Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
szukajac pomyslu na urzadzenie klatki trafilam na kilka zagranicznych dtron ze zdjeciami klatek i wedlug mnie sa one cudne
Ze mną: Gizmo, Frodo, Gus, Loki oraz pies Brutus i paput Hektor Za Tęczowym Mostem [*]: Edzio, Fredzio, Tarzan, Hedor, Gex, Radarek, Twix, Leon, Lestat, Kovu, Maniek, Dan, Winnie, Castiel[/color]
Tak aktualnie prezentuje się tymczasówka(30x50x45wys.). Nowa będzie na dniach(40x70x65wys.), a do niej jeszcze 2 koszyki i 2 hamaki, które teraz za kołderki robią, bo się w tej nie zmieściły.
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
A jaki cieplusi! Nie wiem czy ten hamak, czy większy z funkcją leżenia na "dachu" mógłby spokojnie robić za czapkę szrekową. Te uszy <33 Tak sprawdzałam, pasuje idealnie
broń bogowie nie przeskoczą 5cm dzielące klatkę od łóżka, więc:
ale że ta dziura kociła do wchodzenia POD łóżko, to:
jedna rura pójdzie do klatki do góry jak skombinuję długie opaski albo jakiegoś sznurka.
to jest poszewka na poduszke powieszona w 3 miejscach tak że rogi tylne wiszą i szczury w tych rogach śpią.
Zmieniliśmy trochę urządzenie i ustawienie klatek. Teraz nasze główne stado ma 2 klatki 100 x 54 x 100 i 100 x 54 x 80, postawione obok siebie i połączone bokiem (mają wycięte przejście). Gdy klatki były jedna na drugiej, 90% szczurów gnieździło się w tej górnej, a teraz przynajmniej korzystają z obu. Przymierzam się do większych zakupów koszyczkowo - polarkowych, chciałabym aby urządzenie klatki było czerwono - ciemnoszare. Szczurom to obojętne, a tak będzie mi pasować pod kolor tarasów i ścian.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek