Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zrób sobie z nich lepiej kolczyki- włochate i zawieszane na ogonkach Albo takie "żabki" do firanek Ewentualnie zawsze można jeszcze nauczyć się żyć totalnie bez mebli. Szczury ewidentnie pokazują nam jak mało istotne są kanapy i tapety na ścianie
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Dziewczyny cieszą się nowymi meblami od Nietopera (az wróciły do klatki z wybiegu, choć ich zainteresowanie jest lekko przesadzone bo już nastąpiły próby przegryzienia pierwszego sznureczka )
Fifioł ma babskie humory i bije Zojkę, ugryzła mnie też prawie-w-oko (jakoś to muszę zamaskować przed rodzicielką bo mi się dostanie że nie uważam )
Zojeczka poza tym że Fifioł ja bije, bije się ze wszystkimi i o wszystko, turla Tosię po podłodze i nawet od cierpliwej Kaszanki jej się dostało (Kaszanka miała kawałek chlebka i Zoja uparcie ją ścigała, aż w końcu Kaszanka odłożyła łup na bok, spuściła łomot agutowi i poszła konsumować w spokoju)
Ja bym w toalecie nie spuszczała, podobno szczury mają to do siebie, że potrafią przez nią przedostać się do mieszkania. I wyobraź sobie- siedzisz w toalecie w wiadomo jakim celu a tu nagle coś Cię smyra w pupę Trauma, szczególnie, że kiedyś tak torturowano ludzi.
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
design znów typowo szczurzy, dziewczyny uznały że kwadratowy hamak jest fe i odgryzły jedną pętelkę (wielokrotnie) i śpią na trójkątnym dzięki temu, juz mi się nie chce tego poprawiać