Moderator: Junior Moderator
No będzie, będziemacik001 pisze:Czyli będzie czwarta szczura! łiiii!:D
Dokładniedolby_surround pisze:Nałogowe przeglądanie ogłoszeń adopcyjnych na tym forum to chyba naturalna przypadłość... Ileż to razy człowiek się rozpływa nad każdym nowym miotem i marzy o kolejnych dwóch/trzech/piętnastu ogonkach...
Tak się właśnie ostatnio zastanawiałam, że ona właściwie nie jest rexem, tylko chyba velveteenem...macik001 pisze:Ona jest rexem :O CHyba wyleciało mi ze łba...wstydzę się.
Ok, dziękuję, w razie czego się zgłoszęFlaumel pisze:Libelle, jakby trzeba było pomóc klatką poidełkiem czy jakąś drobną ilością karmy to dawaj znać, ja bab nie mogę do siebie wziąć, ale klatkę mam jedną przynajmniej nieużywaną tak naprawdę
A tak przy okazji - pełna podziwu jestem: jak to wygryzły dziurę w poidle?
Czytając post to samo pomyślałam.Libellee pisze:Ok, dziękuję, w razie czego się zgłoszęFlaumel pisze:Libelle, jakby trzeba było pomóc klatką poidełkiem czy jakąś drobną ilością karmy to dawaj znać, ja bab nie mogę do siebie wziąć, ale klatkę mam jedną przynajmniej nieużywaną tak naprawdę
A tak przy okazji - pełna podziwu jestem: jak to wygryzły dziurę w poidle?
Mam dwie klatki (a nawet trzecia się znajdzie), zobaczę jak wyjdą po połączeniu, poidełko i tak planowałam kupić, bo miałam dwa małe, chciałabym mieć większe, zapas żwirku mam, karma powinna na jakiś czas starczyć, gdyby adopcja się przedłużała zgłoszę się po pomoc w postaci karmy, bo akurat pech trafił, że nie mam oszczędności. Cieszę się, że będę miała zajęcie w postaci opiekowania się trzema 'nowymi' szczurkami i szukaniu dla nich domków (mam nadzieję, że znajdą się bardzo dobre)
. Kto wie, może w ostateczności jedna szczura zagości u mnie już na stałe
![]()