[Radom] Samiczka dumbo

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

Awatar użytkownika
ozzyina
Kontakt:

[Radom] Samiczka dumbo

Post autor: ozzyina »

Zaadoptuję samiczkę najchętniej dumbo z okolic Radomia.
* Moja Małpka koniecznie potrzebuje towarzyszki. ;)
Awatar użytkownika
smeg
Kontakt:

Re: [Radom] Samiczka dumbo

Post autor: smeg »

Kiedy szczurek jest sam, trzeba przygarnąć towarzyszkę jak najszybciej, nie wybrzydzać na rodzaj uszek :) Na dumbo możesz polować przy trzecim szczurze ;D Najlepiej sama porozglądaj się za ogłoszeniami typu "oddam", bo to osoba adoptująca musi się postarać, żeby dostać szczura ;)
Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Awatar użytkownika
ozzyina
Kontakt:

Post autor: ozzyina »

Dumbo są tak słodkie, że nie wyobrażam sobie innego uszaka w mojej klatce;)
A rozglądać, to rozglądam się;) Nawet anonse poszło w ruch i okazuje się, ze ktoś chce oddać szczurki;) Tylko trzeba jeszcze poczekać, aż się urodzą;P
Black rat

Post autor: Black rat »

ozzyina pisze:Zaadoptuję samiczkę najchętniej dumbo z okolic Radomia.
* Moja Małpka koniecznie potrzebuje towarzyszki. ;)
Ludzie z Goleniowa i okolic, województwo Zachodniopomorskie! Oddam 12 szczurków z hodowli domowej, szczurzyca zaszła w nieplanowaną ciąże. Znajomi się nie zainteresowali, a w zoologicznym przyjmą tylko 2-3 szczurki, a poza tym nie bardzo ufam i nie jestem przekonana czy powinnam je tam oddawać. Urodziły się z 18 na 19 w nocy. Są zdrowe. Oczek jeszcze nie otworzyły. Odmiany nie znam mogę przesłać fotkę matki na e-mail. W razie zainteresowania proszę o kontakt na nr. telefonu. kom. 663 188 840 PILNE!
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

Oj ciężko Ci będzie znaleźć taki okaz w Radomiu... podzielam zdanie przedmówczyni, teraz powinnaś jak najszybciej znaleźć koleżankę swojej szczurce, niekoniecznie dumbo, tak by nie była samotna a potem pomyśleć o 3 szczurku dumbo... zobaczysz, szczury wciągają. ;)
Przez Radom jeździ bardzo dużo ludzi i myślę, że nie powinno być problemu z transportem szczurka z innego miasta do Radomia. Sama mam szczurki adoptowane z Lublina i udało się załatwić transport. Tak samo było w przypadku samczyka, którego odebrałam nastolatce, która się nad nim znęcała... chłopak znalazł dom w Pruszkowie i wyobraź sobie, że został zabrany ode mnie z domu i dowieziony nowej właścicielce samochodem w komfortowych warunkach... także rozglądaj się też za szczurkami z innych miast.

Zobacz tutaj: http://szczury.org/viewtopic.php?f=163&t=31674&start=90 są samiczki dumbo do adopcji, nie namyślaj się rezerwuj! Warszawa jest blisko, na dobra sprawę pkp z Radomia do Wawy kosztuje 10 zł. Jeździłam po szczury pociągiem, więc wiem, że jest tanie połączenie. Jeśli nie dasz rady to poproś użytkowniczkę MadziaK ona jeździ do Radomia z Wawy, to dzięki niej mój samczyk miał super podróż do Warszawy autem. :)
9 duszyczek za TM [*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”