i tu moja prośba - moglibyście napisać gdzie kastrowaliście, ile kosztował zabieg i czy przeprowadzany był na wziewce ?
z góry dziękuję

Moderator: Junior Moderator

Hosted by MySpaceAntics.com
 Hosted by MySpaceAntics.com

A powiedz ile mniej więcej u niej kosztuje takie standardowe  leczenie ogona (badanie, zastrzyki itp) ?  Czy zawsze jest pobierane 40 zł za samą wizytę (oprócz leczenia) i czy za wypisanie recepty też jest dodatkowa opłata (jaka? ))
 A powiedz ile mniej więcej u niej kosztuje takie standardowe  leczenie ogona (badanie, zastrzyki itp) ?  Czy zawsze jest pobierane 40 zł za samą wizytę (oprócz leczenia) i czy za wypisanie recepty też jest dodatkowa opłata (jaka? ))poczytaj ten temat, kogo jeszcze polecają. ja nie korzystałam z usług innej lecznicy, więc niestety nie wiemSkywalkerYoda pisze: A słyszałaś moze o jakiejś innej specjalistce od gryzoni?

ale dopytywała o wszystko co mogło mieć znaczenie). Objawy, które ja zaliczałam jako jedno schorzenie okazały się dwoma niezwiązanymi - porfirynka w oczku od stanu zapalnego wokół oka (uszkodzona powieka), chudość i ospałość - prawdopodobnie pasożyty. Dostała dzisiaj ivermektyne, jak do soboty nie będzie różnicy w kupie (do tego czasu - chrobówka, ręczniki papierowe i izolacja, żeby było wiadomo czyja to kupa
 ale dopytywała o wszystko co mogło mieć znaczenie). Objawy, które ja zaliczałam jako jedno schorzenie okazały się dwoma niezwiązanymi - porfirynka w oczku od stanu zapalnego wokół oka (uszkodzona powieka), chudość i ospałość - prawdopodobnie pasożyty. Dostała dzisiaj ivermektyne, jak do soboty nie będzie różnicy w kupie (do tego czasu - chrobówka, ręczniki papierowe i izolacja, żeby było wiadomo czyja to kupa  ), to robimy w przyszłą środę badanie kału (30zł) żeby dobrać odpowiedni lek.
), to robimy w przyszłą środę badanie kału (30zł) żeby dobrać odpowiedni lek. 
 )
)