za dużo zmian tu, chyba na śmietniku najbardziej się u siebie czuję
dawno mnie nie było, pozdrawiam i ściskam, kogo powinnam, ten poczuje

siedzimy z Malizną przy kominku z kawą i stopy grzejemy.
kawę (z kardamoooonem...

komuś komuś?
Moderator: Junior Moderator
myślala o mnie...?klimejszyn pisze:a wiesz, że wczoraj o Tobie myślałam ?
no nie, to ja półtora roku pracy szukam i nic, a tu taka Sołza przychodzi i rzuca pracę, wciśnij mnie tam na swoje miejscesssouzie pisze: co u mnie...no ten tego, ten licencjat..tak poooowoli do przooodu....
zamierzam pomieć trochę czasu dla siebie i lada dzień składam wymówienie z pracy, bo mam serdecznie dość.
wiem wiem, o pracę trudno. ale ja STANOWCZO chcę odpocząć i mam dość dojazdów w takie mrozy.o!
klimejszyn pisze: no nie, to ja półtora roku pracy szukam i nic, a tu taka Sołza przychodzi i rzuca pracę,
mi nie ma kto serwować, nestety..oswoiłabym sobie może jakiegoś mężczyznę na zimę...ale co potem z takim na wiosnę zrobić...klimejszyn pisze: co do nic nierobienia... znam to doskonale. ja już do łóżka przyrosłam dawno i często proszę kogoś, żeby po drodze do góry przyniósł mi herbatkę, bo tyłek ciężki i nie chce się ruszać
yh, yh, ja prawie żyd wieczny tułacz bez ojczyzny. nie wiem czy z powrotem trafięklimejszyn pisze:no i Sołza, jak już jesteś to mam nadzieję, że zostaniesz z nami. i jakieś zdjęciaaa pokażesz
na wiosnę też będzie serwować i kawkę i herbatkę.. czasem brudne skarpetki pod łóżko...sssouzie pisze:mi nie ma kto serwować, nestety..oswoiłabym sobie może jakiegoś mężczyznę na zimę...ale co potem z takim na wiosnę zrobić...klimejszyn pisze: co do nic nierobienia... znam to doskonale. ja już do łóżka przyrosłam dawno i często proszę kogoś, żeby po drodze do góry przyniósł mi herbatkę, bo tyłek ciężki i nie chce się ruszać
dobry nastrój to bardzo dużo, ciężko o niego patrząc na termometr za oknemsssouzie pisze:yh, yh, ja prawie żyd wieczny tułacz bez ojczyzny. nie wiem czy z powrotem trafięklimejszyn pisze:no i Sołza, jak już jesteś to mam nadzieję, że zostaniesz z nami. i jakieś zdjęciaaa pokażesz![]()
zdjęciów nie mam. ani siebie ani malizny ani niczego innego. aparatu też nie mam. w ogóle to co ja mam?
![]()
dobry nastrój, o! zaledwie a może nawet aż!
ano nie, liceum jeszcze, ale zaocznie. stąd mowa o zajęciach w weekendsssouzie pisze: to ty studiujesz? hmmm?
świetlane perspektywy... już wolę sama to drewno rąbać i nosićklimejszyn pisze: na wiosnę też będzie serwować i kawkę i herbatkę.. czasem brudne skarpetki pod łóżko...![]()
teraz to ja stara jestem i spać chodzę o 21....za to wstaję z przyzwyczajenia o 5-6..klimejszyn pisze:ale z powrotem potrafisz. no jak to forum bez Sołzy, nawet nie wiesz, jak brakuje tych nocnych posiedzeń w śmietniku![]()
w takiej pozycji najlepiej utrwalają się wszelkie wiadomości zdobyte w świątyni wiedzy i oświecenia...klimejszyn pisze:za to mam 5 dni w tygodniu na leżenie tyłkiem do góry