Słodziaki moje

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
ol.

Re: Słodziaki moje

Post autor: ol. »

Stefka w iście stefankowej scenerii i to spojrzenie mówi, że jest tego doskonale świadoma
http://s1239.photobucket.com/albums/ff5 ... i009-1.jpg :)

Na filmiku - głos w tle mówiący coś o "średniej przyjemności" z pewnością nie odnosi się do odczuć agutki, która się dłoni powierza całkowicie wiedząc że ta dotrze do absolutnie wszystkich jej punktów przyjemności ^-^
I niech tak płynie czas :)

(czyśbyś, manianero, mówiła o beaphar care+? bo powiem Ci, że u nas ta karma wyjątkowo się nie przyjęła, kupiłam ją dla urozmaicenia innych granulatów na noc dla żeby się całej w łupinkach nie obudzić - to się budziłam w kolorowych granulkach ::) ładnie pachnie, ale ani stadko ani chłopcy jej nie polubili, z beaphara to już bardziej xtravital im podchodził, chociaż też nie jakoś szaleńczo ; / może o to chodzi Stefance, instynkt mówi żeby gromadzić, a kubki smakowe jakoś nie wpadają w szał konsumpcji ? )
Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

ol. pisze: (czyśbyś, manianero, mówiła o beaphar care+? bo powiem Ci, że u nas ta karma wyjątkowo się nie przyjęła, kupiłam ją dla urozmaicenia innych granulatów na noc dla żeby się całej w łupinkach nie obudzić - to się budziłam w kolorowych granulkach ::) ładnie pachnie, ale ani stadko ani chłopcy jej nie polubili, z beaphara to już bardziej xtravital im podchodził, chociaż też nie jakoś szaleńczo ; / może o to chodzi Stefance, instynkt mówi żeby gromadzić, a kubki smakowe jakoś nie wpadają w szał konsumpcji ? )
Hmmm... kto wie? Jednak jeśli taka jest przyczyna, to dobrze - agut z głodu nie pada, bo granulki je, choć nie w wielkich ilościach, a może choć trochę sadełka zrzuci, póki paczuszka się nie skończy (a że mam jej tylko 0,5 kg, to pewnie po przybyciu haszczanki raz dwa zniknie).
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
Awatar użytkownika
manianera

Termin przyjazdu nowej lokatorki ustalony na 28.01, czyli jeszcze 9 dni, odliczanie czas zacząć ;) ! Jej zdjęcia z wątku znam już na pamięć, ale i tak dalej oglądam :P . Ciągle zaklinam los żeby łączenie było sprawne i by już na początku lutego mogły zamieszkać razem!

Ze stolicy dobre wieści docierają - agut siedzi TŻtowi pod koszulką i zgrzta :D . Wcześniej za nic nie chciał się przekonać, że u TŻta może być tak samo fajnie jak u mnie i kłusem biegł ku pańci, a pańcia nie zaszczycał zgrzytaniem ani pulsowaniem, chyba że mizialiśmy wspólnie. Wtedy na oddalenie się męskiej dłoni reagowała pełnym wyrzutu spojrzeniem ;) . Widzę, że w końcu dotarło do Stefaniusza, że dobry jest, kto...jest ;) !
Słodziaki
ol.

niech zgrzytacz zgrzyta tak żeby go było dobrze słychać !

a hasiorki i my wyglądamy z nadzieją że i ona szybko swoje miejsce za pazuchą obojga pańciów znajdzie,
i na hamaku Stefanka oczywiście :)
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Jeszcze parę dni :)
Życzę, żeby łączenie poszło u was tak, jak u nas Martini połączyła się z Shenzi - czyli od razu! :D Tymczasem ściskamy serdecznie i ślemy całuski! :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

Fajnie, że Stefcia zadowolona i szczęśliwa :)
Czekam z niecierpliwością na nową lokatorkę, a tymczasem buziaki dla Stefci przesyłam.
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
Awatar użytkownika
manianera

Ja już nawet nie będę pisać, że czekam i się niecierpliwię, bo i tak prawdy nie oddam...

Stefcia w tym roku urodziny obchodzi przez cały tydzień! Jest tak z powodów trzech: 1) nie wiadomo, kiedy się agut właściwie urodził, 2) ostatnio obchodziliśmy je (wspólne z Leiunią... :( ) 25.stycznia, ale ja jestem na miejscu dzisiaj, a potem dopiero w piątek, 3) prezent główny, czyli towarzyszka na zimne wieczory, przyjeżdża w sobotę! Co prawda TŻ't (nawiasem mówiąc również obchodzący dzisiaj urodziny) stwierdził, że "dostaniesz koleżankę na urodziny" brzmi jak połączenie socjopatii i traffickingu, no ale wiadomo o co chodzi ;) .
W planach urodzinowych niebyt tuczące łakocie i nieprzyzwoite dawki miziania.

Ogłaszam więc wszem i wobec: Stefcia skończyła 2 latka!!!

A oto solenizantka w otoczeniu książek symbolizujących mądrość przychodzącą z wiekiem, trzymająca w objęciach makaron (tu symboliki lepiej się nie doszukiwać):
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Słodziaki
ol.

Stefko, Ty pyszczku uroczy - sto lat ! tysiąca przyjemności ! i niech Ci się te najdłuższe urodziny zwieńczą wielką szczurzą przyjaźnią :)

http://s1239.photobucket.com/albums/ff5 ... t=a006.jpg :-*
Awatar użytkownika
zocha

Post autor: zocha »

Stefci życzę dużo zdrówka i mnóstwa smakołyków :-*

http://s1239.photobucket.com/albums/ff5 ... t=a006.jpg :-*
w sercu: Norman, PJ, Młody, Zenek, Adżi, Noname, Plastek, Biały

Moje kochane urwisy...
IHime

Post autor: IHime »

Sto lat Stefciu! :-*
Jejciu, jakie ona cudne miny robi. :D
Awatar użytkownika
Jay-Jay
Numer GG: 7336498
Kontakt:

Post autor: Jay-Jay »

1OO lat
Obrazek
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Stefulo kochana, wszystkiego co tylko szczurek może sobie wymarzyć :-* przede wszystkim zaś dobrego zdrowia, miłej szczurzej przyjaciółki i jak najwięcej wspaniałych wspólnych chwil ze swoją panią :)
http://i1239.photobucket.com/albums/ff5 ... h_a006.jpg cudna! :-*
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
manianera

Kochani dziękujemy za życzenia :-*

Stefaniusz w dobrym humorku, aktywny, ale niestety znalazłam następnego guzka :-X . To dobre, że ostatnio były to niezłośliwe twory, a "przedostatni" praktycznie nie rośnie, więc na razie obserwujemy.
I wcinamy spaghetti pełnoziarniste ;)
Obrazek

A tak czekamy na jutrzejszy ranek, kiedy to przyjedzie do nas wytęskniona haszczanka. Taką klateczke dla niej przygotowałam na czas łączenia:
Obrazek
Jak widać Szaman zaakceptował, a nawet zdradzę, że nie bardzo chciał się ewakuować z nieswojej willi :D . Mam nadzieję, że przybyszka nie będzie miała do mnie pretensji typu "ktoś spał w moim łóżeczku, ktoś jadł z mojej miseczki" ;) .
Na maludę czeka już też imię, sponsorowane przez nasze dzisiejsze odkrycie alkoholowe - Choya ;D .
Słodziaki
Awatar użytkownika
Jay-Jay
Numer GG: 7336498
Kontakt:

Post autor: Jay-Jay »

duuuża klaciocha jak i imie piękne
Obrazek
ol.

http://s1239.photobucket.com/albums/ff5 ... t=b001.jpg rezydentowi takiego domku zawieje i zamiecie niestraszne, a choćby nawet jakiś przypadkowy powiew na moment równowagi pozbawił - pożywiający się szczurek kluski z rąk nie wypuści :D
Stefkowa moc rozbrajania :)

wszystkie dźwierza i serca otwarte - jutro !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”