Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Troszkę to trwało, ale prawie uporałam się z klatką. Brakuje jeszcze półeczki, która jest drewniana i musze ją obić. Niestety los nam nie sprzyja i jeszcze to jest niezrobione ehh.. Jednak teraz wygląda to tak (hamaczki i te inne wiszące piękności są stworzone przez figoifagot:
A teraz myszki nasze (ojj.. jak ciężko im zrobić ostre zdjęcie!)
myju, myju..
jak to do klatki?!
królewski wybieg
nasza Perełeczka staje się coraz bardziej ciekawska
Trochę u nas cicho, ale nie było czasu się rozpisywać, a poza tym nie ma dobrych zdjęć (zagubiona ładowarka do aparatu..). Jednak troszkę urosłyśmy i warto zobaczyć jakie duże panienki mamy. No i jeszcze jeden mały news, a mianowicie byłyśmy z panienkami u weterynarza (troszkę się martwiłam, ponieważ Coco była w niedziele ospała strasznie) i okazało się, że jesteśmy tak samo piękne w środku jak i na zewnątrz A zachowanie Coco to podobno wzdęcia po za dużej ilości sałatki
Ahh i jeszcze jedno: powolutku rozglądamy się za kolejną panienką Dziewczynki powinny mieć jeszcze jedną koleżankę co by było weselej. Na razie jednak wstrzymujemy się z poszukiwaniami i jakimiś decyzjami, ponieważ zbliżają się święta, wyjazdy itd. Jednak jak tylko nadejdzie nowy rok..
Kolejna porcja zdjęć bo po co się uczyć jak można cykać..
Perełka
kombinujemy jak by tu zejść na dół.. na koniec moje ulubione. Jak się dobrze przyjrzycie to zobaczycie przyczajoną Coco, która parę sekund później już zajadała się chlebkiem Perełki
Jest nas już 3! Hehe dzisiaj z samego rana przyjechała do nas trzecia dziewczynka (serdecznie podziękowania dla Smeg i Layly). Niestety jeszcze jej nie nazwałam, ponieważ muszę to uzgodnić ze swym lubym.. Dziewczynki przyjęły ją raczej dobrze. Tylko Perełka się troszkę rządzi, ale już było iskanko i mizianko, więc myślę, że będzie ok
Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia! Nie mogę odejść od aparatu (w końcu jakieś dobre cudeńko, które cyka jak trzeba), więc zdjęć jest sporo
Super zdjęcia, pięknie oddają urodę maleństwa A łączenie poszło Ci błyskawicznie, skoro dziewczynki już w jednej klatce, na dodatek się iskają Propozycja imienia o której pisałaś mi na PW też mi się bardzo podoba - http://www.youtube.com/watch?v=0WUdlaLWSVM
Cześć! Wstawiam parę nowych zdjęć w nowym roku co by potwierdzić, że my całe i zdrowe Dziewczynki już w pełni zaakceptowały Laylę. Co więcej to ona ciągle je zaczepia i molestuje. Biedne nie mogą się od niej uwolnić mimo, że są starsze i większe. Jedynie co Coco ukazuje swoją dominację, ale tylko gdy przychodzi pora na smakołyki. Żarłok straszny
Pospałyśmy... więc trzeba w końcu wstać.. Dzień dobry tu Cocoszka Layla też wstała i nawet puściła oczko
Ahh bym zapomniała o paru wigilijnych zdjęciach! Zuzi nasza przytulaska: Astuszka z kokardką z rafii znowu puszczamy oczko, tym razem Alfa i to jeszcze z języczkiem