Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Smutnik :(
w końcu zdecydowałam się skasować wszystkie zdjęcia, rozmowy, wszystko co było związane z byłym. nie sądziłam, że to będzie takie ciężkie :/

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=32533
na zawsze w serduszku Zeusek 01.03.2009-27.08.2011 (*)
Podziwiam, ja chyba nigdy tego nie zrobięatira pisze:w końcu zdecydowałam się skasować wszystkie zdjęcia, rozmowy, wszystko co było związane z byłym. nie sądziłam, że to będzie takie ciężkie :/

- sr-ola
Po toksycznym związku takie zniszczenie zdjęć, pamiątek, może być oczyszczające i pomóc dojść do siebie.. ale do tego też trzeba dojrzeć.
Ivcia, trzymaj się. To na pewno jest dla Ciebie trudne.
Ale wiesz co? Lepiej teraz niż za 20 lat.
Też bym wysłała te rzeczy, jakkolwiek. Kurierem, gołębiem czy bombą atomową..
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Dziękuję... Zwłaszcza za to ostatnie zdaniesr-ola pisze:Po toksycznym związku takie zniszczenie zdjęć, pamiątek, może być oczyszczające i pomóc dojść do siebie.. ale do tego też trzeba dojrzeć.

Ukochana babcia wylądowała w szpitalu z podejrzeniem udaru/wylewu i nic jeszcze nie wiem, nawet gdzie ją zabrali 

Etna (*) ;(
Mam potworną migrenę, do tego znowu boli mnie żołądek, do tego czeka mnie dzisiaj droga do poznania. Na to wszystko, wczoraj zgubiłam telefon.
Dobijcie mnie.
Dobijcie mnie.
Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
W poniedziałek napisał mi, żebym połamała wszystkie kończyny i zdechła
Od tamtej mam mega doła, a problemy na uczelni i choroba wcale mi nie pomagają.
Chyba wpadam w depresję, bo nieustannie ryczę i nie mam już ochoty wstawać z łóżka.
Chcę się położyć i umrzeć. Szkoda, że to nie jest takie proste.

Od tamtej mam mega doła, a problemy na uczelni i choroba wcale mi nie pomagają.
Chyba wpadam w depresję, bo nieustannie ryczę i nie mam już ochoty wstawać z łóżka.
Chcę się położyć i umrzeć. Szkoda, że to nie jest takie proste.
O Boże co to jest za gość?! I on Ci niby kiedyś mówił, że Cię kocha?
Przecież zdrowy człowiek by czegoś takiego nie napisał. Spróbuj się od niego odciąć, zmień numer tel, cokolwiek, on Cię zniszczy psychicznie jeśli nadal będziesz mu na to pozwalać
Musisz nauczyć się go ignorować, nie poddawaj się, nie daj się zastraszyć, przecież jemu właśnie o to chodzi.
Ivcia, dużo osób trzyma tutaj za Ciebie kciuki, pamiętaj o tym

Ivcia, dużo osób trzyma tutaj za Ciebie kciuki, pamiętaj o tym

Co za imbecyl! Litości! Ten kretyn po tym, jak mi napisał, żebym zdechła zablokował mnie, a teraz pyta kiedy mu rzeczy oddam... Ja odpisuję, a ten debil do potęgi entej grozi mi sądem, bo mu rzeczy nie chcę oddać. To mu napisałam z bramki, żeby sobie ze mnie jaj nie robił i skoro mnie zablokował, to widocznie stwierdził, że nie mamy o czym rozmawiać i ja nie zamierzam mu teraz po raz tysięczny słać tego samego sms'a, bo widocznie nie jest zainteresowany, a On na to, że się na policji, a potem w sądzie spotkamy, bo to jest kradzież. Mi już po prostu brak słów!!! Jak można być takim kretynem!!! Czy to w ogóle jest możliwe?!
Jutro idę na policję! To co teraz mi napisał to po prostu... On mi grozi!!!
- Paul_Julian
- Kontakt:
Uważaj na siebie tylko ! Nie chodź nigdzie sama. najwyraźniej jest chory z zazdrości, a tacy ludzie są niepoczytalni.
Jesli będzie sprawa sądowa to ja na pewno wygrasz , jeszcze mógłby dostać zakaz zblizania się.
Trzymaj się !
Jesli będzie sprawa sądowa to ja na pewno wygrasz , jeszcze mógłby dostać zakaz zblizania się.
Trzymaj się !
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
-
- Kontakt:
Matko,Ivcia,współczuję!!!Masakra jakaś...
I Ty z kimś takim miałaś życie spędzić???

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
O cholera, Ivcia... jak dobrze, że za niego nie wyszłaś! A kończyny niech on sobie połamie, k**as jeden... na pewno wygrasz, jak chce się ośmieszać przed sądem, to jego wybór.
Uważaj na siebie.
Uważaj na siebie.
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Zadziwiające, że mozemy być z kimś kilka lat tak blisko i nie poznać jego prawdziwej natury :| :| strach pomyśleć do czego zdolni są ludzie, których nawet byśmy o to nie podejżewali... sama miałam kiedys podobną sytuację:/
Ivcia, trzymaj się i uważaj na siebie!
Ivcia, trzymaj się i uważaj na siebie!
ze mną: Fifka, Stokrotka, Jagoda, Szarusia
za TM: Dżuma, Trufla, Krówka, Kleo, Cyrylka

za TM: Dżuma, Trufla, Krówka, Kleo, Cyrylka

Dzięki za wsparcie.
Strasznie mnie to dziwi, że znałam go 4lata i nigdy, absolutnie nigdy nie słyszałam, żeby przeklął.
A teraz wyzywa mnie od ku*** i sms'y są naszpikowane wulgaryzmami. Jak można przez tyle czasu
udawać... Mieć maskę miłego, dobrze wychowanego faceta o ogromnej inteligencji i poszanowaniu
dla innych. Strach pomyśleć jaki byłby po ślubie. To dlatego chciał, żebym wyjechała do jego miasta,
żebym ograniczyła kontakty ze swoimi rodzicami, z jego rodzicami wcale nie rozmawiała i siedziała
w domu ewentualnie pomagała mu w sklepie, ale sama nie pracowała. Jak można być tak ślepym?!
Dlaczego nie zapaliła mi się wcześniej lampka ostrzegawcza?!
Strasznie mnie to dziwi, że znałam go 4lata i nigdy, absolutnie nigdy nie słyszałam, żeby przeklął.
A teraz wyzywa mnie od ku*** i sms'y są naszpikowane wulgaryzmami. Jak można przez tyle czasu
udawać... Mieć maskę miłego, dobrze wychowanego faceta o ogromnej inteligencji i poszanowaniu
dla innych. Strach pomyśleć jaki byłby po ślubie. To dlatego chciał, żebym wyjechała do jego miasta,
żebym ograniczyła kontakty ze swoimi rodzicami, z jego rodzicami wcale nie rozmawiała i siedziała
w domu ewentualnie pomagała mu w sklepie, ale sama nie pracowała. Jak można być tak ślepym?!
Dlaczego nie zapaliła mi się wcześniej lampka ostrzegawcza?!