Duecik Bez Siostrzyczek: Trochę inne uszka - RENIA :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nakasha
Numer GG: 4379189
Kontakt:

Re: Duecik Bez Siostrzyczek: Martini i ktoś jeszcze

Post autor: Nakasha »

Wszystkiego najlepszego! :) Cudny wiek.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Obrazek
Awatar użytkownika
Afera

Post autor: Afera »

Jak ta taki poważny wiek trzyma się rewelacyjnie! Daje czadu jakby miała motorek w pupie. :) Super!
9 duszyczek za TM [*]
Maszka

Post autor: Maszka »

Zdrowia Martini życzę, silnych nóżek i wieeelu wielkich misek z przysmakami :) Tym napychaniem jedzonka do buźki to mi kogoś przypomina - Lamiśka nawet na pewnym etapie ziarna pszenicy skrzętnie chowała.

Papieskie schodki są genialne! :D
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Martini dziękuje za te wszystkie miłe słowa :)
Istotnie niebieściaczek ma chyba motorek w rudawej dupce, filmik nie ma przyśpieszonej prędkości; na mniej śliskiej powierzchni starsza pani radziła sobie dużo lepiej :)
Shenzi kiedyś pojadała spokojnie, przy misce. teraz chwyta, ile się da, najlepszych kąsków i oddala się jak może najdalej, od niebieskiej magazynierki. ::)
Tak więc oba żarłoki dbają jak potrafią każde o siebie :P

Sprzed chwili: Shenzi iskana przez Martinkę; tylko patrzeć, a także i na łebku białaski pojawi się różowy prześwit łysinki :P

Obrazek
Obrazek
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
valhalla

Post autor: valhalla »

Uwielbiam, kiedy szczurki się iskają :) Widzę, że Martini przykłada się do roboty ;)
Rozpieszczury: pomknęły wszystkie...
Za Tęczowym Mostem: Gluś, Frodo, Pan Lizawka, Czmyś, Trzpiotek, Człapek, Szkodnik, Ryjek, Herman, Mlekołak, Adolf, Węgielek, Marquand, Ulli i Klusek [*]
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Post autor: noovaa »

Dwa Hipopotamy w błękitnej, czystej, wodzie jeziora ;D .. Tak to widzę! :)
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
ol.

Post autor: ol. »

aj tam hipopotamy ::)
czy hipopotamy mają takie stópki http://imageshack.us/photo/my-images/851/p1010882p.jpg/ ?!
- Wielkie Kąpiące się, ot co ;)

czupury ślemy :)
Awatar użytkownika
noovaa
Numer GG: 8639358

Post autor: noovaa »

ol. pisze: czy hipopotamy mają takie stópki http://imageshack.us/photo/my-images/851/p1010882p.jpg/ ?!
W dzisiejszych czasach ? Nic nie wiadomo :)
Obrazek
Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Miziałam przed chwilą brzucho białego hipcia. :) Fajne doznanie! :D
Przywabiłam do siebie, wyciągnęłam doń puste dłonie ( to zawsze pewne rozczarowanie, nadzieja wciąż kołacze... ::) ), a Shenzi wgramoliła się nań i nastąpiły pieszczoty. Pod szyjką, pod paszkami, no i po całym słusznie prezentującym się brzuszku. A ona pozwalała, na dodatek wyciągała się cała jak długa, prężyła nóżki i aż czułam pod dłonią paroksyzm rozkoszy, który ją kilkakrotnie przeszywał. Przesłodka jest! :)
Na podwieczorek dałam jej na spodku plasterki marchwi: na odgłos stawianego naczyńka podbiegła chyżo jak to ona, przypadła doń, przysunęła nosek, wsparta łapkami objechała nim dookoła wewnątrz spodka, a potem, cała rozgorączkowana, zajrzała nerwowo pod spód, jakby spodziewała się, że tam właśnie czeka lepszy jakowyś kąsek, zablokowany ciężarem szklanego naczynia... ;D
Nieco później wołałam ją do kawałeczka kurczaka, który dla niej przyniosłam; nie widząc nigdzie białego pyszczka cofnęłam się z mięskiem trzymanym w palcach i wtedy Shenzi wychynęła spod mebli na lewo; z uniesioną główką wciągnęła obiecującą woń i truchtem ruszyła w przód, po czym... przebiegła przede mną z noskiem przy panelach, aż dotarła do ściany domku nie znajdując szukanego... ::) :P Azymut wzięła dobry, tylko że mnie już w owej chwili na jej drodze nie było, głos i woń wystrychnęły ją na dudka! :D
Martini dziś bardziej do spania miała melodię, w tym dużo na rączkach oczywiście. Chłodniej w mieszkaniu i boję się, czy mi się dziewuszki nie przeziębiły, niedawno słyszałam kichanie. Jak nic witaminki pójdą w ruch... :-\
Parę fotek z dzisiejszego wieczoru:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Entreen

Post autor: Entreen »

unipaks pisze: Na podwieczorek dałam jej na spodku plasterki marchwi: na odgłos stawianego naczyńka podbiegła chyżo jak to ona, przypadła doń, przysunęła nosek, wsparta łapkami objechała nim dookoła wewnątrz spodka, a potem, cała rozgorączkowana, zajrzała nerwowo pod spód, jakby spodziewała się, że tam właśnie czeka lepszy jakowyś kąsek, zablokowany ciężarem szklanego naczynia... ;D
Nieco później wołałam ją do kawałeczka kurczaka, który dla niej przyniosłam; nie widząc nigdzie białego pyszczka cofnęłam się z mięskiem trzymanym w palcach i wtedy Shenzi wychynęła spod mebli na lewo; z uniesioną główką wciągnęła obiecującą woń i truchtem ruszyła w przód, po czym... przebiegła przede mną z noskiem przy panelach, aż dotarła do ściany domku nie znajdując szukanego... ::) :P Azymut wzięła dobry, tylko że mnie już w owej chwili na jej drodze nie było, głos i woń wystrychnęły ją na dudka! :D
Wizje - obie - ubawiły mnie mocno, zwłaszcza rozgorączkowanie i zaaferowanie, z pewnością widniejące w oczkach białasa... :D

Chwila pieszczot - zapewne bezcenna :).
Cynamon Imbir Karmel Wanilia

Za TM Wirus Speedy Wąglik Piksel Limfocyt Mikrob Flanelka Kaszmir Szczura
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Jakie one cudne zaspane !
Ukochać żuczki!
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
manianera

Post autor: manianera »

http://imageshack.us/photo/my-images/81 ... 889fg.jpg/ - ekologiczna wersja poroża na ścianie :P

Jak miło takie okrągłe brzusie miziać zimową porą - te cieplutkie obłości - mrr.......
Widzę Twoją gwiazdę, ale podążam za swoją. [B. Hellinger]
Słodziaki
Awatar użytkownika
sylwiaj

Post autor: sylwiaj »

biedna Shenzi teraz juz nie przyjdzie bo po co ruszac szczurze ciałko jak i tak nic tam nie ma:)
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister

ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
IHime

Post autor: IHime »

Martini jest cudownie dziarska, może nóżki nie kicają już tak jak kiedyś, ale duch wciąż rączy. Całusy dla niej i dla biednej, zagubionej Shenzi, która azymut miała dobry, ale nie doliczyła wysokości nad poziomem morza. :D No i jak tak można - z marchewką do szczura? Za marchewkę to ja mam w domu focha na dwa dni. ;)
Izabela

Post autor: Izabela »

Martinka dzielna dziewczynka, piękny wiek osiągnęła :-* A schodki bardzo praktyczne i pomysłowe. Tylko czerwonego dywanu brakuje, by dziewczyny celebrytkami się stały ;)
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”