[Klatka] - Odstep miedzy pretami 2 cm
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Lajla, moje jak wcisna głowę w szczelinę, to wcale nie takie pewne, że i reszta się zmiesci  :lol:

i odszedl syjamski kawalek mnie...
przydeszł balijski...

przydeszł balijski...
Jak głowa sie zmieści to reszta tez przejdzie

Pod Niebieskim Kocem : Lilka, Luna, Norka, Malinka
Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.

Teraz ze mną: Fiona, Cleo, Milka i Mała.
U moich dobrze karmionych ogonów zdecydowanie nie 

i odszedl syjamski kawalek mnie...
przydeszł balijski...

przydeszł balijski...
pamiętam, że 2 dnia pobytu Szczurkosia u mnie, gdy mieszkal w klatce chomiczej, gnojek sie przecisnął (zaokrąglone te takie krawędzie u góry "na suficie" ) to jakoś jeden szczebelek przetegował tak, że przelazł i 2 miesiące go złapać nie mogłam  ale w końcu się złapał
 ale w końcu się złapał 
Szczurkoś jest stworzony do ucieszek gdy poczuje zew wolności
 gdy poczuje zew wolności  aaaah.... poprostu się wierci w łapach i wziąść sie nie daje, więc raczej unikam puszczania go po pokoju, ale i tak po nim biega
 aaaah.... poprostu się wierci w łapach i wziąść sie nie daje, więc raczej unikam puszczania go po pokoju, ale i tak po nim biega  tyle że jego stary domek (za meblami w trakcie 'wędrówki' 2-miesięcznej) tak go przyciąga że hohoho
 tyle że jego stary domek (za meblami w trakcie 'wędrówki' 2-miesięcznej) tak go przyciąga że hohoho  ale wejście do niego jest zamknięte
 ale wejście do niego jest zamknięte 

Szczurkoś jest stworzony do ucieszek
 gdy poczuje zew wolności
 gdy poczuje zew wolności  aaaah.... poprostu się wierci w łapach i wziąść sie nie daje, więc raczej unikam puszczania go po pokoju, ale i tak po nim biega
 aaaah.... poprostu się wierci w łapach i wziąść sie nie daje, więc raczej unikam puszczania go po pokoju, ale i tak po nim biega  tyle że jego stary domek (za meblami w trakcie 'wędrówki' 2-miesięcznej) tak go przyciąga że hohoho
 tyle że jego stary domek (za meblami w trakcie 'wędrówki' 2-miesięcznej) tak go przyciąga że hohoho  ale wejście do niego jest zamknięte
 ale wejście do niego jest zamknięte 
Ze mną byli:
Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...

Panowie: Blade, Szczurkoś, Snoopy, Bezik
Panie: Pussy, Smark
Aktualnie klatka pusta...
A czy przez 1,5 cm szczur (mlody) sie nie przecisnie?
A tak BTW to czy sa szynszylowki o odstepnie miedzy pretami mieszym niz 2 cm?

A tak BTW to czy sa szynszylowki o odstepnie miedzy pretami mieszym niz 2 cm?
sa fretkowe ferplasta z miejszym odstepem   

cene za to maja zdeeeecydowanie wieksza :roll:

cene za to maja zdeeeecydowanie wieksza :roll:
przez 1,5 cm wg mnie na 100% sie nie przecisnie moj od malusiego mieszka w takiej klatce i sie nie przecisnęła nigdy:)a ma dopiero 3,5 miesiaca:)

Szakira [']-12.04., Foteczka['] 11.04-13.04.06.  ;(

ja zamierzam kupic taką co ma 1,8cm (mierzone linijką) ale pionowe prety, mam nadzieje ze karola nie przejdzie, a jak cos, to i tak klatka z 3 stron jest zastawiona ścianą i meblami, to przod najwyzej zagęszczę drutem, ale mam ptyanie, czy jak dikupie malucha wystarczy przystawic pleksiglas do scianki i docisnac czyms cięzkim zeby nie wyszedl, czy trzeba tez zrobic cos  z sufitem?

za tęczowym mostem: Karolcia

Ja znalazlam fajna klatke w necie-ale odstep 2 cm.. I teraz nie wiem czy zamowic, bo potem jak moje przyszle szurze samiczki beda starsze ...i jak sie przesina? dylemat  

ja kupilam juz klatke, ma szczeble co 2cm, i jest super, moja miala wtedy 2 czy 3 miesiace i sie nie przecisla, to wydaje sie tylko duzo, a w zeczywistosci okazuje sie akurat, i do tego taka klatka jest mocniejsza

Eeee mit że tam gdzie głowa się przecisnie tam i reszta jest troche błedny :] I tyczy się jedynie naprzyklad poziomych pręcików. Nigdy w zyciu sie nie przeciśnie przed kwadratową siatke :] Ja mam siatke 2cmx2cm i jest spokowata. Nawet młody szczuras się nie przecinał, a nawet praktycznie nie próbowal. Bo po co  ?? Teraz jak już szczuraski podrosły to o przeciskaniu już wogóle nie ma mowy. moim zdaniem spokojnie możesz kupić tą siatke
 ?? Teraz jak już szczuraski podrosły to o przeciskaniu już wogóle nie ma mowy. moim zdaniem spokojnie możesz kupić tą siatke

?? Teraz jak już szczuraski podrosły to o przeciskaniu już wogóle nie ma mowy. moim zdaniem spokojnie możesz kupić tą siatke
 ?? Teraz jak już szczuraski podrosły to o przeciskaniu już wogóle nie ma mowy. moim zdaniem spokojnie możesz kupić tą siatkeMoje szczurki

Xiao II/Luty 2004 (data umowna)
Yoko II/Kwiecień 2004 (data umowna)
Lulu Lipiec 2004 (data umowna)
Riku Siepień 2004 (data umowna)
Bajlamor ; Błyskawica ; Puzel - ur. 19 Września 2004 r.

ja tez tak uwazam, moja klatka ma pionowe prety i wydaje mi sie ze malucha jakbym dokupila to by raczej nie przelazl

a w klatce po śwince morskiej można trzymać szczurka wielkości dłoni (bez ogonka oczywiście ;] ) bo za tydzien taka dostaje i mam nadzieje że nie czmychnie mi z niej??

Moja kochana malutka z Aniołkami lata  :(
:(

:([Klatka] - Odstep miedzy pretami 2 cm
klatki dla swinek maja 2,6cm miedzy pretami wiec nawet spory szczur wyjdzie

ale kumpela mówiła mi ze na oko to jej sie wydaje ze ta klatka miała co najwyżej 2 cm. więc...cholerka nie wiem co robić trzeba chyba poczekac i zobaczyć klatke a potem najwyżej popytam Was jak ją przerobić jak sama na cos nie wpadne

Moja kochana malutka z Aniołkami lata  :(