nawet się nie przyznawaj! i nie polecaj tego szajsu ;xVikaaa pisze: 8.32 - mieszanka Koliber dla szczura (polecam)
co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- szczurzyca.
- Kontakt:
Re: RE: co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~

Re: co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
święta prawda, nie przyznawaj się nawet. tak czy siak będziesz musiała zmienić karmę..nawet się nie przyznawaj! i nie polecaj tego szajsu ;x
stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś.

przepraszam w nawiasie nie dopisalam Vitakraft  bo ta karme polecam . skonczyla mi sie karma Vitakraft i ogony dostaly koliberka . ale tylko dzis dostaly to paskudztwo rano biegne do sklepu po Vitakrafta .   

Sorka za moje pisanie klawisze nie dzialaja

Sorka za moje pisanie klawisze nie dzialaja
Kaki (szaron, lub persymona) i po połówce orzecha brazylijskiego.

SZCZURCIA 02.2006 - 23.04.2008 ; PEREŁKA ??.08.2008 - 05.04.2011 ; FRYGA ??.08.2008 - 16.11.2010; CYKORIA 01.01.2011 - 16.05.2012 ; DAKOTA 17.01.2011 - 02.05.2012; KRECIA ??.09.2012 - 08.08.2014; KICIA ??.09.2012 - 20.09.2014;

Moi panowie dostali dziś moją autorską sałatkę  Czyli:
 Czyli:
jabuszko i marchewka pokrojona w kostkę,musli,troche ryżu wszystko podane na listku świeżej sałatki 

(następnym razem dodam jogurt)

Czyli:
 Czyli:jabuszko i marchewka pokrojona w kostkę,musli,troche ryżu wszystko podane na listku świeżej sałatki

(następnym razem dodam jogurt)

zapomniałam o pszenicy  

Suchy makaron (zwykły, pomidorowy i szpinakowy) - kochają. Na sam dźwięk łamania makaronowych wstążek mam wszystkie szczury wiszące na ścianach klatki 

Hertz, Kokos, Tina, Wydra, Merrill, Resa, Sówka, Rina, Iwan Groźny, Guarana, Pchła, Szachrajka, Rudzik

- 
				klimejszyn
- Kontakt:
u nas zaraz, jak się ostudzi, wjedzie gerberek warzywny roboty własnej,w którego skład wchodzi marchewka, pietruszka, ziemniaczek, groszek, kalafiorek i por, do tego siemię lniane i ugotowane z kaszą manną, mniam mniam 

bez szczurków... 
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..

ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
kulka z posiekanego jabłka, musli, suszonych owoców i miodu rzepakowego  

szczur też człowiek raz na jakiś czas należy mu się coś słodkiego 

a poza tym moje szczurasy za taki łakoć ogony by sprzedały ^^

szczur też człowiek raz na jakiś czas należy mu się coś słodkiego

a poza tym moje szczurasy za taki łakoć ogony by sprzedały ^^
Kawałek kalafiora obtrzepany z sosu beszamelowego, w którym był zapiekany. Najpierw staranie oblizany z resztek sosu a następnie pożarty z wyrazem błogości na pysku   

I odrobina ryby gotowanej na parze.

I odrobina ryby gotowanej na parze.
moje wczoraj wpierdzielały krem z grochu z odrobinką śmietanki:D skonczyło sie pokonsanym palcem po tym jak jednej chciałam dac polizac - myslała ze to groszek:) baaaaaaaaaaardzo smakowało:D

u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia

ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Sama zjadłabym chętnie krem z grochu...
A zaraz idę robić hummus - może dam odrobinę Grubemu.

A zaraz idę robić hummus - może dam odrobinę Grubemu.
- Milka-sensei
moje dzisiaj dostały dawno nie jedzony kawałeczek piersi z kurczaczka  (oczywiście gotowany na parze bez przypraw) jak się rzuciły xD hah później dostaną ziemniaczka ugotowanego i mix warzywny
 (oczywiście gotowany na parze bez przypraw) jak się rzuciły xD hah później dostaną ziemniaczka ugotowanego i mix warzywny 

(oczywiście gotowany na parze bez przypraw) jak się rzuciły xD hah później dostaną ziemniaczka ugotowanego i mix warzywny
- Milka-sensei
moje dzisiaj w szoku, po popołudniowym miksie warzywnym (odrobina sałaty lodowej [wzgardzona mimo wszystko - się nie dziwię  ], pomidorek, kawalontek cebuli (o dziwo zjedzony), troszku papryczki i rzodkiewki) dostały właśnie gerberka z sałatki którą właśnie robię (ale mi przyszła chęć na gotowanie ^_^) a mianowicie: tuńczyk, ryż, groszek zielony i czerwona fasolka - zgniecione ze sobą
], pomidorek, kawalontek cebuli (o dziwo zjedzony), troszku papryczki i rzodkiewki) dostały właśnie gerberka z sałatki którą właśnie robię (ale mi przyszła chęć na gotowanie ^_^) a mianowicie: tuńczyk, ryż, groszek zielony i czerwona fasolka - zgniecione ze sobą  na razie bez rewelacji, ale zapewne przed nadmiar wszystkiego
 na razie bez rewelacji, ale zapewne przed nadmiar wszystkiego  ... chociaż Shiro się jednak nawrócił
 ... chociaż Shiro się jednak nawrócił   i zaczął wcinać
 i zaczął wcinać   

], pomidorek, kawalontek cebuli (o dziwo zjedzony), troszku papryczki i rzodkiewki) dostały właśnie gerberka z sałatki którą właśnie robię (ale mi przyszła chęć na gotowanie ^_^) a mianowicie: tuńczyk, ryż, groszek zielony i czerwona fasolka - zgniecione ze sobą
], pomidorek, kawalontek cebuli (o dziwo zjedzony), troszku papryczki i rzodkiewki) dostały właśnie gerberka z sałatki którą właśnie robię (ale mi przyszła chęć na gotowanie ^_^) a mianowicie: tuńczyk, ryż, groszek zielony i czerwona fasolka - zgniecione ze sobą  na razie bez rewelacji, ale zapewne przed nadmiar wszystkiego
 na razie bez rewelacji, ale zapewne przed nadmiar wszystkiego  ... chociaż Shiro się jednak nawrócił
 ... chociaż Shiro się jednak nawrócił   i zaczął wcinać
 i zaczął wcinać   
To będzie z serii, czego nie zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom, a czym doprowadziliście je do szału.  Właśnie wyciągnęałm ciasto drożdżowe cynamonowe. Pachnie niebiańsko w całym domu.
  Właśnie wyciągnęałm ciasto drożdżowe cynamonowe. Pachnie niebiańsko w całym domu. 
Szczur wariuje. Na pocieszenie dostanie selera...

Właśnie wyciągnęałm ciasto drożdżowe cynamonowe. Pachnie niebiańsko w całym domu.
  Właśnie wyciągnęałm ciasto drożdżowe cynamonowe. Pachnie niebiańsko w całym domu. Szczur wariuje. Na pocieszenie dostanie selera...