Rozpieszczury i Rozpłaszczury: 4+2, Frodo nas opuścił...

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
dolby_surround

Re: Rozpieszczury - Frodo, Czmych i Gluś

Post autor: dolby_surround »

A to jeszcze dziś ich łączysz, czy czekasz do jutra?
Obrazek
Dolby-surrounded by rats - przygody moich dziewcząt
valhalla

Post autor: valhalla »

Nie, poczekam do jutra - maluchy muszą się trochę oswoić z otoczeniem, są po ponad 6 godzinach podróży, a i ja jestem zmęczona i łączenie po nocy mija się z celem. Jutro zapoznamy starszych z maluchami :)
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
mini

Post autor: mini »

Super :) Wymiziaj nowych panów, jeśli oczywiście na to pozwolą :D
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
valhalla

Pozwalają na mizianie, więc wymiziam :D Niczego się nie boją. Mąż je już gilgotał po brzuszkach ;) Po brzuszkach najłatwiej je odróżnić, ale podejrzewam, że z czasem bez wahania będziemy wiedzieli, który jest który.
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
mini

Post autor: mini »

No to faktycznie są bardzo oswojeni :) Nic tylko się cieszyć :D Trzymam kciuki za łączenie i malców! :)
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
Awatar użytkownika
Gadom
Kontakt:

Post autor: Gadom »

Gratuluje chłopaków ;) Czekam na zdjęcia, czuje jak je zobaczę to będę wręcz marzył żeby mieć u siebie 3 szczura:P
ze mną :Dexter
za TM : Max I [*],Max II [*][/i],Wielki Wojownik Sheldon, Wojownik cichy bohater Dexter[*] ;([/i]
Awatar użytkownika
Afa1811

Re: Rozpieszczury - Frodo i Czmych

Post autor: Afa1811 »

Gratuluje i czekam na zdjęcia ::)
valhalla

No, mogę wreszcie przedstawić najmłodsze Rozpieszczury :) Zdjęcia są takie sobie, ale za nimi naprawdę nie da się nadążyć. Zresztą od robienia im fotek wolę miziać! Mają jeszcze takie miękkie dziecięce futerka... i są naprawdę prześliczne. Zakochałam się, co tu dużo mówić.

Maluchy są pierwszymi szczurami, które korzystają z hamaka z kieszenią, więc kupuję od Nietoperrrka trochę hamako-norek z nadzieją, że ktoś wreszcie będzie korzystał. Starsi są mało finezyjni, uwalą się w zwykłym hamaku i koniec, a jak hamak jest niezwykły, to i tak nie wykorzystają jego dodatkowych funkcji ;)

W ogóle jestem pod wrażeniem, jakie są odważne i ciekawskie. Podróż zniosły podobno równie bezstresowo, jak znoszą tu teraz wszelkie nowości w życiu. Ganiają się, przewracają, iskają, mam wrażenie, że to Człapek jest bardziej dominujący i zadziorny ;) Spotkanie ze starszymi po południu, bo musimy wyczyścić wolierę.

A oto moi chłopcy najmłodsi :)

Mniam, mniam... ej, odsuń się, to moje!
ObrazekObrazek

Instytucja zaczepno-miziająca czyli mój mąż
ObrazekObrazek

Próba zdjęć indywidualnych ;) Trzpiotek ma biały brzuś, Człapkowe znaczenie na brzuchu jest tak małe, że prawie niewidoczne.
ObrazekObrazek

Najfajniej biega się za ogonkiem brata!
Obrazek

Jakby tu wrócić do klatki, hm...
Obrazek
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

9 duszyczek za TM [*]
Awatar użytkownika
dolby_surround

Post autor: dolby_surround »

http://imageshack.us/photo/my-images/842/czit4.jpg/ Czy na tym zdjęciu Człapek coś wykaszlnął? Bo jakieś takie dziwne rzeczy przy jego pyszczku.

Chłopcy mają piękne kolorki, absolutnie śliczne brzuchy, cudne łapki, urocze pyszczki i w ogóle wymiziaj ich całych ode mnie :D .
Obrazek
Dolby-surrounded by rats - przygody moich dziewcząt
Awatar użytkownika
Afa1811

Post autor: Afa1811 »

dolby_surround pisze:http://imageshack.us/photo/my-images/842/czit4.jpg/ Czy na tym zdjęciu Człapek coś wykaszlnął? Bo jakieś takie dziwne rzeczy przy jego pyszczku.
wydaje mi się, że to suwak od spodni męża Valhallachy

Są przepiękne i widać po zdjęciach, że strasznie ciekawskie a w końcu są dopiero pierwszy dzień u Ciebie, aż się wierzyć nie chce :) Wymiziaj je ode mnie ;)
valhalla

dolby_surround pisze:http://imageshack.us/photo/my-images/842/czit4.jpg/ Czy na tym zdjęciu Człapek coś wykaszlnął? Bo jakieś takie dziwne rzeczy przy jego pyszczku.
Nieee, to taka szczurza przypadłość gryzienia wszystkiego, co wisi, a najfajniejsze są spodnie z dużą ilością kieszeni i suwaków ;)

Idę wymiziać :D
Awatar użytkownika
Gadom
Kontakt:

Post autor: Gadom »

Jacy oni są cudni, oddaj mi jednego, ja chce takiego 3 do siebie :P
ze mną :Dexter
za TM : Max I [*],Max II [*][/i],Wielki Wojownik Sheldon, Wojownik cichy bohater Dexter[*] ;([/i]
macik001

Post autor: macik001 »

Kurczę, ty to masz talent do imion. Najpierw Czmych a teraz Człapek<lol2> i Trzpiotek ;D Nawet wymówić na głos jest mi ciężko.!
Chyba dzięki twoim chłopaczkom zaczęły podobać mi się aguty. Niby najzwyklejsze, ale jednak mają to coś...
valhalla

macik001 pisze:Kurczę, ty to masz talent do imion. Najpierw Czmych a teraz Człapek<lol2> i Trzpiotek ;D Nawet wymówić na głos jest mi ciężko.!
A najlepiej jest, jak trzeba u weta założyć kartę pacjenta i podyktować te imiona... ;)

Gadom, przecież braci się nie rozdziela ;) Sam wiesz bo masz ;D

Zaczęliśmy łączenie, maluchy są prześmieszne, Czmyś wygląda na lekko zmęczonego tym, że mu próbują pod brzuch wchodzić i pod ogon mu nosy wsadzają :D Frodo wyiskał wstępnie Człapka, ale do większego iskania na razie nie dochodzi, bo maluchy są zwinne, szybkie i nie w głowach im dać się zdominować ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”