moje szczupaki kochane
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: moje szczupaki kochane
Tak odrobinę zapobiegawczo mogłabyś mu też obciąć pazurki,to zawsze ciut mniej by się rozdrapywał.Życzę,żeby się wszystko szybko wygoiło!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
były, były obcięte
na dzień dzisiejszy powiedziałabym, że jest już dobrze, strupy ukryte w sierści znikły, wygolone miejsce już gładkie,
oprócz – właśnie – jednego delikatnego zadrapania, które zauważyłam rano; jest świeże, choć mam nadzieję, że to wypadek przy toalecie, a nie ciąg dalszy
...
na dzień dzisiejszy powiedziałabym, że jest już dobrze, strupy ukryte w sierści znikły, wygolone miejsce już gładkie,
oprócz – właśnie – jednego delikatnego zadrapania, które zauważyłam rano; jest świeże, choć mam nadzieję, że to wypadek przy toalecie, a nie ciąg dalszy

O nie nie, to już na pewno koniec wszystkich trosk ! Humbaczek lada moment będzie piękny i gładki!
A czy wiesz, że ja do swojego Ruperta często palnę Hugo?
Gdzieś te bombardziaki jeszcze głęboko we mnie siedzą 
ol. możesz mi zdradzić jakiego programu używasz do obróbki filmów? I czy to w ogóle jest trudne? Bo ja mam jeden
z Bazylkiem i ściągnęłam sobie jakiś program ale ni cholery umiem się nim posłużyć
pytanie kieruję do Ciebie, bo co tu ukrywać, słyniesz z dobrych filmów i już 

A czy wiesz, że ja do swojego Ruperta często palnę Hugo?

ol. możesz mi zdradzić jakiego programu używasz do obróbki filmów? I czy to w ogóle jest trudne? Bo ja mam jeden
z Bazylkiem i ściągnęłam sobie jakiś program ale ni cholery umiem się nim posłużyć

oj oj
windows movie maker mam, prosty w obsłudze, nie daje jakichś wielkich możliwości, ale jak na moje potrzeby i umiejętności - wystarcza, jeśli to właśnie ściągnęłaś i miałabyś z czymmś problem, służę pomocą

windows movie maker mam, prosty w obsłudze, nie daje jakichś wielkich możliwości, ale jak na moje potrzeby i umiejętności - wystarcza, jeśli to właśnie ściągnęłaś i miałabyś z czymmś problem, służę pomocą

Wspaniale, że strupy odchodzą w niepamięć, kciuki trzymamy by się nowe nie pojawiły!
Dobre wieści to jest to!
Teraz już żadnych , nawet najmniejszych wypadków przy pracy ani innych kłopotów!
Niech chłopak sierścią zarasta i trzyma się z dala od podobnych i wszelkich innych przypadłości
Buziaczki dla szczupakowa!

Buziaczki dla szczupakowa!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Humbak już dobrze, rzeczywiście jeszcze mu tylko zarosnąć trzeba, żeby odzyskał pełnię urody
Dla odmiany któraś zołza (lub zołz ?) nadgryzła Hugonkowi paluszek.
Nieśmiały Hugonek jest także dociekliwym szczurkiem i kiedy brat śpi urządza sobie wycieczki zapoznawcze na klatkę stada, któreś go tam musiało odpowiednio „ugościć”- ma szkarłatną obrączkę kawałek powyżej pazurka, na szczęście nie spuchło i pazur zdaje się nienaruszony, jednak krwi trochę było.
Na pocieszenie Hug zalazł sobie inną rozrywkę: przerabianie ścian na ... kupę
Wyciągam któregoś dnia bobki, przyglądam zaintrygowana - a tam zieleni się w najlepsze duluxowa "wiosna szczypiorkowa"
Może przystopuje teraz, kiedy kończy się sezon parapetowy (dostęp nadal jest, ale pościągałam wszystkie domki i kartony, bo od okna jest już chłodno, a niektórzy spędzali tam noce), bo najsmaczniejszą, sądząc po rycinach, była właśnie tamtejsza ściana.
Od jakiegoś czasu coraz trudniej o szczury w dzień. Po nocce zapadają w letarg aż do późnego wieczora, i raczej spalają na panewce próby przywrócenia ich do życia obiadkiem o rozsądnej popołudniowej porze – zjedzą, a i owszem, po czym jeszcze skwapliwiej zagłębią się w szmatki aby "dojrzewać". Kilka czasem wyjdzie na światło dzienne, ale niepewnie - wypłoszkowe takie się stały
Dopiero po ciemku w pościeli grasują. Ale wtedy ja, nie wiedząc czy nie napotkam na ostry koniec Grenadyny tak łacnie dłoni ku szczuractwu nie wyciągam. Dopiero kiedy waga zawodnika zapewni mnie, że to agut polatuch a nie Grenadyn Grendyński, obłapiam. Mijamy się
Zaledwie w weekend z rana ich towarzystwa można nieco uraczyć – jeszcze przed chwilą chłopcy bawili się w krety pod płachtą polaru (patrzyłam tylko kiedy zjadą razem z całym materiałem na ziemię, bo jak się toto rozpędzi, to pociągnie czołem aż w przepaść...), a teraz już tylko Hugonek działa, Humbak – padł.
Humbak szybko pada, ale też to co wyczynia przed padnięciem to baaardzo intensywne źrebakowanie. Uwielbiam te jego potrząsy, kiedy lekko zakręci się zadem, biegi i powroty
wbijanie się w rękę
Humbak lubi konkretne pieszczoty, nie jakieś tam letnie głaski
jedną z zabaw, która sprawia mu mnóstwo radości jest „giligili”, na samo hasło: „Humbulumbu – giligili” potrząsa grzywą i leci wytarzać się w uszczęśliwonej dłoni 

Dla odmiany któraś zołza (lub zołz ?) nadgryzła Hugonkowi paluszek.
Nieśmiały Hugonek jest także dociekliwym szczurkiem i kiedy brat śpi urządza sobie wycieczki zapoznawcze na klatkę stada, któreś go tam musiało odpowiednio „ugościć”- ma szkarłatną obrączkę kawałek powyżej pazurka, na szczęście nie spuchło i pazur zdaje się nienaruszony, jednak krwi trochę było.
Na pocieszenie Hug zalazł sobie inną rozrywkę: przerabianie ścian na ... kupę

Może przystopuje teraz, kiedy kończy się sezon parapetowy (dostęp nadal jest, ale pościągałam wszystkie domki i kartony, bo od okna jest już chłodno, a niektórzy spędzali tam noce), bo najsmaczniejszą, sądząc po rycinach, była właśnie tamtejsza ściana.
Od jakiegoś czasu coraz trudniej o szczury w dzień. Po nocce zapadają w letarg aż do późnego wieczora, i raczej spalają na panewce próby przywrócenia ich do życia obiadkiem o rozsądnej popołudniowej porze – zjedzą, a i owszem, po czym jeszcze skwapliwiej zagłębią się w szmatki aby "dojrzewać". Kilka czasem wyjdzie na światło dzienne, ale niepewnie - wypłoszkowe takie się stały

Zaledwie w weekend z rana ich towarzystwa można nieco uraczyć – jeszcze przed chwilą chłopcy bawili się w krety pod płachtą polaru (patrzyłam tylko kiedy zjadą razem z całym materiałem na ziemię, bo jak się toto rozpędzi, to pociągnie czołem aż w przepaść...), a teraz już tylko Hugonek działa, Humbak – padł.
Humbak szybko pada, ale też to co wyczynia przed padnięciem to baaardzo intensywne źrebakowanie. Uwielbiam te jego potrząsy, kiedy lekko zakręci się zadem, biegi i powroty

Filmik z tego, koniecznie filmik prosimy!ol. pisze: jedną z zabaw, która sprawia mu mnóstwo radości jest „giligili”, na samo hasło: „Humbulumbu – giligili” potrząsa grzywą i leci wytarzać się w uszczęśliwonej dłoni

Pochłodniało, to i wałęsać się szczurom w dzień nie bardzo chce, wolą się pozakopywać wygrzewając w kupie

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Cudowne różowe oczka. 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

- Paul_Julian
- Kontakt:
Uryś jaka pięknota ! I różowo nochalkowa brygada okupująca kaloryfer 

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
http://s889.photobucket.com/albums/ac94 ... t=Ury8.jpg - Uryś taki już zimowo-przytulny, aż chciałoby się położyć głowę obok tych wąsisk i porzeczeczek
http://s889.photobucket.com/albums/ac94 ... aptury.jpg - aguty jak armia strzegąca królowej
Szczupaki troszkę przedwcześnie zaakceptowały nadejście jesieni i stosownie do pory roku obniżyły loty energetyczne. Już niedługo wieczory będą zaczynały się znacznie wcześniej, więc wychodzenie po zmroku nie będzie tak ograniczone czasowo
.
I jeszcze: bez wymówek, dawaj filmik z giligili
http://s889.photobucket.com/albums/ac94 ... aptury.jpg - aguty jak armia strzegąca królowej

Szczupaki troszkę przedwcześnie zaakceptowały nadejście jesieni i stosownie do pory roku obniżyły loty energetyczne. Już niedługo wieczory będą zaczynały się znacznie wcześniej, więc wychodzenie po zmroku nie będzie tak ograniczone czasowo

I jeszcze: bez wymówek, dawaj filmik z giligili

-
- Kontakt:
Ja też tak skromnie przytupuję z chętkami na ujrzenie "giligili"... 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Jak zawsze cudne poziomki 

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
ooo, ja też chcę giligil i!!!
(zobaczyć oczywiście
)
(zobaczyć oczywiście

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~