Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Kurcze, Ty pewnie od początku nie miałaś najmniejszych problemów aby ich odróżniać, a ja ciągle się ich uczę
Ale tak czy inaczej - są piękni i wyjątkowi
ol. pisze:powiedziałby kto, że jakieś rodeo Noname uprawia tam na głowie pluszowego wierzchowca
hehe rzeczywiście tak to trochę wygląda
mini pisze: Kurcze, Ty pewnie od początku nie miałaś najmniejszych problemów aby ich odróżniać, a ja ciągle się ich uczę
Ale tak czy inaczej - są piękni i wyjątkowi
Nie przejmuj się ja też ich czasem mylę tzn. Plastka z Nonamem. Szczególnie, że Plastek teraz trochę podrósł i prawie wzrostem dogonił Nonama. Resztę da się odróżnić
Dziękujemy
Ostatnio kupiłam hamak od Nietoperrr... i jestem w szoku, tydzień czasu i hamak nadal cały Chyba tylko dlatego, że ma dwa wyjścia i każde w odpowiednim miejscu
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały
Noname 360 gramów Plastek 313 gramów Adżi 335 gramów Biały 347 gramów
wiek 4 miesiące
a dla porównania waga jak mieli dwa miesiące Noname 181 g Plastek 110 g Adżi 164 g Biały 180 g
gdy do nas przybyli ważyli trochę mniej, ale gdzieś podziałam kartkę z zapiskiem.
A tak w ogóle to dzisiaj pojawił się nasz dawny znajomy, gołąb Ostatnio oglądałam zdjęcia i tak o nim sobie myślałam, co tam u niego i jak się miewa. Dzisiaj przyleciał tylko na chwilę, ale i tak miło, że się pokazał.
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila