Tylko licz się z tym, że wszystko co podwieszane na sznurkach może szybko zmienić stan z wiszącego na leżący
 Sama się ostatnio o tym przekonałam na własnej skórze
Moderator: Junior Moderator

reszta jest ok
 reszta jest ok

Za cienkie to i za ostre krawędzie...
 Za cienkie to i za ostre krawędzie... 

Kazałam płytę uciąć na 40cm i nie pomyślałam, że ścianki pionowe zabiorą prawie 5cm
 Kazałam płytę uciąć na 40cm i nie pomyślałam, że ścianki pionowe zabiorą prawie 5cm   
   W reszcie klatki tak po pół kropelki posikują, jakby znaczyły teren. Znalazłam już sposób jeśli sytuacja się zmieni. Obłożę elementy z płyty grubą ceratą.
 W reszcie klatki tak po pół kropelki posikują, jakby znaczyły teren. Znalazłam już sposób jeśli sytuacja się zmieni. Obłożę elementy z płyty grubą ceratą.Z własnego doświadczenia powiem, ze to kiepski pomysł. U mnie już w pierwszym dniu szczury odnalazły w jej zrywaniu świetną zabawęPaola pisze:Obłożę elementy z płyty grubą ceratą.
 Potem zerwane materiały zaciągały do domku. Teraz wykorzystałam arkusze kilkumilimetrowego plastkiku. Krawędzie które nie dotykają siatki (boków klatki), oraz otwory do których dochodzą drabinki, zabezpieczyłam przed zębiskami aluminiowymi kątownikami. Ta opcja bdb zdaje egzamin, łatwo się myje, szczury nie dziurawią
 Potem zerwane materiały zaciągały do domku. Teraz wykorzystałam arkusze kilkumilimetrowego plastkiku. Krawędzie które nie dotykają siatki (boków klatki), oraz otwory do których dochodzą drabinki, zabezpieczyłam przed zębiskami aluminiowymi kątownikami. Ta opcja bdb zdaje egzamin, łatwo się myje, szczury nie dziurawią   
  Tu widać: http://imageshack.us/photo/my-images/27/img1850pc.jpg/ . Szczury śmigają, aż się kurzy, są b. dla nich wygodne.
 Tu widać: http://imageshack.us/photo/my-images/27/img1850pc.jpg/ . Szczury śmigają, aż się kurzy, są b. dla nich wygodne.
 Nie ma się czego obawiać
 Nie ma się czego obawiać  Spaść zawsze niechcący może, jak każdy szczur, dlatego ja na dole klatki mam zawieszone duże hamaki-łapacze, na których w razie czego szczury mają miękkie lądowanie
 Spaść zawsze niechcący może, jak każdy szczur, dlatego ja na dole klatki mam zawieszone duże hamaki-łapacze, na których w razie czego szczury mają miękkie lądowanie 

Woliera, wymarzona na wymarzoną ilość ogonków - na razie z trzema panami, ale pewnie na nich się nie skończy
 Woliera, wymarzona na wymarzoną ilość ogonków - na razie z trzema panami, ale pewnie na nich się nie skończy  Celem było zapewnienie szczurom atrakcji i bezpieczeństwa (dlatego staram się, żeby w razie upadku szczur nie spadał na sam dół, a na hamak lub półkę niżej)
 Celem było zapewnienie szczurom atrakcji i bezpieczeństwa (dlatego staram się, żeby w razie upadku szczur nie spadał na sam dół, a na hamak lub półkę niżej)

kupilam dzisiaj nowa klatke
 kupilam dzisiaj nowa klatke  fakt ze jest dla papug ale jest duza
 fakt ze jest dla papug ale jest duza  niedlugo jade odebrac moje szczurki i kiedy bedzie klatka urzadzona to wstawie zdjecia
 niedlugo jade odebrac moje szczurki i kiedy bedzie klatka urzadzona to wstawie zdjecia  jest to klatka inter zoo ara p060
 jest to klatka inter zoo ara p060