Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
brzydale dziś uciekły gdy mnie nie było i znalazły chronione miejsce - dziurę wygryzioną w gąbce przez poprzednie stado. miały ochotę na tę dziurę już od dawna, i nareszcie mogły się spełnić wyżarły az do spręzyn a żeby się tam dostać to wygryzły dziurę-klapkę w prześcieradle nawet się domyślam kto przewodził ekspedycji. małe chude żółtobiałoszaroróżowe.
kocham je
animalia mnie zaskoczyła pozytywnie, wczoraj zamówiłam, dziś wysłali, jutro będzie
alken pisze:wyżarły az do spręzyn a żeby się tam dostać to wygryzły dziurę-klapkę w prześcieradle
Co za zmyślne bestie! Jeszcze chwila i zaczną budować mikrobomby z zapalnikiem czasowym robiące zgrabne dziury w kuwecie coby już nic nie dzieliło ich od gąbkowego raju !
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger] Słodziaki
W Poznaniu dostały się do sprężyn.. skończył się zabicie, wszystkich możliwych wejść do kanapy i sprawdzaniem po każdym wybiegu czy niczego nie "zmieniły"
Więc znam ból
Jednak, z drugiej strony.. One mają wtedy taką frajdę
Jak już raz tajemne wejście odnalazły,to teraz strzeż się alken!!!
Ja w taki sposób pożegnałam dwa swoje fotele...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38