Alkenowe nieznośne fifioły

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nietoperrr...
Kontakt:

Re: Alkenowe nieznośne fifioły

Post autor: Nietoperrr... »

alkeeeeen!!!Hooop-hoooop!!!... ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

;) HOOOP.
Tak tak, wiem, zapuściłam temat, ale baardzo rzadko bywam teraz na forum. Przeprowadziłam się, szczury mają nową kanapę do męczenia, ale ogólnie to się nudzą na wybiegach bo pokój jest mały i nie ma gdzie buszować. Zojeczce głowa nie chce rosnąć :P dalej ma taką małą buźkę dziecięcą, w ogóle jest bardzo podobna do Ronji i z wyglądu i z zachowania :) Wszystkie szczury oprócz Kaszanki ogarnięte jesiennym marazmem, natomiast Kaszanka niepokojem egzystencjalnym (wypuść mnie, wypuść, no wypuść - wypuszczona też nie znajduje tego, czego szuka, więc zabiera się do wyżerania dziury w tapicerce ::) )
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

a może by fotek choć parę? dawno były... :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Post autor: Nakasha »

więc zabiera się do wyżerania dziury w tapicerce
No przecież właśnie po to mają nową kanapę. O0 ;D
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

alken pisze: Zojeczce głowa nie chce rosnąć :P dalej ma taką małą buźkę dziecięcą
to podobnie do mojego Młodego, który też zawsze miał taką małą główkę, inną niż reszta :)

no i zgadzam się co do fotek, fotki fotki :)
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
ol.

Post autor: ol. »

alkenowe i fifioły gdzieżeście przepadły ?
wywołuję do odpowiedzi i ukazania się !

a Zojence czupury przesyłam i na półroczku składam najlepsze życzenia :-*
IHime

Post autor: IHime »

Hejka! co tam słychać dobrego u fifiołów?
ol.

Post autor: ol. »

hej tam co u Was słychać ? jakże się czwóreczka sprawuje ?
pozdrawiamy :)
Veerena

Post autor: Veerena »

Sasasaaa jestem w posiadaniu ALKENOWYCH FIFOŁÓW ;D >:D
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity

[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

Veerena pisze:Sasasaaa jestem w posiadaniu ALKENOWYCH FIFOŁÓW ;D >:D
Ale, że jak? Tak na tymczas tak? ::) Tzn. mam na myśli, że nie stało się nic poważnego.

Mam nadzieję, że alken wróci do nas niebawem :)
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Veerena pisze:Sasasaaa jestem w posiadaniu ALKENOWYCH FIFOŁÓW ;D >:D

To foty dawaj, jak już porwalaś Fifioły!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Veerena

Post autor: Veerena »

Wczoraj oddałam je prawowitej właścicielce :(

Zauroczyła mnie Fifoł ;D Tżt't nie chciał jej oddać :) a Kaszanka jak miło ją się miętosiło.
Wszystkie taki miłe w dotyku były :) nie wiem w czym Alken je pierze :D nie chciała zdradzić :P
Fiona Filipinka -(Myszor) Felicity

[*]Freja [*]Ganja [*]Fifka [*]Frisbi [*]Fobia [*]Kropka [*]Fimi [*]Fiszka [*]Flo [*]Fibi
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Halo halo :) widzę że Veerena się pochwaliła ;D no Fifioły były na wczasach i doprowadziły pewnego pana do alergii :P
Ech, zaniedbałam forum/temat przez ostatnie kilka miesięcy a mod to ze mnie żaden, wypadałoby złożyć rezygnację :-\
Postaram się wpadać częściej ale jak mi to wyjdzie - nie wiem.

Niestety z dobrymi wieściami nie przychodzę bo mi się Fifioł wczoraj pochorował :( słaba jest i nie trzyma w łapkach jedzenia. Ona już od dłuższego czasu miała dość "widoczny" oddech ale nie przeszkadzało jej to w funkcjonowaniu, to jakoś to zbagatelizowałam, nie chciałam jej stresować i napromieniowywać, a może trzeba było iść na rentgen...? no w każdym razie teraz rentgena jej nie zrobią jak jest osłabiona, a z osłuchu to nie wiadomo czy to jej sapanie spowodowane jakąś wadą płuc (serca?) czy infekcją, tyle mówi wet a z tego co ja słyszę tak na ucho to jest jakiś lekki szum oprócz jej codziennego sapania. Dostała steryd, zjadła Vetmedin i jakieś Immunocośtam i mam nadzieję że się pozbiera. Bo tak sobie myślałam ostatnio o moich szczurach i wyszło że nigdy mi się nie zdarzyło, żeby mi jakiś weterynarz wyleczył szczura...z reguły nie chorowały, a jak już zachorowały to ostatecznie...

Reszta ma się dobrze, Zoja ma nadal małą głowę, a w niej fiu-bździu (wyrosła na takiego szczura co to ludzia nie lubi, a raczej siedzenia w miejscu i głaskania, ma motorynkę w dupie a na wybiegach rzadko ją widuję, ma jakieś tam swoje szczurze sprawy, całe szczęście niczego nie niszczy) Kaszanka jest wałkiem (ale mięśniastym, bez tłuszczu) i demoluje pokój (kanapę oczywiście) a Tosia jest zasuszonym ogryzkiem który dzielnie wspomaga Kaszankę ( tam gdzie Kaszanka wydrąży - Tosia zatyka swoją osobą)
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Fifiołom zdrowia życzymy!
A czemu nei możesz iśc na rtg z Fifiołkiem jak oslabiona ? promieniowanie to nie już takie jak kiedyś.

Ciekawe co to za szczurze sprawy ma Zojka. Z reguły, jak szczur siedzi cicho to znaczy, ze coś demoluje O0 Ściski dla Kaszanki i Tosi :)

I fotki, a co! :D
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Nietoperrr...
Kontakt:

Post autor: Nietoperrr... »

Tak,tak!Ja też dopominam się o fotki!!!I zdrówka dla Fifiołstwa,dla reszty również! :D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”