Mam nadzieje ,że się uda
moje pulpety kochane ;DD
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Gąbczaste wariatkowo
Szeliza ja też
Właśnie o tej myślę
Mama już namówiona < no powiedzmy - bo zostałam odesłana do taty
> Ale tata teraz coś robi przy komputerze to jak skończy to mu pogadam
Mam nadzieje ,że się uda
To jakby coś jutro jedziem ? 
Mam nadzieje ,że się uda
Re: moje pulpety kochane ;DD
jeeejcia!
śliczna jest
ma fajny pasek na pleckach
trzymam kciuki za łączenie
jak ją nazywasz ?
trzymam kciuki za łączenie
jak ją nazywasz ?
Właśnie się zastanawiam, może Luna
hhyymm nie wiem
hhyymm nie wiem
Jay-Jay no nie ?
Młodą nazwaliśmy Zefirynka
Łączenie :
hymmm... nie ma agresji - tylko Zuza małą kopie tylną nóżką i kilka razy ją na plecy przewróciła. A tak to się olewają , siedzą w 2 oddzielnych kątach. Ale myślę, że nieługo będzie dobrze bo Zuza nie wie jak się zachować ,no niby miała jakiś kontakt ze szczurami ,ale takimi którzy jej nie lubili.
A oto moja klatka
Dojdą jeszcze rury PCV i taka kula z koszyczków

Młodą nazwaliśmy Zefirynka
Łączenie :
hymmm... nie ma agresji - tylko Zuza małą kopie tylną nóżką i kilka razy ją na plecy przewróciła. A tak to się olewają , siedzą w 2 oddzielnych kątach. Ale myślę, że nieługo będzie dobrze bo Zuza nie wie jak się zachować ,no niby miała jakiś kontakt ze szczurami ,ale takimi którzy jej nie lubili.
A oto moja klatka

slicznotka:D dziwnie jest miec takie maleństwo jak człowiek do byków się przyzwyczaił:D
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
wow pray u mnie szczurki by się zgubiły w takiej klatce
Śliczny agutek
Śliczny agutek
Uwaga ! Uwaga !
Dziewczyny śpią dotykając się
No i Zuza już nie kopie małej jak ta ją dotknie
No ale wczoraj siedziały razem <chwile na półce a potem w malutkiej klatce> ok 4 godz ,dzisiaj od 12 i planuje je zostawić na noc
Jak będzie wszytko ok to jutro rano wsadzamy do większej klatki
sylwiaj okropnie dziwnie przecież to takie małe i lekkie a jakie miękkie w dotyku
Igaśka za mała klatka ,żeby się zgubić
Mi się marzy woliera
<niestety przez dłuższy czas pozostanie tylko marzeniem
> albo chociaż połączyć tą klatkę z 2 klatką taką samą albo i większą
<zaczynam zbierać fundusze i szukać miejsca dla większej klatki
> I w takiej klatce to by mogły się zgubić
A Zefira uwielbia jeść
Jak siedziała w klatce to jak tylko spojrzałam co robi to jadła albo kukurydza albo kasze albo słonecznik 
Dziewczyny śpią dotykając się
sylwiaj okropnie dziwnie przecież to takie małe i lekkie a jakie miękkie w dotyku
Igaśka za mała klatka ,żeby się zgubić
A Zefira uwielbia jeść
ojjj woliery sa drogie juz bardziej opłaca sie kupic takie 2 klatki po 90 cm;D taniej wychodzi;D chociaz ja niee potrafie tak jak Ty zaaranżowac wnetrza bo nie mam cerpliwosci do sprzatania;D
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
Jakbym się uparła to i bym pieniążki na wolierę uzbierała ,ale nie miałabym gdzie jej postawić
I właśnie zbieram kasę na 2 taką samą klatkę co teraz mam i połączę
sylwiaj oj tam potrafiłabyś - ja nie lubię wymieniać hamaków bo wtedy mnie plecy bolą < ach ta starość
> a plastikowe rzeczy wystarczy przetrzeć ściereczka / opłukać prysznicem i właśnie chcę zrobić ,żeby w mojej klatce było więcej plastiku a mniej polaru < i nie będzie śmierdzieć tak szybko
>